xKardzio 668 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 I dobrze, że gracze nie wiedzą kto jest adminem. Jeśli ktoś nie wierzy może wejść na forum. Zazwyczaj jest tak, że pytają się czy jest admin, a jeśli nie ma to łamią regulamin. Jeśli już musisz udowodnić, że jesteś adminem, to możesz napisać sm_csay i twój nick. Wtedy twój Nick pokaże się na środku ekranu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgodzę się z Fredem spoko by było gdyby gracze wiedzieli kto jest adminem bo często pytaja o admina bo chcą się czegoś często zapytać na przykład o vipa . Ale chyba na DeatRuna nei da rady tego wgrać z tego co mi wiadomo . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zastanawia mnie jedna rzecz. Po co gracze mają ci wierzyć? Admin jest po to żeby karać graczy za nieodpowiednie zachowanie a nie przekonywać o swojej randze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 DaneK, da się takie coś zrobić. Ja dalej zostaje przy swoim zdaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Kardzio, pisałem juz o tym z Karolem i mi mówił co innego . Każdy ma prawo do swojego zdania ale fajnie by było jak by gracze wiedzieli kto jest adminem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 W 1.6 było coś takiego że np po śmierci albo po odrodzeniu były teksty z filmu np: Odrodzenie - Wiesz co to jest reinkarnacja? Słyszałeś w swoim życiu taki dłuuugi wyraz ? (chłopaki nie płaczą), Zgon przez zabójstwo- Coś ty mi ku*wa zrobił bandyto(Chłopaki nie płaczą), albo przy wybraniu większej prędkości- Lubię zapier*alać(Job), podczas zabicia przeciwnika-Lubisz to suko ! (Job) itd. Bardzo fajna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredsoon 12 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Niby spoko ale wątpię żeby się sprawdziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mam propozycje 2 nowych map : - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=598972694&searchtext=deathrun_princess_mario -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=597850342&searchtext=deathrun_helix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makalele 45 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Usuńcie odrodzenie po śmierci bo aktualnie gracz skraca mapę i nie mam jak zrobić ssy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Mam propozycje 2 nowych map : - http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=598972694&searchtext=deathrun_princess_mario -http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=597850342&searchtext=deathrun_helix Zobaczymy co da się zrobić Usuńcie odrodzenie po śmierci bo aktualnie gracz skraca mapę i nie mam jak zrobić ssy... Odpada, wystarczy, że zgłosisz na forum sytuację wraz z demkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Przydało by się usunąć mapę deathrun_iceworld_v2fix_csgo, jest zbugowana ale ciągle dostępna w vote po wybraniu jej serwer się crashuje. Na niektórych mapach występuje ciągle bug z bronią która pozostaje po końcu rundy.Na "deathrun_classic" po wybraniu awp i końcu rundy broń jest usuwana, ale awp zostaje i ciągle można je podnieść.Na mapie "deathrun_hot_desert_nf_fixed_v3" po końcu rundy bróń zostaje usunięta, ale jeśli inny gracz wejdzie w zielony teleport (awp) dostaje deagla który zostaje do następnej rundy.Tak samo dzieje się na mapie "deathrun_hot_desert_nf". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Na niektórych mapach występuje ciągle bug z bronią która pozostaje po końcu rundy.Na "deathrun_classic" po wybraniu awp i końcu rundy broń jest usuwana, ale awp zostaje i ciągle można je podnieść.Na mapie "deathrun_hot_desert_nf_fixed_v3" po końcu rundy bróń zostaje usunięta, ale jeśli inny gracz wejdzie w zielony teleport (awp) dostaje deagla który zostaje do następnej rundy.Tak samo dzieje się na mapie "deathrun_hot_desert_nf". Wina updatu ostatniego CS:GO - są już prace nad tym, by wszystko było poprawnie. Przydało by się usunąć mapę deathrun_iceworld_v2fix_csgo, jest zbugowana ale ciągle dostępna w vote po wybraniu jej serwer się crashuje. Przyjąłem do wiadomości 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mapa 120000 coś tam też craszuje cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Na deathrun_12000BC_v1 i deathrun_lego_world_final crashuje csa. Mapa 120000 coś tam też craszuje cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Na deathrun_12000BC_v1 i deathrun_lego_world_final crashuje csa. Zostaną usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Można by dodać coś co wyróżniało by vipa na przykład specjalny model postaci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Można by dodać coś co wyróżniało by vipa na przykład specjalny model postaci Jestem za ! dobry pomysł Edytowane 23 Lutego 2016 przez Pyrkem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Modele postaci nie wchodza w gre. Valve blokuje wszelakie modele, czyli takze serwery na ktorych one sa. Wystarczy lepiej pomyslec nad store i bedzie fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Co do store myślę że dodanie noży za kredyty to dobry pomysł. (Np.niektóre dostępne tylko dla vipów) W !shopdr moznaby dodać grawitację/podwójny skok na 1 runde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Skimy do kosy to tez modele. Co do shopa mozna dodac ta grawitke, a ten podwojny skok juz nie potrzebny. Vip ma sie wyrozniac, a tak to wtedy bedzie mial podwojny drop waluty serwerowej. Plugin od noży jest zakazany przez valve. Nie mowie o ws. Edytowane 23 Lutego 2016 przez xKardzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Skoro tak to nie było tematu. Co do podwójnego skoku masz rację.Mam pytanie, czy można dodać do !nominate stare mapy które kiedyś crashowały po wybraniu, w ostatnim czasie zorientowałem się że mapy już normalnie się ładują po wybraniu. -Deathrun_sg_industrial-deathrun_minecraftworld_fix-deahrun_snowstone-dr_bandicoot_znI wszystkie mapy które crashowały (deathrun_iceworld też już działa) Edytowane 24 Lutego 2016 przez saatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Przydało by się dodać te mapy urozmaici to trochę grę Edytowane 24 Lutego 2016 przez Pyrkem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Stare mapy zostały usunięte z powodu niekompatybilności z serwerem/pluginami. Same mapy zawsze da się odpalić na innym serwerze lub grze z botami. Kontaktowałem się z niektórymi twórcami ale jak widać nie udało nam się rozwiązać problemu. Możliwe ,że coś się zmieniło ,więc nie zaszkodzi zrobić testu tamtych map. Jeśli nadal będą crashować postaram się o usunięcie wszystkich gryzących się pluginów i zastąpienie je podobnymi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Witam , czy można by było zrobić tak że gdy gracz kupi respawn przez !shopdr dawało by mu 5 sekundową "nietykalność" na obrażenia zadawane graczom którzy są afk przez kilka sekund na spawnie ? Oczywiście jeżeli to by było możliwe Edytowane 2 Marca 2016 przez Pyrkem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Z tego co napisałeś trudno troche zrozumieć o co chodzi, ale wydaję mi się że masz na myśli: Jeżeli ktoś zrespi się po upływie jakiegoś czasu, otrzymuję obrażenia, więc chodzi o to żeby przez to 5 sec miał coś w stylu "goda", co pozwoliło by mu wyjść z respa tak ? Myślę że o to chodziło , jeśli tak to dobry pomysł. Edytowane 2 Marca 2016 przez saatan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi