Skocz do zawartości

[Kontrabanda/Zestawy] Propozycje

SnuFFy

Rekomendowane odpowiedzi

W tym temacie proszę zgłaszać wasze osobiste propozycje na itemy do kontrabandy i zestawów, kto wie może wasza propozycja okaże się pomocna i pojawi się na serwerze.

• Uwielbiam 1

• SnuFFy przypiął/eła ten temat
Teraz, ELOWA napisał:

Kontrabanda 

MasterDeagl - masz jedno ammo w deaglu raz na runde mozesz kupić za 1000 respektu 

Ta i wyobraz sobie wszystkich kupujacych to :D 

2 minuty temu, Kursor2k napisał:

Kontrabanda

Ninja - polega na tym że t jest przezroczysty, ale go widać za 3000 respektu

nad tym mozna pomyslec

Kontrabanda

tak jak napisał kursor coś w stylu peleryny niewidki albo zestawie szpiega na codzie jestes bardzo malo widoczny ale cie widać 1000-2000 respektu

Szybkie cichobiegi - większy speed - 500-1000 respektu

Zestawy 

Zestaw Snajpera - AWP i instakill

3 godziny temu, MikY! napisał:

Zestawy 

Zestaw .... - Zwiększona szybkostrzelność 

A na co to komu skoro masz dużo rzeczy w sklepie a oprócz  tego jeszcze rulutke? XD

3 godziny temu, MikY! napisał:

Kontrabanda

tak jak napisał kursor coś w stylu peleryny niewidki albo zestawie szpiega na codzie jestes bardzo malo widoczny ale cie widać 1000-2000 respektu

Szybkie cichobiegi - większy speed - 500-1000 respektu

Zestawy 

Zestaw Snajpera - AWP i instakill

Nie zróbcie  z tego JB drugiego codmoda.

Klasa z awp bez sensu. Nikt nie gra przy zwykłych  prowadzeniach awp.  Włącz  sobie polowanie to postrzelasz że snajperki.

To teraz moja kolej. @SnuFFy obyś był dumny. 

Kontrabanda

-Otworzenie cel na 3 sekundy -2k

-leczenie do full hp -1k

Zestaw

-Wiekszy speed + m4a1s (gdy jakiś bob ucieka) 

• Like 2

4 minuty temu, Medve napisał:

Kontrabanda

-leczenie do full hp -1k

Zestaw

po co otworzenie cel skoro jest !cele

po co leczenie skoro masz w !sklep i dodatkowe hp z kontrabandy

juz jest zestaw z wiekszonym speedem

• Haha 1

6 minut temu, Medve napisał:

mordo, przeciez mapa to mapa a plugin to plugin xd

-leczenie do full hp -1k

da sie pomyslec 

jest cos z wiekszym speedem ale nie pamietam jaka ma bron, a bynajmniej mi sie tak wydaje.

Co do reszty ktora skomentowales to sie w 100% zgadzam.

• Like 1

Teraz, Lil_kapi napisał:

Zestaw NKVD

Dostaje AK 47 większy dmg z niego +HP cena 2500 respektu 

jest zestaw podobny, ktory daje ci kalacha i leczy za zabojstwo

Kontrabanda - ostry nóż o 25% więcej dmg - 1,5k respektu.

może też być . Kontrabanda - +100 pancerza 2 medishoty ale mniejszy o troszkę speed. 1k respektu

Zestawy - może to być negev z mniejszym recoilem ( jesli sie da oczywiscie :D ) 1lk respektu

Zestawy - usp + 5 dmg ( lub wiecej dmg ) 2k respektu

Zestawy - nikt nie gra awp bo jest bezużyteczna to moze cos z awp czyli awp + pancerz i 15 hp ? - 1.5/2k respektu

• Zmieszany 1

kontrabanda, wyłączenie świateł-na mapie robi sie powiedzmy na 5 sekund albo coś koło tego ciemno, ale nie tak ciemno żeby nic nie było widać, tylko tak, że powiedzmy z jakiegoś zasiegu 5 metrów ct mogliby zauwazyć zeby nie bylo to zbyt op

16 godzin temu, ELOWA napisał:

Kontrabanda - ostry nóż o 25% więcej dmg - 1,5k respektu.

może też być . Kontrabanda - +100 pancerza 2 medishoty ale mniejszy o troszkę speed. 1k respektu

Zestawy - może to być negev z mniejszym recoilem ( jesli sie da oczywiscie :D ) 1lk respektu

Zestawy - usp + 5 dmg ( lub wiecej dmg ) 2k respektu

Zestawy - nikt nie gra awp bo jest bezużyteczna to moze cos z awp czyli awp + pancerz i 15 hp ? - 1.5/2k respektu

Kuuurła ile można mówić XDDD

Dlaczego niektóre osoby chcą z tego JB zrobić drugiego codmoda albo ogólnie jakiś nowy nie wymyślony jeszcze tryb ? XD. Mam nadzieje, że opiekun nie zdecyduje się na wprowadzenie żadnych klas na ten serwer z jakimiś pelerynami czy lataniem ponad mapą bo nie można zapominać o tym, że to nadal jest JB. Cieszę się, że jest ulepszane itp bo jest na serio lepsze niż inne. Przecież na innych serwerach JB nie ma kontraband, które są oczywiście dobrym pomysłem. Ale no proszę Cię Panie mój ukochany (czyt. opiekunie) nie dodawaj jakichś niewidzialność itp XDD

Czy wy nie zauważacie, że serwer jest zrobiony w dużym stopniu pod Terrorystów? Co z tego, że będzie @Huczin @SnuFFy i @aassingo skoro trafi się @ELOWA z nożem, który zadaje o 25% więcej obrażeń i zabije jednego Antyterroryste na 3 hity? Aż tak bardzo lubicie się buntować? Bo, to naprawdę się robi już nudne. Ledwo co się z cel wychodzi i 4 gości leci na CT'ka reszta ucieka po broń. Ludzie nie dają szansy nowym graczom poprowadzić.

Zestawy dla CT, które podałeś są bez sensu. Będziesz grał z samą AWP'a lub z samym USP? No nie  wydaje mi się. Gangi przecież też idą dosyć szybko w górę i proszę @-_- Zrób na następną edycje tak, żeby ktoś nie mógł sobie kupić czterdziestu bluntów na rozpoczęcie edycji.  Przecież ten gang jest już na full prawie. Co to będzie za rywalizacja na serwerze w, której jakiś gang jest na full a reszta ledwo co w połowie? 

Dobra czas podać jakąś kontrabandę i zestaw:

Kontrabanda - zmienić ten przemycony torcik i zrobić go tak: Mniejszy speed i +hp. Żeby nie było tak dużo plusów na zabawach :P 

Kontrabanda - Usunąć kontrabandę z kupowaniem Freedaya. Trochę bez sensu bo jest ona za 2,5k. Trochę dużo. Dla nowych graczy tak 2/10 do kupienia a dla tych starszych graczy co mają dość dużo respektu to kupują ją tylko wtedy kiedy uciekają ale CT ich dogania i wiedzą, że zginą to kupują FD, a potem znowu dołączają.

Zestaw - Nie wiem jaka nazwa nie chce mi się wymyślać, ale będzie miał jakiś shotgun (CT będzie mogło wybrać) + speed. Jak Terrorysta będzie uciekał to, żeby było ciężej zamiast AK albo M4 będzie Nova.

// -_-

@Medve nigdy wcześniej taka sytuacja się nie zdarzyła, więc nie wiedziałem, że tak to się zakończy. Po całej akcji, zmniejszyłem wymianę oraz poprawiłem wymianę na SVIP. W przyszłym sezonie też zostanie to poprawione

• Like 3
  • Zmieszany 1
  • Smutny 1

• 1 miesiąc temu...
6 minut temu, Kursor2k napisał:

Złoty nóż - zabija na strzała, ma jedno użycie i cena 4500 respektu.

Jak dla mnie ten złoty nóż bez sensu. Praktycznie w każdej rundzie sie zdarza się tak ze TT uderzy CT bo dają zbyt blisko siebie marker albo laser. Pomysł dobry ale nie na 1 hita tylko moze być tak ze z lewego w plecy zabije na 1 hit

• Like 3

46 minut temu, adrian31131 napisał:

Jak dla mnie ten złoty nóż bez sensu. Praktycznie w każdej rundzie sie zdarza się tak ze TT uderzy CT bo dają zbyt blisko siebie marker albo laser. Pomysł dobry ale nie na 1 hita tylko moze być tak ze z lewego w plecy zabije na 1 hit

Może i tak ale w plecy na 1 a z przodu na 2

Popieram Scrolla

@Kursor2k Pomysł jest też o tyle dobry, że dodanie takiej kontrabandy zmniejszyłoby zapaść pomiędzy graczami płacącymi, a graczami niekorzystającymi z usług Premium serwera. Ale warunek jest taki, że musi to być na 1 hita TYLKO z prawego i TYLKO w plecy. W innym przypadku, ciężkie by było ogarnięcie więźniów.

Dzięki takiej kontrabandzie, zwykli gracze mieliby większe szanse na zbuntowanie się bez konieczności wydawania pieniędzy i byłoby mniej płakania, że P2W i tylko gracze z SVIPami dostają życzenia.

Edytowane przez Huczin
  • Like 1

• 2 miesiące temu...

Radar - pokazuje wszystkich ct na radarze na 15 sekund (500-1000 respektu)

Przenosna Apteczka - Leczy o 1 HP co 5 sekund ( 2000 respektu )

Buty predkosci - 1,5x wieksza predkosc ( 1500 respektu ) pomysl ten przypadl mi do glowy z mysla o exo jumpie a mianowicie jesli jest wieksza grawitka na exo jumpie i pomaga to w niektorych zabawach albo climbach to ta kontrabanda przydawala by sie na jakies zabawy typu race

Ceny oraz nazwy pewnie do zmienienia

Edytowane przez Raphtalia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności