WOJTASIK 82 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Mam jedno zasadnicze pytanie, po co palisz głupa, skoro ewidentnie miałeś item 1/x? Poprawką tego ma się zająć Karol i już mu to zgłosiłem, więc nie wiem po co piszesz kolejny post na temat tego questa, jak było to już zgłoszone wcześniej przez adiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonder 1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Podczas ładowania skilla na paladynie, wskrzeszaniu na nekromancie i innymi ładowaniami trwającymi 5 sek na pasku z plusami pokazuje ze 4 sek i nagle gdy dochodzi do 4 sek dodaja sie nastepne 2 plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonder 1 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Na mapie tesco nie ma tekstur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonder 1 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Edit: z mapy de_lidl na tesco przechodza itemy Edytowane 9 Lipca 2018 przez wonder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonder 1 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 (edytowane) Na lowcy nie dzialaja pulapki, nie widac drewnianych beltow, i gdy sie chodzi na boki strzelajac z kuszy nie, belty nie leca tam gdzie nacelujemy tylko na boki Edit:Lecace belty lowcy znikaja po smierci Edytowane 9 Lipca 2018 przez wonder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 W dniu 30.06.2018 o 10:25, KrabOOO napisał: Aura u talica nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 khazra niepodpala z fali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Khazra podpala. Masz szanse na to ze albo zada dmg z fali albo podpali kogoś ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Talica aura nie działa ( tak wiem -_- pisałem ci że działa ale się myliłem) zrobiłem test z adJ i nadal nie działa. Proponował bym dać mu - 5 do redukcji i +5 do adrenaliny( tak jak ma scavenger) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 To zapraszam na serwer. Skoro nikogo nie ma, to mogę Ci w prosty sposób udowodnić, że to działa, a to że np: daje mało itd to inna kwestia, bo o tym nikt nie pisze. sprawdzimy na czystych klasach czy działa z informacją na czat, okej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 AKT 1 Misja podajrze 3 - zabij 25 przeciwnikow, kiedy robilem ja musialem zabic 24 osoby, kiedy chcialem sprawdzic postep misji pisalo 23/24 zabite osoby. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 No tak, drobny błąd Poprawione, dziękuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Granaty u łowcy - jak staniesz badz w nie strzelisz wybuchaja (chodzi o druzyne w ktorej jest lowca). Zdarzało sie ze i granaty znikały Edytowane 15 Października 2018 przez Michal095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 5 godzin temu, Michal095 napisał: Granaty u łowcy - jak staniesz badz w nie strzelisz wybuchaja (chodzi o druzyne w ktorej jest lowca). Zdarzało sie ze i granaty znikały Granat może zniknąć w przypadku gdy jest ich za duży by nie wywołać jakiegoś crash lub lagów Dobra, zablokuje możliwość ataku przez teammate skoro przeszkadza, bo bugiem to, to nie jest - celowy zabieg o którym pisałem w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Nie jestem pewny czy to bug ale chciałbym aby była zwrócona na to uwaga. Klasa: zabojca Ma jak dobrze pamiętam 7% szans na wybicie przeciwnika w górę. Zadko się to zdarza nie ma problemu. Ale w większości przypadku jak uda się wybić przeciwnika w górę to zazwyczaj przy trafieniu go w locie podbija go jeszcze raz. Nie sądzę aby prawie za każdym razem miał takie sCzescie że po wybicie wroga będzie miał farta i wy ije go drugi raz w locie. I tak jest w większości przypadków jak dojdzie do pierwszego wybicia. Zwróciłem na to uwagę jak grałem ta klasa i podzieliłem się z tym na serverze z graczami i uznali że naprawdę dziwnie to wygląda. Mógłby ktoś coś powiedzieć czy też uważa to za dziwne. Gdyż wybicie przeciwnika jest zafkie a jak dojdzie do niego to dwa razu pod rząd i to drugi raz jeszcze w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 if(GetRandomInt(1, 100) <= 7+PlayerData[attacker][pSKILL2]) { decl Float:velocity[3] = {0.0, 0.0, 500.0}; TeleportEntity(id, NULL_VECTOR, NULL_VECTOR, velocity); } Tak wygląda kod. Nie ma tam nic innego poza switch, który sprawdza klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 To dziwne że Zadko się zdarza a jak już się zdarza to dwa razy pod rząd. Porostu te zabiegi okoliczności zbyt często się powtarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Ja Cię rozumiem, ale losowość to dość specyficzna rzecz i czasem może wpadać rzadko, a czasem często. To samo dzieje się na COD 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Czy mozna wyłączyć opcje dawania dla CT darmowego defuse kit? Klasy niewidzialne maja widoczny często ekwipunek przy pasie jak defuse kit i granaty, i widać gdzie się znajdujemy. Gdy gra się zabójca albo jak się ma item wygładzający kroki to sly hac na słuchawkach jak to grzechocze. Jak ktoś będzie chciał defa to może sobie zawsze kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Prawdopodobnie nie dziala runa Golden (Khazra) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 6 godzin temu, Michal095 napisał: Prawdopodobnie nie dziala runa Golden (Khazra) Czemu? Runa normalnie zadaje DMG i nie rozumiem o co chodzi z tym Khazrą w nawiasie Mówimy o DMG z ataku, a nie ze skilli 10 godzin temu, meroo napisał: Czy mozna wyłączyć opcje dawania dla CT darmowego defuse kit? Klasy niewidzialne maja widoczny często ekwipunek przy pasie jak defuse kit i granaty, i widać gdzie się znajdujemy. Gdy gra się zabójca albo jak się ma item wygładzający kroki to sly hac na słuchawkach jak to grzechocze. Jak ktoś będzie chciał defa to może sobie zawsze kupić. Tak, nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Chodzi o to ze jak gralem Khazra nie dodawalo 10dmg z tej runy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Ale nie dodawało do skilla czy jak? Tak jak wspomniałem, nie doda Ci nigdy DMG do skilla, bo to +DMG do ataku bronią 😕 Musisz mi dokładnie powiedzieć w jakim momencie Ci nie działa, a ja to zweryfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal095 10 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Chodzi o dmg z broni na klasie Khazra podczas strzelania w przeciwnika Edytowane 20 Października 2018 przez Michal095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 23 godziny temu, Michal095 napisał: Chodzi o dmg z broni na klasie Khazra podczas strzelania w przeciwnika Sprawdzę to w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi