Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 15 godzin temu, Doro napisał: Po wzięciu bezruchu tt nie może zabić ct 15 godzin temu, Doro napisał: TT mogło się zabić w ciągu normalnego dnia na wyłączonym boxie Po 1, proszę nie pisać postów pod postem, bo łamie to regulamin Po 2, grając dzisiaj z rano z paroma osobami, nie zauważyłem by ten drugi błąd istniał, a po kontakcie z Opiekunem otrzymałem taką oto odpowiedź Cytat napisalem do niego o co mu chodzi bo wydaje mi sie, ze sobie to sprzed kilku dni wzial i napisal zeby nabic posty na forum czy cos XDD. Jeżeli będziecie mnie celowo wprowadzać w błąd, podrzucając tutaj wygasłe zdarzenia, będę nagradzał Was warnami bez werbala, bo marnujecie mój czas. Nie robię tych aktualizacji dla siebie, a dla kolejnej wersji JB, więc uszanujcie cudzą pracę. Prosiłem o dokładne rozpisywanie błędów, bo jeśli dane zdarzenie nie dzieje się zawsze, oznacz to tyle, ze coś jeszcze musicie dodać, coś co w tej sytuacji wystepuje, np: że dzieje się to po zabawie Y @yuki czyli sam mówisz, że zdarzyło się to raz, a potem nie napotkałeś tego problemu, tak? Jeśli tak, to opis @Doro nie był pełny, bo musiało się coś wydarzyć, ba, mogła to wywołać chociażby mapa, bo mapy JailBreak w miejscach gdzie prowadzone są zabawy, czasem zmieniają komendy Mapa została usunięta 3 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) Akurat to z tym boxem to prawda, nie mam pojęcia jak to się stało. CT nie włączyło boxa, a ja po prostu machnąłem kosą w TT'ka i go zabiłem @-_- pierwszy raz to spotkałem, a nie pamiętam dokładnej nazwy mapy i nie wiem też jak to się stało, bo byłem chwile afk i po prostu machałem sobie kosą i zabiłem, więc nie mam pojęcia Edytowane 22 Września 2020 przez yuki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 24 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Gdy TT zabije CT i prowadzący da na tego TT'ka !bunt to po minucie zabija tą osobę, która powinna mieć życzenie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Takie coś do naprawy 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 @yuki taki układ menu, to propozycja @offen i jedyny błąd na tym ss, to brak blokady dla pierwszych 3 opcji (zapomniałem). Reszta jest jak najbardziej poprawna, ale skoro są problemy ze zrozumieniem, to dodałem też inny opis tych zablokowanych części i wejdzie z resztą (nie wiem jeszcze kiedy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Gdy zacznie się zabawa "Cod Mod" to CT też pojawia się okienko wyboru klasy. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scroll 358 Opublikowano 26 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Po zabawie wg na pojedynku na deagle hs nie było friendly fire. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Na zabawie "Dzieci wojny", CT ma tylko 100hp 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 (edytowane) Na Chowanym Nie zawsze sie dostaje Gravite Trzeba wejsc w drabine zeby dostac gravite Edytowane 27 Września 2020 przez N3X1320 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 W dniu 26.09.2020 o 15:15, Sleyu napisał: Gdy zacznie się zabawa "Cod Mod" to CT też pojawia się okienko wyboru klasy. W dniu 27.09.2020 o 18:32, yuki napisał: Na zabawie "Dzieci wojny", CT ma tylko 100hp W dniu 27.09.2020 o 23:07, N3X1320 napisał: Na Chowanym Nie zawsze sie dostaje Gravite Trzeba wejsc w drabine zeby dostac gravite Aktualnie nie możemy nic z tym zrobić, ponieważ będzie to wymagało resetu danych. Taki reset danych ma pójść na nowy sezon, co wiąże się z tym, że te poprawki będą dopiero na ten nowy sezon wprowadzone. Proszę, wytrzymajcie jeszcze trochę do Beta testów. Przypominam też o podrzucaniu nowych pomysłów na nowy sezon. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 5 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Komenda !mojeuslugi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 10 minut temu, Sleyu napisał: Komenda !mojeuslugi nie działa. Stwórz konto w sklepie, a następnie wejdź w historię i tam znajdziesz swoją usługę. Konto tworzysz, logując się przez Steam, więc trwa to max 30 sekund 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) Na KD wyskakuje Takie cos ● [Więzienie] Dzień 12 - @orchidPiątek @orangeDzisiaj jest KillDay @grey| Zasady: Więźniowie dostają losową broń i walczą między sobą. - Zakaz kampienia - Zakaz sojuszy bezkolorkowych - Ostatni więzień ma życzenie EDIT: Na mapie jb_vice jest piłka zbugowana i wyskakuje Duzy Kwadratowy Klocek z napisalem ERROR Edytowane 8 Października 2020 przez N3X1320 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @N3X1320 poprawione 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Nie da się wybrać broni podczas zabaw gdzie wykorzystuje się "!guns", np: wg, lub dzieci wojny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 2 godziny temu, yuki napisał: Nie da się wybrać broni podczas zabaw gdzie wykorzystuje się "!guns", np: wg, lub dzieci wojny 2 godziny temu, czaris napisał: wczoraj nie zaliczylem testu ct, dostalem bana na 30 minut a po 30 minutach mam wciaz bana, i nie moge pisac testu Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 15 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) W pojedynku na granaty, CTkowi nie zabrało broni [ak-47, usp-s], które miał na prowadzeniu i mógł normalnie z nich zabijać Edytowane 15 Października 2020 przez yuki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 206 Opublikowano 18 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2020 W wymianie jest napisane 25k respektu za blunt a zabiera tylko 20k 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Na Bhop day TT nie ma friendly fire EDIT: Nie kazdy TT moze sie bic Edytowane 23 Października 2020 przez N3X1320 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Podrzucajcie proszę mapy, które wyrzucają Was z CS:GO. Mowa tutaj m.in. o wyrzucaniu podczas wchodzenia na serwer, zmianie mapy etc. (nie chcę robić syfu, więc nie dodam kolejnego komentarza ale wyżej zgłoszone błędy zostały naprawione) Edytowane 6 Listopada 2020 przez offen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Tak jak mówiłem na serwerze mnie wywala większość map z obecnej puli, ale najczęściej dzieje się to na: jb_snow jb_moonjail jb_tropico jb_hapis_hayati_selim 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19buszmen 45 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Mapa: ba_jail_canyondam_go błąd: Podczas ładowania mapy, wywala całego CS-a 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek. 187 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 jb_waterside_v5_1 Podczas ładowania mapy wywala cs'a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Na wojnach gangów czasami ożywia ponownie przez co na chacie pokazują się 2 kolory i potem każdy jest zaebany w akcji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 206 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Na berku zamiast 10 HP leczy po 5 i zamiast 5 respektu daje 10 :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi