Ivan 20 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Zawsze są problemy ze wsparciem jak tylko wbije większy lvl , jak już to ja proponuje zmiejszyć dmg tak jak Up jest napisane ale minimalnie , bo jak ktoś ma problemy z tym, to może sobie zdobyć odpowiedni perk i wtedy rakietki nie będą już przeszkadzały . Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Ivan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Pluginy działają. A co z tym resetem? Upadly ma 16k killi... Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Najpierw chyba trzeba ogarnąć wszystkie klasy i perki oraz pluginy, tak by po resecie grało się lepiej niż przed nim. Oto chodzi w resetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dodanie do klanu wyrzucania graczy niepodłączonych powinno być na jutro gotowe, ale nie będę tej wersji wgrywał na serwer przed resetem. Teraz interesują mnie klasy i perki bądź inne błędy, które napotkaliście na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Perk Wsparcie ogniowe czy cos takiego te co 2 rakietki daje jak strzelalem z nich nie zadawalem dmg nie wiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Betonowe ciało nie działa na noze, daloby się poprawić? Zwiększyć dmg d perku aim z 5 do 10 dmg bo malo używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Perk Wsparcie ogniowe czy cos takiego te co 2 rakietki daje jak strzelalem z nich nie zadawalem dmg nie wiem czemu. cod_inflict_damage(attacker, pid, 55.0, 0.7, ent, (1<<24)); Działa poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dla mnie wszystko jest już pod kontrolą, dobra robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ok, to wszystko teraz zależy od tego jak będzie z klanami, powinny być nawet dzisiaj gotowe, ale nie dam sobie za to ręki uciąć. Co do slotów, bo było wcześniej to poruszane, na serwerze jest 30 slotów z tego co pamiętam, ale są one ukryte. Mogę ustawić więcej slotów, ale maksymalna liczba slotów na ten serwer to około 29. Jakieś nowe mapy? Trzeba jakieś usunąć? Na razie serwer stoi ładnie i cieszę się, że wypalił i tak dobrze się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jeszcze można poprawić perk Betonowe Ciało , ponieważ nie można go uzyć w wąskich przejsciach , pomieszczeniach itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 To wina blokady stawiania min, jak to usunę, to w przejściach będą mogli stawiać miny. Proszę sprawdzić wyrzucanie z klanu graczy offline, powinno dzialać poprawnie bez resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 mogli stawiać miny w przejściach ? to albo mi sie przywidziało albo koleś dzisiaj w przejściu bez problemu postawił miny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie zrozumiałeś, na klasach i perkach jest blokada stawiania min, dokładnie na około 100 unitów, jeśli się nie mylę. Nie da się wykryć czy gracz jest w pomieszczeniu, po prostu ustawiłem 100 unitów od ścian. Jeżeli gracz jest w pomieszczeniu, czyli po jego lewej, prawej ma mniej niż 100 unitów, to jest to blokowane. Nie wiem jak to opisać, musiałbym powiedzieć lub pokazać. Owszem da się położyć w przejściach, ale większych, nie da się wykryć przejścia jako przejście, można tylko podać liczbę unitów, która sprawdzałaby jak daleko jest gracz od ścian, by potem te postawienie zablokwać. Jeszcze raz przypominam o sprawdzeniu klanów, bo to bardzo ważne. Muszę wiedzieć czy wyrzucanie graczy niepodłączonych do gry działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak próbowałem usunąć osobę z klanu to miałem tylko początkowe litery pod 1 było tylko ~ a pod 2 była tylko literka M gdyż chciałem usunąć MatkoJebca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zaraz to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Klany będą najprawdopodobniej jutro naprawione. Co z mapami? - zapytał po raz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hs:D 3 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) może wgrasz de_dust2_long ? bo chyba nie ma Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Hs:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dajcie już sobie na wstrzymanie z tymi dustami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Skoro idą święta to można na ten czas wgrać mapki świąteczne i ewentualnie Rs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 De_Mirage, cs_assault_upc, perk noz medyka nie jest używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tak samo jak Adrenalina Buty Grawitacyjne Rozbłysk Weteran Noża Zatruty Nabój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jakieś poprawki do nich? Rs'y dodam, ale musi mi ktoś je złożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 W wolnym czasie je zrobię (nie obiecuje) i ci jc wyśle pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Perk: "Marzenie Komandosa" jest nie używany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi