Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Co wy na to aby dodać obstawianie? Pojawiało by się ono tylko przy walce z życzenia? Więźniowie mogli by dostawać z tego hajsy xD czekam na wasze opinie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Tak! Obstawianie ) I komendę jakąś do przelania pieniędzy więźniowi? Ktoś ma tylko 400 i brakuje mu tam do sklepu ileś i jakiś kolega da mu z tysiąc. jest chyba tylko respect to vipy mogą.. a kasy nie widziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) No vipy tylko respekt. Można dodać w takim razie obstawianie i przelewanie komuś hajsy, jestem jak najbardziej za @edit Na chowanym proponuje dodać od razu czarny ekran dla ct (nie raz w gr są fajne kampy) Na Kill Day sprostować zakaz kampienia. W regulaminie na forum jest zakaz kampienia, a jak się gra, w lewym rogu nie ma tego napisanego. Lepiej może to dodać gdyż później dochodzi do sprzeczek na ten temat. Edytowane 19 Października 2015 przez Tymbarkowa x3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zróbcie w sklepie m4 albo ak-47 z 1 ammo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Na chowanym proponuje dodać od razu czarny ekran dla ct (nie raz w gr są fajne kampy) Na Kill Day sprostować zakaz kampienia. W regulaminie na forum jest zakaz kampienia, a jak się gra, w lewym rogu nie ma tego napisanego. Lepiej może to dodać gdyż później dochodzi do sprzeczek na ten temat. Co do chowanego spróbuję niedługo dodać (pewnie na weekendzie). Co do killdaya już dodaję. Co wy na to aby dodać obstawianie? Pojawiało by się ono tylko przy walce z życzenia? Więźniowie mogli by dostawać z tego hajsy xD czekam na wasze opinie Ja mam mieszane odczucia, ale niech się więcej osób na ten temat wypowie i pomyślimy, nie chcę sam zdecydować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Mam propozycję, aby dodać do regulaminu wzmiankę dotyczącą mapy jail_facebook. Otóż wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłby zakaz wchodzenia do środkowych drzwi (KZ) na zabawach. Wejście tam skutkowałoby ostrzeżeniem w postaci kicka lub banem. Proszę o wypowiedź na ten temat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 @JayMcKenzie Masz całkowitą racje. Vipy sobie tam wchodzą bez problemu, a inni się męczą by się do nich dostać. Mi się tego nie chce przechodzić by kogoś zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Propozycja dodania punktu w regulaminie. - Gdy przeprowadzona jest komenda na mój strzał z jakiejś broni, więźniowie maja prawo patrzeć się w stronę CT. Uzasadnienie: Dziś była taka sytuacja ze prowadzący kazał się obrócić i wydał komendę na mój strzał z deagla, a stało się tak ze strzelił inny CT-ek, i więźniowie zostali zabici, bo nie strzelił prowadzący. ( no ale skąd mieli wiedzieć skoro nie mogli patrzeć się na ct bo patrzyli się w ścianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Propozycja dodania punktu w regulaminie. - Gdy przeprowadzona jest komenda na mój strzał z jakiejś broni, więźniowie maja prawo patrzeć się w stronę CT. Uzasadnienie: Dziś była taka sytuacja ze prowadzący kazał się obrócić i wydał komendę na mój strzał z deagla, a stało się tak ze strzelił inny CT-ek, i więźniowie zostali zabici, bo nie strzelił prowadzący. ( no ale skąd mieli wiedzieć skoro nie mogli patrzeć się na ct bo patrzyli się w ścianę. Raczej powinien być zakaz takiego mylenia i według mnie w tamtym momencie to był fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 @kosmow Byłem ofiarą tej zmyłki i masz zupełną rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Raczej powinien być zakaz takiego mylenia i według mnie w tamtym momencie to był fk O tym samym mówimy, poprostu powinnien być zakaz wydawania polecenia. "obrócie sie do mnie plecami" gdy jest "na mój strzał z deagla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 O tym samym mówimy, poprostu powinnien być zakaz wydawania polecenia. "obrócie sie do mnie plecami" gdy jest "na mój strzał z deagla" Nie... Powinien być zakaz mylenia przez innego strażnika, jest to utrudnianie prowadzenia jak i wprowadzanie w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Chciałbym, żeby wycofano komende: "Rozpoczynam zabawe w ostatnią/pierwszą reakcję: PODSKOCZ-NIE" Nie wiem czy w ogóle to jest dozwolone używać tej komendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Moim zdaniem trzeba naprawić jeden błąd nie wiem czy można go usunąć ale piszę ponieważ czasami to wkurza To tak: Gdy jest zmiana mapy na np. summer albo nwm assault to serwer sie crachuje i trzeba wchodzić od nowa na serwer po wejściu na serwer zamiast mapy summer lub assault jest mapa piramid Nie wiem dlaczego Pozdrawiam Hero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Proponuję dodać sklep w którym płaciłoby się respektem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Popieram pomysł Kardzia bo jak ktoś nie jest w gangu to co mam robić z tym respektem? Dlatego według mnie można było by kupować bronie ręczne typu nóż,maczeta,kij bejsbolowy itd. i zmniejszyć tym rzeczą DMG każdy inny przedmiot ma +5,+10 dmg zależnie od kosztu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Ja również popieram Gang jest na maxa ulepszony to co mamy robić z tym a tak przynajmniej jakiś sklepik na respekt by był np.- (dużo respektu) - 2 skoki - ( łom, kij bejsbolowy, maczetę, itp)Również się z tym zgadzamjak najbardziej na TAK Jeżeli mógłbym się wtrącić moja propozycja to;dodanie jednej rzeczy vipowi Auto BH.kto za tym ? lajkować Edytowane 19 Listopada 2015 przez Pawel.? Pamiętaj o opcji "edytuj", ostrzeżenie słowne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Przydałoby się dodać komendę /regulamin , żeby każdy nowy gracz mógł się z nim zapoznać nie wchodząc na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jeżeli mógłbym się wtrącić moja propozycja to; dodanie jednej rzeczy vipowi Auto BH. kto za tym ? lajkować Moim zdaniem auto bh dało by za duża przewagę vip'owi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Proponuję poprawić listę adminów. Jest tam napisane: Administratorzy, a powinno być Admini. I zaaktualizować listę adminów Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Proponuje koniecznie dodać w regulaminie,że zakazuje się podpowiadania na zabawach typu chowany itp.@ @Zmiana zostanie wprowadzona. ~Jay Edytowane 23 Listopada 2015 przez JayMcKenzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Proponuje dodać usługe SVIP SuperVip posiadać ma: 3 skoki + podstawowy razem 4150 hp co runde 15 hp za kill 20 za hs. max może mieć 220 NoktowizorPrzywitanie gdy wchodzi na serwer SuperVip nick wbija na serwer.Prefix przed nickiem Svip.Auto banny hopKasa za zabójstwo 200 zł za kill 300 za hs200 zł za przeżycie rundy5% na wyrzucenie broni wroga.Szybciej biega lecz bez przesady.Ciche chodzenie. Brak wylosowanej śmierci/pustej ruletki. 3 granaty smoke/flash/he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Proponuje dodać usługe SVIP SuperVip posiadać ma: 3 skoki + podstawowy razem 4 150 hp co runde 15 hp za kill 20 za hs. max może mieć 220 Noktowizor Przywitanie gdy wchodzi na serwer SuperVip nick wbija na serwer. Prefix przed nickiem Svip. Auto banny hop Kasa za zabójstwo 200 zł za kill 300 za hs 200 zł za przeżycie rundy 5% na wyrzucenie broni wroga. Szybciej biega lecz bez przesady. Ciche chodzenie. Brak wylosowanej śmierci/pustej ruletki. 3 granaty smoke/flash/he To by dawało zdecydowanie zbyt dużą przewagę, takiego czegoś nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3_ 79 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 4 skoki + auto bh xD to już wgl ct by nie ogarniał to już lepiej zamiast SV, rozbudować bardziej umiejętności gangu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalaGamer 14 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 W sumie racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi