budus 53 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 JetPack jest ok, tylko jedno moje pytanie. Czy można go używać w nieskończoność, czy przez określony czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 JetPack jest ok, tylko jedno moje pytanie. Czy można go używać w nieskończoność, czy przez określony czas ? Nie. On ma 100 energi i w 3 sec ładuje się 10 energi jeśli na nim nie latasz. zp_jp_max_engery 100 // Set the max Energy for the Jetpack zp_jp_engery 10 // Set how many Energy need the JP to fly (time interval is "zp_jp_energy_cal") zp_jp_regain_energy 3 // Set how fast you get JP_Energy back, when you on the ground (time interval is "zp_jp_energy_cal") Zastanawialiscie się czy lepsza m249 czy m4 dla surwa? Znalazłem super rozwiązanie! Otóż posiadam plugin który daje 4 broni dla surwa! Plugin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Nie. On ma 100 energi i w 3 sec ładuje się 10 energi jeśli na nim nie latasz. zp_jp_max_engery 100 // Set the max Energy for the Jetpack zp_jp_engery 10 // Set how many Energy need the JP to fly (time interval is "zp_jp_energy_cal") zp_jp_regain_energy 3 // Set how fast you get JP_Energy back, when you on the ground (time interval is "zp_jp_energy_cal") Zastanawialiscie się czy lepsza m249 czy m4 dla surwa? Znalazłem super rozwiązanie! Otóż posiadam plugin który daje 4 broni dla surwa! Plugin Jetpack ? Można dodać, ale tego drugiego się nie opłaca wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 To samo co UP. To drugie, to jest zły pomysł. Jedną broń ale konkretną. M4A1 jest moim zdaniem dobra. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Czyli co 15.04 reset lvl'i i ranku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Może być. Może by dać jakiś konkurs na top 3 i do wygrania VIP załóżmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Planuje zrobić coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Może zrobić coś takiego jak quiz. Osoba, która jako pierwsza poprawnie odpowie na pytanie dostanie losową ilość ap lub xp (przypuśćmy, że od 10-50 xp/ap). Oczywiście takie pytanie raz na mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 nawet fajny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 taaak Super ;d Niemoge sie doczekać do 15.09 na reset lvl'ow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Może zrobić coś takiego jak quiz. Osoba, która jako pierwsza poprawnie odpowie na pytanie dostanie losową ilość ap lub xp (przypuśćmy, że od 10-50 xp/ap). Oczywiście takie pytanie raz na mapę. Spoko pomysł . Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ale po co dodawać cos co jeszcze bardziej będzie przeciążać?Pisaliśmy kilka tygodni temu odnośnie modeli przez które niektóre kompy nie wyrabiały i gracze mieli lagi, to teraz mam dodać quiz który na HUD będzie spamował pytaniami a gracze zamiast grać będą siedzieć na spect i bindowac sobie odpowiedzi ... Było na 45k pół rroku temu i wyszło jedno wielkie gównoJa nie zamierzam dodawać tam 2000 pytań, tylko po to by gracze nie mogli zrobić sobie bindow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 proponowałbym usunięcie mapy zm_inferno dlatego że strasznie laguje i spadają fps'y i mam np po 5-10 (inni też się skarżą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Moim zdaniem mapa powinna zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Moim też, ona jest spoko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 To kiedy te jetpacki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A chcecie go bo ostatnio kilka osób mi spamowało o tym, ale nie byli tym pomysłem zachwycenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie, bo będą latać po txt. Są dodatkowe skoki i powinno to wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jetpack by mógł być, ale było by zabronione wbijanie na TxT. I by się opanowali na wbijanie .@Down: No chyba wiem :facepalm: Ale na jetpacku by też było ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Zabronione jest nawet bez tego jet pack'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Może by tak powiększyć serwer o 2-3 sloty ? Myślę, że przydało by się powiększenie serwera jest dosyć popularny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 No można i dodać sloty adminom bo @ jest 4 a nie są zawsze, jeżeli coś potrzeba na serwie to najczęściej nie ma ani jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 To jest dobry pomysł o dodanie slotów. Sam często, około 18 jak chcę wbić to muszę czekać 5 minut do 15 minut . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 mam pytanie. Czy między poziomem 10 a 11 musi być aż 7k expa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A czemu nie?Teraz nowi gracze mają szanse się wybić i nie staną na glockach jak na 99% serwerach tego typu. Wbijasz 10 poziom i masz już zajebiste bronie z którymi możesz dać radę sobie.Dalej musisz grać by coś osiągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi