Pyrkem 27 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tak o to chodziło Satan dobrze to opisał. Sorry nie wiedziałem jak to opisać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Witam , czy można by było zrobić tak że gdy gracz kupi respawn przez !shopdr dawało by mu 5 sekundową "nietykalność" na obrażenia zadawane graczom którzy są afk przez kilka sekund na spawnie ? Oczywiście jeżeli to by było możliwe Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam przedstawie wam moją propozycje mianowicie : - Timer map tzn. na początku rundy dostajemy timer i czas leci aż do przejścia mapy. Dodam do tego że można zrobić jakieś !top5 danej mapy Pozdrawiam Hepi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Timer był na serwerze, lecz się strasznie bugował. Jeśli wyszła aktualizacja do pluginu to jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Może jakieś nowe RoundSound, oczywiście jak tak to mam parę nowych więc mogę podesłać na PRV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Może jakieś nowe RoundSound, oczywiście jak tak to mam parę nowych więc mogę podesłać na PRV. Jasne, pisz śmiało Witam przedstawie wam moją propozycje mianowicie : - Timer map tzn. na początku rundy dostajemy timer i czas leci aż do przejścia mapy. Dodam do tego że można zrobić jakieś !top5 danej mapy Pozdrawiam Hepi Póki co szukałem i nie znalazłem nic wartego uwagi. Postaram się jeszcze coś znaleźć i na próbę wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Rozumiem Bardzo mnie ciekawi jak to wyjdzie w praktyce. Edytowane 25 Marca 2016 przez Hepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Może jakiś poradnik który później zaistniał był na serwerze pod jakąś komendą chodzi to o poradnik jak dobrze wykonywać bh i jak się na nim rozpędzać taki poradnik dla nowych bo nie którzy cisną W i w ogóle im to nie wychodzi. Oczywiście z chęcią go utworze . Edit: Ojjj to nie widziałem Edytowane 27 Marca 2016 przez WujoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Może jakiś poradnik który później zaistniał był na serwerze pod jakąś komendą chodzi to o poradnik jak dobrze wykonywać bh i jak się na nim rozpędzać taki poradnik dla nowych bo nie którzy cisną W i w ogóle im to nie wychodzi. Oczywiście z chęcią go utworze . Taki poradnik został napisany przez F00ISHA -Pod tym linkiem znajdziemy poradnik Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Może jakiś poradnik który później zaistniał był na serwerze pod jakąś komendą chodzi to o poradnik jak dobrze wykonywać bh i jak się na nim rozpędzać taki poradnik dla nowych bo nie którzy cisną W i w ogóle im to nie wychodzi. Oczywiście z chęcią go utworze . Edit: Ojjj to nie widziałem Napisz mi na PW jakby to miało wyglądać to pomyślimy. Taki poradnik został napisany przez F00ISHA -Pod tym linkiem znajdziemy poradnik Pozdrawiam To jest w archiwum i średnio wygląda, nie wyciągaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Może zrobić tak żeby każda komenda wpisana na chacie np. !admin była ukrywana w tle tak jak jest na JB nie widać po prostu tych komend jak np. !kick WujoS Spam nie widać dla wszystkich tylko dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Może zrobić tak żeby każda komenda wpisana na chacie np. !admin była ukrywana w tle tak jak jest na JB nie widać po prostu tych komend jak np. !kick WujoS Spam nie widać dla wszystkich tylko dla siebie. Można takie coś zrobić, choć nie wiem po co. Komendy przed którymi jest "/" są ukrywane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Może zrobić tak żeby każda komenda wpisana na chacie np. !admin była ukrywana w tle tak jak jest na JB nie widać po prostu tych komend jak np. !kick WujoS Spam nie widać dla wszystkich tylko dla siebie. Zrobione Można takie coś zrobić, choć nie wiem po co. Komendy przed którymi jest "/" są ukrywane. Właśnie nie były ukrywane (np /shop czy /shopdr). Teraz zostało to dodane, by uniknąć zbędnego spamu na chacie tymi komendami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wspominałem wcześniej o dodaniu grawitacji do !shopdr, nie dostałem odpowiedzi więc co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wspominałem wcześniej o dodaniu grawitacji do !shopdr, nie dostałem odpowiedzi więc co wy na to ? Moim zdaniem niech zostanie jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja daje taki pomysł żeby dać komendę !kick <powód> i jak się naciśnie ENTER to wyświetla się lista graczy. Jak się ma wpisywać jakieś chińskie znaki to ta komenda na pewno ułatwi sprawę . #Edit: I po co czas marnować na wchodzenie na jego profil i kopiowanie nicku jak można zrobić to szybciej ! Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez WujoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanWiewior 3 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja daje taki pomysł żeby dać komendę !kick <powód> i jak się naciśnie ENTER to wyświetla się lista graczy. Jak się ma wpisywać jakieś chińskie znaki to ta komenda na pewno ułatwi sprawę . Popieram, wtedy utrzymywanie porządu na serwerze przez administrację bybołoby o wiele łatwiejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem niepotrzebne kombinowanie, wystarczy wejść na jego profil i skopiować. Jeżeli już to dodać do zakładki kick w !admin własny powód tak jak przy banach #edit napisałem że jeśli już to dodać do zakładki kick opcję własny powód. Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez staram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 sm_admin musi wam wystarczyć, reszta mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISSIU 16 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mam propozycję nowej mapy: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=607727911&searchtext=dr_crash 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d3tx 6 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Hej, wychodzę z propozycją dodania pluginu który przy wejściu vipa pokazywał by komunikat/dźwięk. (mogę podesłać link do pluginu) Można też dodać plugin na spraye. Edytowane 17 Maja 2016 przez d3tx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Hej, wychodzę z propozycją dodania pluginu który przy wejściu vipa pokazywał by komunikat/dźwięk. (mogę podesłać link do pluginu) Można też dodać plugin na spraye. Dzwięki nie są chyba nikomu potrzebne bo co to komu, lecz plugin na spraye został wgrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 A ja mam pytanie? Po co spraye na dr? Nie potrzebnie obciążają serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 A ja mam pytanie? Po co spraye na dr? Nie potrzebnie obciążają serwer. Dzisiaj zostanie usunięte ponieważ wywala przez to większość graczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Co wy na to żeby dodać na DR taki radar który by pokazywał jak szybko się poruszamy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi