™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dla mnie było by fajnie jak by był śnieg na normalnym dd2, paka jako choinka czy tam prezent no i rsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Patrzycie tylko na siebie? Tu chodzi o wszystkich graczy, o serwer i lagi występujące na nim. Utrudnia grę, i robi ciśnienie wszystkim graczom, potem dziwić się że są bany/ skargi bo wam się podoba śnieg. Wyjdźcie z domu jak spadnie, ja serwera obciążał nie będę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Patrzycie tylko na siebie? Tu chodzi o wszystkich graczy, o serwer i lagi występujące na nim. Utrudnia grę, i robi ciśnienie wszystkim graczom, potem dziwić się że są bany/ skargi bo wam się podoba śnieg. Wyjdźcie z domu jak spadnie, ja serwera obciążał nie będę. Spokojnie PaPkU, skoro nie da się tego wgrać, to nie wgrywajmy Bądźmy rozsądni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jestem spokojny, denerwuje mnie tylko to że jest to serwer klasyczny, chciałbym aby tak zostało. Rs'y będą, jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ja osobiście wolałbym żeby dodać tylko RS'y i paczkę. Nie ma co obciążać serwera. już dziś parę razy się wyłączał. + dochodzą lagi. Ja lagów nie mam Ale gracze się skarżą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgadzam się, było wiele fajnych pomysłów, ale wczoraj serwer był tak obciążony, że w pewnym czasie parę razy się wyłączał. Zostawmy tylko rs`y @3lu ja też nie mam lagów, ale gracze się na nie skrarżą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Jestem za tym żeby nic nie wgrywać, bez sensu obciążać serwer. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mówisz, żeby nic nie wgrywać, ale rs`y chyba mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nerka 14 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nom mogą byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dla vipów inny model broni ;d jak na FFA ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Już sam to proponowałem, tylko po co inne modele broni. Nie lepiej inny wygląd skina dla vipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dla vipów inny model broni ;d jak na FFA ;p Po co? Jestem na nie, zbędne obciążenie serwa jakimiś modelami.. które nie zmieniają praktycznie nic w grze. Model VIP'a smiley jest. Co do modeli jeszcze, chyba wystarczy taki dodatek jak jest - dla każdego nowego gracza jest darmowy VIP na mape, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Po co? Jestem na nie, zbędne obciążenie serwa jakimiś modelami.. które nie zmieniają praktycznie nic w grze. Model VIP'a smiley jest. Co do modeli jeszcze, chyba wystarczy taki dodatek jak jest - dla każdego nowego gracza jest darmowy VIP na mape, Po to żebyś się pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 @Siwy poważnie jest model vipa nie wiedziałem xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 UsmiechnijSieJakSMILEY Ja też nic nie słyszałem o tym xdd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Chyba nikt nie wiedział, że jest inny model vipa, bo patrzyłem na vipów i żaden innego stroju nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 UsmiechnijSieJakSMILEY Dzisiaj to długo nie grałem na Only DD2 bo jak zwykle miejsca zajęte ;x ale i tak dziwne że innego modelu vipa nie widziałem. Chyba że wgrali jak sobie poszedłem ale nie sądzę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Co, jaki model VIPa? Co do modelu broni to sami sobie wgrajcie jak chcecie, ja mam kosę z CS:GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ThePatryczeQ W sumie racja ja też mam kose z CS:GO tylko kolorową xD Model vipa czyli że VIP ma inny wygląd, ubranie że tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Noo i jest inne ubranie vipa koniec tematu. Bez spamu ludzie. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Ho0li Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePatryczeQ 8 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ale czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym modelem VIPa? Ja nic nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Chyba nikt nie wiedział, że jest inny model vipa, bo patrzyłem na vipów i żaden innego stroju nie miał. Ustaw sobie cl_minmodels "0" i wtedy patrz na VIP'a ma inny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Po co? Jestem na nie, zbędne obciążenie serwa jakimiś modelami.. które nie zmieniają praktycznie nic w grze. Model VIP'a smiley jest. Co do modeli jeszcze, chyba wystarczy taki dodatek jak jest - dla każdego nowego gracza jest darmowy VIP na mape, Gracz zmieni nick lub będzie posiadać zmienne IP to cały czas będzie posiadać VIP'a. Bez sensu. Czym innym jest podmiana własnych modeli broni, a czym innym podmiana za pomocą pluginu.. Skończcie spamować o VIP'ie w temacie dotyczącym Propozycji na serwer "Only DD2". @Papku Chodzi mi głównie o bezsensowne posty: Po to żebyś się pytał @Siwy poważnie jest model vipa nie wiedziałem xd. UsmiechnijSieJakSMILEY Ja też nic nie słyszałem o tym xdd Chyba nikt nie wiedział, że jest inny model vipa, bo patrzyłem na vipów i żaden innego stroju nie miał. Co, jaki model VIPa? Co do modelu broni to sami sobie wgrajcie jak chcecie, ja mam kosę z CS:GO Ale czy ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym modelem VIPa? Ja nic nie zauważyłem. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Skończcie spamować o VIP'ie w temacie dotyczącym Propozycji na serwer "Only DD2". Cały czas spam o VIP'ie dd2, a tak dla jasności o modelach/ skinach VIP. Czytanie ze zrozumieniem, albo po prostu nie odebrałeś tego tak jak trzeba. Edytowane 7 Grudnia 2014 przez PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jakiś czas temu była akcja z HLTV, a że niektórzy nawet nie sprawdzili i dalej piszą, to informuję tutaj, HLTV ma to samo IP co te z FFA, ale inny port i jeden admin z FFA dał bana HLTV na FFA, stąd też HLTV na DD2 nie działało. Błąd został znaleziony i usunięty przeze mnie i shadowa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi