Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dodać rozgrzewkę, dodać mapę de_rats 1337, dodać mapę de_dust 2002, jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja bym proponował wywalić mapcycle, o wiele lepiej się gra na zwykłych mapach niż w kółko te same 4.. Mapcycl jest i tak na FFa to tu zbędne , można zrobić tak jak wcześniej moim zdaniem lepiej Mapy do dodania: de_hell de_vertigo cs_italy_32 de_kabul_32 de_dust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Mapcycle będzie dalej, bo nie dodam vote, będą w kółko te same mapy. Mogę dodać nowe, ale do listy aktualnych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 to de_hell i de_vertigo do mapcycle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siwy ok ale za dużo tych map ze 3 nowe wystarczą z tym eldorade to się tam powinno zablokowac ale he i tak monza używać bo to nie mała mapa a ochrona i tak jest 5s i jeszcze jakbys buźka dał polskie powody bana w amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Są polskie wystarczy ustawić, amxmodmenu 2 strona bodajże 4 opcja i zmieniasz 1 lub 2 , 1 to chyba jezyk serwera, 2 to twoj. Klikasz 2 az wpadnie polish czy polski, i potem 3 akceptujesz. Proponuje zamiast dawać na awp większe dmg, bo wystarczy strzelić w nogę (nie wiem czy to jest, ale wcześniej było) i leci 121 dmg. Odznakę z broni snajperskiej zmienić Początkujący: Zwiększone dmg z awp o 10% // Wymagane: 3 zabicia w jednej rundzie snajperka Weteran: Zwiększone dmg z awp o 20% // Wymagane: 100 zabić z snajperki Expert: Zwiększone dmg z awp o 35% // Wymagane: 300 zabić z snajperki, 3 zabicia w jednej rundzie w tym 1 HS Profesjonalista: Zwiększone dmg z awp o 50% // Wymagane: 500 zabić z snajperki, 5 zabić w jednej rundzie w tym 3 HS I jak się da dodać nowe odznaki [2] http://odznaki.cba.pl/72odznaki/bf2webdocs/badges5web.html Początkujący: dostajesz noktowizor // Wymagane: 1500 zabić Weteran: 1 dodatkowy podskok w powietrzu // Wymagane: 3000 zabić Expert: Ciche buty na nożu // Wymagane: 4000 zabić Profesjonalista: Apteczka // Wymagane: 6000 zabić Zaniżone bo jak ma być reset rankingu w ciągu miesiąca to się tak szybko tego nie wbije, 1/2/3 osoby max będą mieć profeske z tego. [2] Płatny morderca Początkujący: 500 $ co rundę // Wymagane: 200 zabić, 4 zabicia z HS w rundzie Weteran: 1000$ co rundę // Wymagane: 450 zabić, 5 zabicia z HS w rundzie Expert: 2000$ co rundę // Wymagane: 700 zabić, 6 zabicia z HS w rundzie Profesjonalista: 5000$ co rundę // Wymagane: 1000 zabić, 8 zabicia z HS w rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siwy ale zmiana odznak nie jest potrzebna wszyscy ogarniają ten system, który jest i niech zostanie tak nikt nie narzeka na to, bynajmniej ja nie słyszałem co do amx to tam się zmienia język i to nic nie daje :/ same powody trza zmienić i reset co miesiąc jest ok a te odznaki to zostawmy tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 jak zmienisz język automatycznie zmieniają ci się powody banów, co do odznak chodzi mi tylko o snajperke bo ta co jest daje albo dgl albo awp darmowe To niech coś to daje wiecej a jeżeli ma znowu być większe dmg z awp to bezsens, lepiej dodać takie coś. Bo mówie wczesniej wystarczyło w nogę strzelić 121 dmg, gdy niektórzy mają jeszcze 110 hp, wiem bo są z 140 i ich trudniej zabić, ale tacy z 110 / 120 / 100 nie mają szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanctus~ 4 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jednak z tą odznaką z awp można było by coś zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja jestem za wywaleniem odznaki z hp, można dać coś innego za nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siwy ok ale za dużo tych map ze 3 nowe wystarczą z tym eldorade to się tam powinno zablokowac ale he i tak monza używać bo to nie mała mapa a ochrona i tak jest 5s i jeszcze jakbys buźka dał polskie powody bana w amx amx_langmenu i ustawiasz sobie polski język Nie rozumiem o co ci chodzi z tym eldorado, chcesz żebym dodał blokadę HE tylko na małych mapach? Ja bym też napisał od nowa VIP'a, bo ten z generatora troszke dziwnie czyta te flagi i według mnie lepiej byłoby rozpisać go troszkę porządniej. (ten kod z geenratora nie jest jakiś super przejrzysty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Daj blokadę na he na małych mapach, na eldorado jest taka drewniana ściana i jest na wprost respa tt i cti przez nią lecą skany, wgraj plugin który uniemożliwi rzucanie granatów i skanowanie w tamtym miejscu. A co do vipa to możesz go zmienić, jak chcesz wiedzieć jakie ma bronie w menu to napisz mi na steam Edytowane 18 Stycznia 2015 przez BezImiennyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie da się zablokować skanów, musiałbym ogólnie zablokować skanowanie Tylko na HE http://amxx.pl/topic/59261-block-grenade-eldorado-bge/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Usunięcie odznaki z hp to moim zdaniem mały bezsens Bo ona jest po to, aby dłużej żyć. Dajmy na to, że wyleci Ci 4 graczy i masz 100 hp to masz bardzo małe szanse, gdzie nawet trafisz w 2 hs to i tak Cię zabiją. A przy 140 masz większe szanse. I tak praktycznie kto nie używa kamizelki oraz hełmu to leci na hs . nawet przy 140 hp Ale można coś zmienić z tą odznaką z awp. Bo ona taka trochę bezsensowna Nie wiem . Np, aby dawała odznaka, za awp trochę nie widzialnośći na niej np że za eksperta to 40% nie widzialności na awp ;P To już było by bardziej ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Medyk już to proponowałem. Granaty wystarczą, admini najwyżej będą ostrzegać na początku mapy, a jak ktoś dalej będzie skanować to ban 30min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Nie wiem . Np, aby dawała odznaka, za awp trochę nie widzialnośći na niej np że za eksperta to 40% nie widzialności na awp ;P To już było by bardziej ciekawe Najwyżej jak ja napisałem, dmg z awp, bo mniejsza widoczność juz jest na kosie, jak sie zrobi na awp to gracze będą coraz częściej kampić, myśl logicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 To nie wiem co można jeszcze dodać Ale co wy na to,aby adminowie mieli te ubrania z napisem z tyłu admin ? Bo w końcu jak się wchodzi na server to tylko słychać jest admin ? jest admin ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) można dodać, nawet fajne to jest. Daj mi chwile znajde ten plugin i dam tu do tego postu. Oto i on: http://cs.gamebanana.com/skins/113426 Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właśnie. Zauważyłem rano, że nie ma tego, że możesz dać w ciągu 5 s info po zginięciu . To też można dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Medyk to odpada, tego i tak nikt nie używa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Medyk co do pierwsze pomysłu jestem na tak, ale tez musimy uważać z pluginami, żeby nie zasyfiły serwa, albo coś nie poblokowały, Do tego drugiego pomysłu to można go wprowadzić ale on nie jest konieczny @@ medyk: nie no luz, to już zależy od buźki albo opiekuna TRZEBA też wprowadzić żeby pisało kto jaki granat rzuca, bo teraz to ciężko nawet bana dać za flescha :/ Edytowane 18 Stycznia 2015 przez kubaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja używałem tego drugiego Że 5 s masz na danie infa Sorry , ale jestem przyzwyczajony do dawania infa po śmierci Za dużo cs:go i miksów xd Tak trzeba uważać z tymi pluginami. Bo jak się zaśmieci to znów krasze itd będą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 To nie wiem co można jeszcze dodać Ale co wy na to,aby adminowie mieli te ubrania z napisem z tyłu admin ? Bo w końcu jak się wchodzi na server to tylko słychać jest admin ? jest admin ? xD Opada na 100% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Można by dodać zegar pod radarem. Wiele nie ekranu nie zajmuje, a myślę, że się przyda. Edytowane 18 Stycznia 2015 przez -_- Odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel394 24 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Można by nie resetowac co chwile odznak, bo duzo się nawkurzalem zeby je nabic i cieszyc sie nimi przysłowiowe 5 minut... Edytowane 18 Stycznia 2015 przez -_- Czyli wolałeś mieć zbugowany serwer na którym co chwile wywala błąd z ss'ami, nie działa neobans i crashuje serwer? ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi