iss9 119 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Poprawic bronie/nazwy broni na odpowiedni lvl bo sa jak przed resetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Proponuję dodanie wyświetlenia wytrzymałości po najechaniu na LM. Wiem, że nie jest to łatwe zadanie. Jednak chyba poprawiło by to jakość rozgrywki nie zwiększając przy tym lagów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Większa ilość wiadomości w HUD = błąd u niektórych graczy. Nie powiesz mi, że teraz graczy nie wywala bo widzę czasami w logach jak wywala graczy właśnie z powodu wysyłania przez serwer zbyt dużęj ilości wiadomości na ekranie. Gdy ktoś ma słabego kompa to przy dużej ilości wiadomości i efektów po prostu go wywala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Września 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Poprawic bronie/nazwy broni na odpowiedni lvl bo sa jak przed resetu Przecież to dzisiaj poprawiłem z ruskim ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 część misji się buguje np zabić 10 surwków , 2 nemki itp dodać jakieś nowe misje bo w 2 dni już zrobione wszystkie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Bugują się, ale je zrobiłeś, nie opisałeś bugu, ale się bugują ^ ^Przypomniałeś sobie po resecie i oczekujesz, że mam to zrobić teraz? To od razu ci odpowiem, nie, nie zrobię, musiałbym znowu zrobić reset, a to odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 da rade zmienić menu banów z serwerów ff//tp na zm byśmy ciągle nie musieli wpisywać ich ręcznie ?? np na takie - cele - kampienie na nemku/surwkiem - skanowanie -obraza -wpsółpraca human-zm - przeklinanie -czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na amxbans jest bug z tym, jeżeli ustawię własne powody (bo te co są to standardowe) to nie będzie wam działał własny powód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 To najlepiej zostaw tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4ToR 0 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Po co więcej misji ? Jak by było ich za dużo to każdy by nie miał problemu wbić lv. Zawsze można dodać osiągnięcia do zrobienia tak z 30 osiągnięć ogarnąć to nie jest problem mogę to zrobić żeby umilić grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 po co zmieniać czy też dodawać misje? przecież te co są teraz są dobre ,fakt niektóre się bugują no ,ale już nic nie zrobisz... będziemy musieli czekać do następnego resetu pewnie za pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4ToR 0 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Sporo osób ma skończone misje i nie ma co robić tylko strzelać w zombiaki. Gdyby nie spoko ludzie na serwie to serwer by się powoli nudzil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 to jest Gun XP mod ,misje są tylko dodatkiem który ma Ci pomóc na starcie,- służy jako wprowadzenie do całej rozgrywki ,dlatego więc nie uważam żeby dodawanie czy też zmienianie misji miało jakikolwiek sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Proponuję dodać antidote bomb która po rzuceniu w zombie zamienia ich w ludzi. Gracz będzie mógł kupić jedną bombę na rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Oczywiście, super pomysł, ulatwiajmy grę humanom, niech zombie ma jeszcze trudniej -.-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No rzeczywiście zły pomysł z antidote bomb. Ale dla pierwszego zombie jak jest infekcja można by troche coś ułatwić zarażenie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dostal knife za darmo, ale nie wiem czy ta opcja juz weszła i poprawnie działa, ponieważ w ostatnio nie mam czasu grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dostal knife za darmo, ale nie wiem czy ta opcja juz weszła i poprawnie działa, ponieważ w ostatnio nie mam czasu grać. nie wiem dokładnie jak to miało być ,ale zauważyłem że za każdym razem gdy dostawałem tzw. "paką" czyli granatem infekującym od pierwszego zombie to otrzymywałem kniffe blink'a co muszę powiedzieć że bardzo ułatwiło mi rozgrywkę na Zombie jeżeli tak to miało działać to brawo Administrator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Pomysł bym mój, ale to jest nie ważne : ) Kniffe dostają tylko zombie zarażeni pierwszą paką? Jeśli tak, to jest to genialne ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W4ToR 0 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dodajcie to /mute bo steam pierdza ns a ns pierdza steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Października 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tylko że większość mute działa poprawnie (np: z naszego download.cs-classic.pl v43), a plugin na mute i tak nie działa poprawnie. Steam może sobie mutować ns, a ns steam, wystarczy pobrać porządnego cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Mam taką propozycje (jeżeli Administrator czy też opiekun jest w stanie to zrobić), grając ostatnimi czasy na serwerze Cs-classic.pl [FFA] spostrzegłem fajną a zarazem przydatną rzecz a chodzi mi o komendę "mała mapa" tj. komenda która pozwala wybrać małą mapę (tu: dopasowaną do liczby graczy 6 lub mniej) żeby się nie męczyli na dużej mapie. Teraz jest tak, ludzi z rana niema dużo, a rano trafiają się mapy takie jak "zm_dd" która jest OGROMNA! i ciężko robić cele na tej mapie, ale jest ich więcej, mapę "zm_dd" podałem tylko jako przykład. Tak więc przechodząc do sedna sprawy fajnie byłoby jakby była możliwość zrobienia takiej samej "funkcji" zmiany mapy jak na serwerze FFA Cs-classic.pl. Na przykład jest 10 osób mają dużą mapę to niech 7/10 (70%) wpisze "mała mapa" i niech mają możliwość wyboru spośród tych map: - zm_x1 - zm_gbox5 - zm_colores - zm_foda I można jeszcze dodać inne małe mapy których nazw nie pamiętam. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Dark Z Rises Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Przecież zrobiłem wam mapcycle rotacyjny, który ustawia mapy według godzin. Sami chcieliście coś takiego, małej mapy nie dodam serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobrze, a jest jeszcze możliwość zmiany cyklu map? jeżeli tak to mógłbym się trochę przyłożyć (spis map już mam) i pogłówkować nad nowym, ale chciałbym wiedzieć o której ten nowy cykl map miałby ruszyć ponieważ zakładając że mapa trwa 40 minut to postarałbym się ułożyć to tak aby małe mapy były z rana średnie oraz większe po południu aż do wieczora i znowu na noc wczesną i późną ustawiłbym małe mapy itd itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Od 11 mapcycle dzienny, od 22 mapcycle nocny Tak teraz to działa. Mapcycle nocny zm_gbox5 zm_snow_volta zm_garfield_snow zm_effect zm_vietnam zm_fun_world_allstars zm_snowbase3 zm_toxic_ice_attack zm_fortuna zm_3rooms zm_killdust zm_hs_horror zm_nuke2012 zm_cross zm_killdust2 zm_foda zm_colores zm_dust_world zm_x1 zm_desert_war zm_five zm_restart_v3 zm_creep zm_zod_fortuna zm_winterdust_mini zm_camp_v2 zm_poland zm_ugc2 zm_dustx2 zm_gbox2 zm_wlck_v2 zm_pis2 zm_franqeeto_final Mapcycle dzienny zm_dd zm_3_worlds zm_cbble_kamp zm_restart_v3 zm_toxic_ice_attack zm_westwood zm_inferno zm_nuke_kamp zm_snow_volta zm_poland zm_x1 zm_fun_world_allstars zm_creep zm_colores zm_desert_war zm_fun_remake zm_five zm_dust_world zm_foda zm_grass_innate zm_sawmill_gpex zm_winter_big zm_killdust zm_killdust2 zm_museo_gs zm_inferno_small_fix zm_dust2_kamp zm_dust2_2010_rf zm_laf zm_gbox6 zm_trakinax_tubo_neon zm_cross zm_battleground_foda zm_snow_world zm_3rooms zm_warehouse zm_hs_horror zm_ghetto zm_lucky_camp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi