MeowTO 8 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Cs classic.dragon arch i jezeli kogosc zabije i mi ten przedmiot dropnie nawet jak sprzedam i podskocze to nie da sie spasc (chodzi o to ze po sprzedaniu zwiekszony skok zostaje i nie da sie spasc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 45 minut temu, -_- napisał: Sprecyzuj dokładnie o co chodzi. Ja nie znam Waszych skrótów z serwera. Podaj dokładną nazwę itemu Nie chodzi tutaj o archy a raczej o to że raz zmieniona grawitacja zostaje do końca rundy, gdy dropnie się cokolwiek na większą grawitke (wszystkie rodzaje skrzyeł, fortuna gheeda?, wszystkie figurki dodające pkt do statystyk) w statystykach są tak jakby dodane punkty do grawitacji i zostają one do końca rundy jeśli się wyrzuci item. Prawdopodobnie to powinno załatwić sprawę if (GetEntityGravity(int iClient, float amount!==1) {void SetEntityGravity(int entity, float 1.0)} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nie, to nie załatwi problemu, to po 1 Po 2, to co piszesz, to zupełnie coś innego, a mój kod działa na innej zasadzie i ma osobne funkcje związane z danymi "umiejętnościami" Po 3, mój kod nie korzysta z (nazwijmy to) "nowej deklaracji" - https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=244092 Czyli przy dropie po prostu nie aktualizuje grawitacji - tyle chciałem wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Gildie trochę nie działają jak powinny, a dokładniej jej skille. Skille ( a przynajmniej większe dmg i krytyk ) na 2 poziomie dają tyle samo co na 3, a przynajmniej tak pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Mam problem i nie wiem czy dobry dział wybrałem ;P. Przeniosłem sobie expa z klasy Mag na klasę Talic i nie dostałem tego expa.. P.S. Na magu nadal mam lvl który miałem ;] Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Red Eagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 22 godziny temu, Red Eagle napisał: Mam problem i nie wiem czy dobry dział wybrałem ;P. Przeniosłem sobie expa z klasy Mag na klasę Talic i nie dostałem tego expa.. P.S. Na magu nadal mam lvl który miałem ;] A ty przypadkiem wczoraj niegrales taliciem i miales 33lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Grałem taliciem i nabiłem od 1lvl, z podwójnym expem wbiłem po prostu 25lvl.. Gdyby przeniosło expa to na magu bym nie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 W dniu 8.04.2018 o 13:39, WOJTASIK napisał: Gildie trochę nie działają jak powinny, a dokładniej jej skille. Skille ( a przynajmniej większe dmg i krytyk ) na 2 poziomie dają tyle samo co na 3, a przynajmniej tak pisze. Gdzie dokładnie tak pisze? Chodzi o menu ze statystykami? W dniu 8.04.2018 o 19:06, Red Eagle napisał: Mam problem i nie wiem czy dobry dział wybrałem ;P. Przeniosłem sobie expa z klasy Mag na klasę Talic i nie dostałem tego expa.. P.S. Na magu nadal mam lvl który miałem ;] w takich sytuacjach proszę pisać na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Godzinę temu, -_- napisał: Gdzie dokładnie tak pisze? Chodzi o menu ze statystykami? Tak, w menu ze statystykami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plaszczka 14 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Kula Plazmy u andariela zatrzymuje się na wszystkich małych txt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Wleci update na to 21 godzin temu, WOJTASIK napisał: Tak, w menu ze statystykami. Sprawdzę to i wleci wraz z update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Mikstóra zycia nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Skoki paladyna nie działają (umiejętności za złoto) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 To jakis blad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Przecież pisałem jasno, że będę pracował przy serwerze i jest ustalone hasło, a więc trwają prace techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Pochodnia nie blokuje dmg od pioruna demonologa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 50 minut temu, MeowTO napisał: Pochodnia nie blokuje dmg od pioruna demonologa To nie jest bug, pochodnia blokuje dmg od HE i orbów (wszystkich skilli w postaci kuli -fireball(mag), kula niebios(nihlathak), plazma(Andariel) i chyba tyle. Jeżeli siewca ukradnie magazynek to na pompie może mieć załadowanych nawet 50 pocisków (nie wiem jak w innych broniach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Co dla Ciebie znaczy pompa? Xm1014 czy nova? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 5 minut temu, -_- napisał: Co dla Ciebie znaczy pompa? Xm1014 czy nova? Xm1014, sorki z przyzwyczajenia napisałem 😂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Okej, wejdzie poprawka do sprawdzenia xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaciszew 17 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Jak czasami wiecie jest bug ze podczas ladowania na nozu zmienia ci np na pistola i nadal laduje na pistolu. Tak wiec jest bug ze na zabojcy jest sie niewidzialnym ma sie 150 hp jak ja i strzelalem z pistola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Jest cos takiego zgasza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Niewidzialność na ninji jest chyba jakoś zbugowana. Niektórych w ogóle nie widać, przykład poniżej. http://steamcommunity.com/id/CwaniakZiomm/screenshot/936064212973713179 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 W dniu 6.05.2018 o 10:26, Kubaciszew napisał: Jak czasami wiecie jest bug ze podczas ladowania na nozu zmienia ci np na pistola i nadal laduje na pistolu. Tak wiec jest bug ze na zabojcy jest sie niewidzialnym ma sie 150 hp jak ja i strzelalem z pistola Da się tak zbugować każdą klasę? W dniu 7.05.2018 o 22:12, ziomm napisał: Niewidzialność na ninji jest chyba jakoś zbugowana. Niektórych w ogóle nie widać, przykład poniżej. http://steamcommunity.com/id/CwaniakZiomm/screenshot/936064212973713179 Coś więcej? Złapał jakiś item związany z niewidzialnością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 No właśnie to od itemu nie zależy, na każdym tak jest. Od mapu również nie. Mi się zdaje, że ten gracz wie o co chodzi. Czasami nawet magiem nie można go naświetlić. (Nie ma itemu). Ten bug zaobserwowałem u dwóch graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi