I3lu 430 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Właśnie nie ma co spamić temat przeznaczony do Propozycji na DD2 a, nie do pogawędek. Więc po co spamisz? :masturbacja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Widziałem to na jednym serwerze i bardzo mi się spodobało. Chodzi o to, żeby na serwerze stworzyć świąteczne klimaty coś w stylu: -śniegu -C4, które by wyglądało jak prezent -i może coś innego co jest świąteczne Ps. Wiem, że to może nie potrzebne, ale by wprowadziło fajny klimat na serwerze i było by tylko to na okres świąteczny Edytowane 29 Listopada 2014 przez UsmiechnijSieJakSMiLEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Mapa de dust 2 snow, do stycznia. Tylko nie zmieniajcie broni, na granaty ze śnieżek jak na FFA ;_: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgadzam się z Mazowieckim de_dust2 snow do stycznia, a jeśli chodzi o C4, niech wygląda jak prezent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Fajny pomysł panowie,jestem na tak,przyda się coś nowego,a to na pewno urozmaici grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) co do klimatu swiatecznego, jestem na tak Edytowane 30 Listopada 2014 przez ReVo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Mialem to wlasnie zaproponowac. Rowniez jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Również jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 @HARDWELL Byłem pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Może jeszcze czapki Mikołaja na łeb? Albo wygląd Mikołaja dla VIPów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ThePatryczeQ Dobrze kombinujesz Jakieś Rs'y świąteczne a nie ta rąbanina żeby było klimatycznie ! JESTEM ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 co do tej Paki i sniegu na tak.. ten wygląd mikołaja też w sumie dobra rozkmina.. jak najbardziej Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 I Roundsoundy świąteczne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Czapki mikołaja a paka jak choinka xD śnieżne mapy nie zbyt bo kroków nie będzie słychać to raz a dwa to widziałem kiedyś 2 fajne bugi z paką (nie da się rozbroić) już nie będę mówił gdzie bo może mapa będzie dodana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak nie będzie słychać kroków? Wpisujesz komendę na pogodę w konsoli i nie słychać wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Czyli świąteczne roundsoundy, paka jako prezent, czapka mikołaja dla vipów, mapa de_dust2 snow. Wszystko fajne pomysły jestem jak najbardziej ZA!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WALizka 8 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A co sądzicie , aby dać raz mape dd2 snow a raz dd2. tzn co mape by się zmieniało automatycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Nie będzie mapy dd2 snow bo za ciężki plugin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Taki problem jest zmienic mapę i dodac kilka modeli? Serwer nie daje rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 uwierz że nie, wystarczy nam na święta letna wersja de_dust2 + śnieg, ( http://amxx.pl/topic/4348-snow/ ) i jakieś zimowe rs'y masz zime na dd2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jezeli chodzi o swiataczne rs'y to moge sie tym zajac 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 HARDWELL to zrób rs`y bo twoje zawsze dobre były. @Siwy rozwalasz system letni de_dust2 + śnieg hahha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 A modele typu czapki i prezent(paka) da radę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 modele, jakie widziałem na sieci są, ale utrudniają grę. Taka czapka jeszcze ci wisi nad głową, czyli przeszkadzało by w grze. Prezent, czy choinka jako c4 mogła by być, chociaż ja bym nie chciał takiego czegoś na DD2. Jeżeli już dajesz pomysły, to daj link do pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 To jest dd2, ja z chęcią bym nic nie wgrywał. rs'y i paczkę można byłoby zmienić. Wczoraj po wgraniu mapy obciążyło tak serwer, że nie działał. Dla mnie to jest chore.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi