DawciOo 62 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 wymuszanie interpu od graczy, połowa serwera biega bez ciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Rzadko się spotykam z taką sytuacją, że ktoś biega bez ciała, więc według mnie nie jest to potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 no to może Ty, dzisiaj grałem to nie dało się niektórych zabić, nie jest to tylko moje zdanie. To chyba nie obciąża serwera, a jest czymś pożytecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 No ja się z tym nie spotykam często, ale słyszałem jak gracze się na to skarżą, że bez ciała biegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mi ten pomysł się podoba widziałem to na paru serwerach i zawsze dobrze stawiałem, dlatego jestem na TAK . Ja już to proponowałem chyba z miesiąc temu -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 @3lu wiem, że to proponowałeś, i tak jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ami 0 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Tez tak mialem ze nie moglem kolesia zabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irestaf/gimbus 63 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ja również na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Widzicie to nie jest jakieś moje widzimisię, więc prosiłbym o wymuszanie tego interpu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No dobra, zobaczymy co powie jeszcze opiekun. Ostatnio tez narzekalem na graczy bez cial. PS. Sorry za ortohgrafie pisze z telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Grają bez ciala i bez głowia .. auto interp przyda sie na 100..ii jeszcze troche i zrobicie coda z tego dd2... Papeczku.. Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Auto interp? Jestem za. Grają bezgłowia, że strzela się z pół metra i głowa nie otrzymuje obrażeń.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ostatnio też spotkało mnie bez głowie strzelam w typa i 0 obrażeń. @MałoLacik nie zrobimy z tego dd2 coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Mam propozycje, żeby wprowadzić na serwer asysty co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Poczekajcie aż wgram wymuszanie interpu, i przenikanie przez 15 sec, na razie mam problem z internetem więc nie mogę tego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Mam propozycje, żeby wprowadzić na serwer asysty co wy na to? Temat byl walkowany wiele razy i napewno to nie przejdzie. Juz teraz jest duzy problem z gra zespolowa, a ostatnio mialem okazje grac na konkurencyjnym serwerze z wgranymi asystami - JEDEN WIELKI CHAOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 zdecydowanie zgadzam się z @HARDWELL raczej jest to zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Zostanie wgrane wymuszenie i przenikanie. Zbędne zaśmiecanie serwera spowoduje lagi, które i tak raz na jakiś czas się pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie wierze, w końcu będzie przenikanie. Dzięki PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak on franka pali ; DTe przenikanie to Papulec wgrywa juz od tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Poczekajcie aż wgram wymuszanie interpu, i przenikanie przez 15 sec, na razie mam problem z internetem więc nie mogę tego zrobić. O.S.D.I... Potrafisz czytać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jak papku wgra to wgra. tyle w temacie nie ma co się palić z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Przecież swiruje wariaty ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Ty nie musisz świrować wariacie Edytowane 28 Listopada 2014 przez UsmiechnijSieJakSMiLEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Jak papku wgra to wgra. tyle w temacie nie ma co się palić z tym Właśnie nie ma co spamić temat przeznaczony do Propozycji na DD2 a, nie do pogawędek. Edit: Więc po co spamisz? :masturbacja: Ja nie spamie tylko napisałem wam o co chodzi w tym temacie bo chyba nie zrozumieliście go. pozdro Edytowane 28 Listopada 2014 przez Ho0li 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi