Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Października 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ze względu na to, że Peter został sam, otwieram szybką rekrutację by znaleźć osoby, które mogłyby spróbować swoich sił na tej randze i tym samym odciążyć trochę samego Petera Cytat Nick: Wiek: Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Doświadczenie na podobnym stanowisku: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splintus 26 Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick: SplintusWiek: 26Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 4550 ( aktualnie )Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : TakCzy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) WH za czasow 1.5 na kafejkach Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: NieDoświadczenie na podobnym stanowisku: Ogladanie/analizowanie demek pod wzgledem taktyk, poprawy gameplayu swojego jak i team-mate'ow z druzyny. Doprowadzenie do najwazniejszego bana na serwerze FFA - SystemVAC heh @Splintus zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2623 39 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nick: LukaszOwy / lukasz2623 Wiek: 21 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : W cs:go rozegrane 4.000H, a ogólny staż od 2007. Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Obsługiwałem bansa za czasów 1.6 jako UBT/Administrator/Moderator. Tak. Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich): Rozdzielę to na dwie opcje. Za czasów 1.6 byłem sędzią jakiś czas na Blacklisted i Anticheat. Tam wówczas czasami na serwerach prywatnych sprawdzaliśmy nowinki między sobą. Natomiast na serwerach publicznych absolutnie nie, psucie gry innym nie sprawiałoby mi przyjemności . Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie. Doświadczenie na podobnym stanowisku: A więc jak pisałem w podaniu na admina, zaczynając od 1.6 byłem w teamie BL i AC dosyć długi okres. Na wielu sieciach pełniłem rolę UBT - Analizując demka, sprawdzając screeny. W cs:go będzie to pierwsze podanie na tą rangę lecz mam spore doświadczenie z analizą i umiem rozpoznać niestandardowe ruchy, nieodpowiednie reakcje, próbę ukrywania się. Również jak kolega wyżej analizowałem demka drużyn i jak wczesniej wspominałem jedna z nich znalazła się na chwilkę w PLE :D. Pozderki, miłego dnia @lukasz2623 zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nick: eQQ Wiek: 19 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : w cs;go 3,450 w 1.6 jakieś 1k Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : tak Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich): W 1.6 na wh plus w bf3 latałem na AIM i radarze. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie Doświadczenie na podobnym stanowisku: Pare demek już oglądałem z przeglądaniem do akcji problemu nie będzie. Pomogłem lekko splintusowi przy banowaniu systemvac @eQu zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 30 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nick: Na steamie Rasta Wiek: 18 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : troszke ponad 5000h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Tak Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich): Kiedys zdarzylo sie skorzystac z multihacka, opisywalem to juz w poprzednim podaniu, wiec wiem tez jak dziala cheaty. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Za regulamin tak, za hacki nigdy. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Tutaj, na sieci, kilka miesiecy wstecz. Posiadam teraz troche czasu wiec czemu nie, zawsze ktos do pomocy sie przyda @SnuFFy zapraszam na PW 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zapraszam do składania podań 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Nick: ZyXeelWiek: 16Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : ok 3200hCzy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Zdażyło się Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) NieCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: NieDoświadczenie na podobnym stanowisku: na innej sieci miałem sędziego ocen 4 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: zdabxgod Wiek: 16 ( w tym roku 17)Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 4 lata grania w gierke najwyższa ranga to supreme, 6 lvl faceit / na wszystkich kontach ponad 4000h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Nie, jedynie komendy administratorskieCzy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich): Aimlock, Triggerbot, Spinbot, Wallhack, Skrypty na auto Bh, Anti aim, Fake lag, Backtracker / ogólnie to wszystko co dostępne na Aimwarze i InterwebzieCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Kilka warnów na forum za spamowanie, trochę banów na serwerze JailBreak oraz niesłuszny ban za wallhacka.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak, jednak, jeżeli widziałem na serwerach kogoś, kogo gra mi śmierdziała to oglądam jego demka, kiedy widziałem, że coś ma to zgłaszałem to do kogoś wyżej postawionego i w większości przypadkach moje zgłoszenia były poprawne. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez zdabxgod 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doro 111 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Nick: DoroWiek: 16Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : gram od 5 lat, sumując wszystkie konta ok. 3000hCzy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : TakCzy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich): Korzystałem z różnorodnych cheatów min. Wallhack, Aimbot, Triggerbot, FakeLag, Anti AIM, Ragehack, Auto BH, Radarhack oraz takie drobniejsze typu: podświetlenie modelu postaci, podświetlenie modelu broni lub mocna zmiana fov. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie, tylko jeden ban na serwerze JB. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Takiego typowego doświadczenia nie mam, aczkolwiek za czasow kiedy miałem admina na serwerze JB, oglądałem dużo demek "bo ktoś mi lub komuś śmierdzial", wyłapałem dużo cheaterow, więc myślę że nadam się na to stanowisko. 7 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: KosinWiek: 21Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : coś koło ponad 5000h 3800 Main 800 Smurf i koło 300 testowe kontoCzy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : oczywiście nie raz i nawet w powiedzmy bardziej rozwiniętych rzeczach niż tylko nadanie bana.Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich): Nie, jakoś nigdy mnie to nie ciekawiło jednak nie oznacza to ze nie mam na ich temat wiedzy. Oglądam oraz czytałem bardzo dużo jak działają, jak je poznać itd. Dodatkowo doświadczenie moje jest na tyle duże ze widzę kiedy ktoś robi coś nienaturalnego. Udowadnia to praktycznie zerowa ilość podań po moich banach, a nawet gdy jakieś były, to i tak kończyły się zostawieniem banaCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Nie, na żadne sposoby. Brak warnów, banów, mute czy gag czy to na serwerze czy to na forum.Doświadczenie na podobnym stanowisku: Bylem opiekunem i UBteam jakiś rok temu. Pewnie nadal bym był ale oprócz pewnych sytuacji miałem wtedy naprawdę ciężki okres w życiu. Dodatkowo mam admina no i przytoczę jeszcze raz brak odwołań od banów a nawet jeśli takowe były to i tak kończyły się zbanowaniem. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Kosin 15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ponownie szukamy osoby do UbTEam (można jeszcze raz napisać podanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Nick: Sklejekxgod Wiek: 16 (2003) Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 5000h / 4 lata grania Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Nie Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) : Tak, Aimlock, Triggerbot, Spinbot, Wallhack, Skrypty BunnyHop, Anti Aim, Fake lag, Backtracker | Generalnie to Aimware i Interwebz Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warny, kilka banów na jailbreak. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak, jednak umiem dobrze rozpoznawać haxy, ponieważ sam używałem ich dość długo i wiem jak to wygląda od środka. 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kRR 172 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Nick: kRR Wiek: 17 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 3570 Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Nie Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) : Nigdy nie korzystałem z żadnych wspomagaczy. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci : Tak, ale nie za wspomagacze. Doświadczenie na podobnym stanowisku : Nie 10 1 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 W dniu 25.03.2020 o 02:23, Sklejekxgod napisał: Nick: Sklejekxgod Wiek: 16 (2003) Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 5000h / 4 lata grania Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Nie Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) : Tak, Aimlock, Triggerbot, Spinbot, Wallhack, Skrypty BunnyHop, Anti Aim, Fake lag, Backtracker | Generalnie to Aimware i Interwebz Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Warny, kilka banów na jailbreak. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Brak, jednak umiem dobrze rozpoznawać haxy, ponieważ sam używałem ich dość długo i wiem jak to wygląda od środka. Zapraszam na PW 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Nick: yuki Wiek: 18 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO: 7000h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans?: Nie, Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) Nie Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak, ale nie za wspomagacze. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Na stanowisku brak, ale w grze ogromne. Przy tylu spędzonych godzinach i takim doświadczeniu będę potrafił rozpoznać czy ktoś używa wspomagaczy, czy też jest "czysty". 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2020 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 W dniu 27.09.2020 o 22:21, yuki napisał: Nick: yuki Wiek: 18 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO: 7000h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans?: Nie, Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) Nie Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak, ale nie za wspomagacze. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Na stanowisku brak, ale w grze ogromne. Przy tylu spędzonych godzinach i takim doświadczeniu będę potrafił rozpoznać czy ktoś używa wspomagaczy, czy też jest "czysty". Przyjęty. Zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 206 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Nick: howlieWiek: 16Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : +/- 5000Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : NieCzy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) NieCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Kilka banów na JBDoświadczenie na podobnym stanowisku: Na podobnym stanowisku nie, bo nie wiem czy można to tego zaliczyć Admina na FFA. Po tylu przegranych mm'ach i graniu na różnych serwerach potrafię odróżnić większość cheat'ów i różnice między cheater'em, a zwykłym graczem. // Na nie 11 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modern. 87 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Nick: daafWiek: 18Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 5/6 lat / rozegrane jakieś 6/7 k godzinCzy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Nie miałem jeszcze okazji Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) Nie, ale wiem że jest ich sporo i Wiem jak wyglądają Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: NieDoświadczenie na podobnym stanowisku: Na tym stanowisku brak, ale byłem adminem na różnego typu serwerach typu: HNS, ZMOD, 1v1 i wiele innych.. PS. Podanie składam bo chciałbym pomóc yuki'emu, ponieważ jest sam i zawsze ktoś by mu się przydał Pozdrawiam daaf. @daaf zapraszam na PW Edytowane 4 Stycznia 2021 przez daaf 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 (edytowane) Nick: Qubek Wiek: 15 Staż w grze CS:GO: 2500h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? :nie Ile czasu poświęcasz forum?: Zaglądam bardzo często bedzie około 30 min Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich?): zdarzyły się jakieś skrypty na bh Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: muty,gagi Doświadczenie na podobnym stanowisku: Na tym stanowisku zerowe lecz posiadałem kilka razy admina Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Qubek 21 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Nick: DonSalerii Wiek: Jeszcze 22 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 6730h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Można tak powiedzieć Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) W czasach 1.6 coś tam się zdarzyło raz czy dwa 😜 Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Zdarzyły się dwie takie sytuacje przypadkowe ;d Doświadczenie na podobnym stanowisku: Na stanowisku nie jednak z racji na małe doświadczenie w gierce myślę, że dam radę ;d 16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2021 W dniu 25.04.2021 o 01:10, DonSalerii napisał: Nick: DonSalerii Wiek: Jeszcze 22 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO : 6730h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans? : Można tak powiedzieć Czy korzystałeś ze wspomagaczy? (Jeśli tak to jakich) W czasach 1.6 coś tam się zdarzyło raz czy dwa 😜 Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Zdarzyły się dwie takie sytuacje przypadkowe ;d Doświadczenie na podobnym stanowisku: Na stanowisku nie jednak z racji na małe doświadczenie w gierce myślę, że dam radę ;d Przyjęy Zapraszam na PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nick: tsukuyomi Wiek: 18 Staż / Ilość przegranych godzin w grze CS:GO: 8000h Czy obsługiwałeś wcześniej Sourcebans?: Tak Czy korzystałeś ze wspomagaczy?: Nie Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak, ale nie za wspomagacze. Doświadczenie na podobnym stanowisku: Tak, kilka miesięcy temu nawet tutaj na sieci. @tsukuyomi na nie. Jesteś po UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi