Blavik 8 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Nie wiem czy tak ma być czy to jakiś bug ale co mapę muszę na nowo brać misję, przykładowo utknąłem z misją przeżyj 20 rund, a jak mecz się kończy po 15 a mi to resetuje co mapę to trochę awykonalne 😛 Ktoś coś? Trochę upierdliwy bug :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 W dniu 22.03.2019 o 08:48, Blavik napisał: Nie wiem czy tak ma być czy to jakiś bug ale co mapę muszę na nowo brać misję, przykładowo utknąłem z misją przeżyj 20 rund, a jak mecz się kończy po 15 a mi to resetuje co mapę to trochę awykonalne 😛 Są różne typy kategorii. Głupotą byłoby zapisywać to co ostatnio wziąłeś, więc co mapę trzeba wybierać. Celowo dodana została informacja na czat, która informuje, że nie wykonuje się questa Tak więc to żaden bug @Blavik napisz w tej sprawie na PW. Zobaczymy o o chodzi. EDIT: Prosiłem o kontakt na PW bądź STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 3 minuty temu, -_- napisał: Są różne typy kategorii. Głupotą byłoby zapisywać to co ostatnio wziąłeś, więc co mapę trzeba wybierać. Celowo dodana została informacja na czat, która informuje, że nie wykonuje się questa Tak więc to żaden bug Mu bardziej chodzi o to, że resetuje cały progres misji przeżycia 20 rund po zmianie mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blavik 8 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Może tak przykładowo będzie łatwiej wytłumaczyć : Wchodzę na serwer, wybieram misję np. przeżyj 20 rund, robię na mapie 10/20, jest zmiana mapy, dołączam i znowu muszę wybrać misję tą samą i mam 0/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxnar 2 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 1/5 Na respawn u generala nie działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 20 godzin temu, Foxnar napisał: 1/5 Na respawn u generala nie działa Na testówce wszystko działało gdy ustawiam 1/2. Możliwe, że to nie fart @Foxnar nie jestem w stanie potwierdzić błędu na testówce, gdzie doszło i tak do zmiany tej klasy, a więc jeśli po update nie będzie działac, to dalej będę uważał, że to wina losowości, a nie błędu w klasie @RyKoS nie zgłaszał żadnych problemów z Generałem przy sprawzdaniu update 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxnar 2 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Grałem nim pare h i ani razu zadziałało był też gracz który od 3 dni grał generalem i ani razu go nie zrespiło więc wydaje mi się że aż takiego nie farta nie miał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Godzinę temu, Foxnar napisał: Grałem nim pare h i ani razu zadziałało był też gracz który od 3 dni grał generalem i ani razu go nie zrespiło więc wydaje mi się że aż takiego nie farta nie miał Zobaczymy jak update wejdzie i bedzie 1/3. Bo mi na testowce dzialalo bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blavik 8 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 No to nie wiem dlaczego na teście działa a ja wchodzę na serwer, przez 3 mapy padam około 30 razy i ani razu się nie respie. To niemożliwe, żeby tak rzadko działało przy 1/3 jak Grom przy 1/3 he dość często zabija 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 145.239.236.15:27015 -> IP serwera testowego Zapraszam, są boty, można sprawdzić. Nie ma szans by na jednym działało, a na drugim nie, bo to, to samo. Nie ma czegoś takiego, że na jeden serwer wgrywam klasę A, na drugi klasę B przypominającą A @Blavik no ale to co ja mam zrobić? xD Jak mam zmienić klasę, która działa? Przecież to nie jest moja wina. Mogę tutaj przedstawić kod, wkleić go w temacie na Alliedmodders spytacie się czy zjebałem czy nie i tyle. Kod jest napisany dobrze, a więc to na 100% nie jest wina klasy skoro działa na innym serwerze 😕 Nie wiem co mam Ci innego odpowiedzieć Jesteś pewien, że nie jesteś wtedy 1 osobą w team? Jeżeli 1/x wpadnie Ci gdy jesteś ostatni, to nie zadziała, bo gra sam w sobie i tak zakończy rundę, bo umarł ostatni żyjący @adist8ta, wszędzie gdziej eszcze nie zaktualizowałem ammo, tak jest. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blavik 8 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) 28 minut temu, -_- napisał: 145.239.236.15:27015 -> IP serwera testowego Zapraszam, są boty, można sprawdzić. Nie ma szans by na jednym działało, a na drugim nie, bo to, to samo. Nie ma czegoś takiego, że na jeden serwer wgrywam klasę A, na drugi klasę B przypominającą A Dobrze niech działa na testowym do bólu. Wbij na coda zwykłego i pograj generałem po prostu trochę i zobaczysz sam skoro nie chcesz wierzyć, że nie działa @-_- Ja nie mam do Ciebie pretensji, tylko chcę Ci pokazać, że faktycznie ta umiejętność nie działa, bo nie uwierzę, że mam takiego pecha, że 1/100 nawet się nie zrespiłem. I nie tylko ja mówię, że nie działa. Może skoro jest taki kłopot to zmienić generałowi umiejętność na inną? Edytowane 25 Marca 2019 przez Blavik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adist8 61 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Tajemnica KGB - perk powinno odnawiac caly magazynek a przynajmniej w przyapdku m4a1-s tak nie jest (odnawia 20 lub mniej) prosilbym o sprawdzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foxnar 2 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 W dniu 25.03.2019 o 13:57, Blavik napisał: Dobrze niech działa na testowym do bólu. Wbij na coda zwykłego i pograj generałem po prostu trochę i zobaczysz sam skoro nie chcesz wierzyć, że nie działa @-_- Ja nie mam do Ciebie pretensji, tylko chcę Ci pokazać, że faktycznie ta umiejętność nie działa, bo nie uwierzę, że mam takiego pecha, że 1/100 nawet się nie zrespiłem. I nie tylko ja mówię, że nie działa. Może skoro jest taki kłopot to zmienić generałowi umiejętność na inną? Nie wiem jak tobie ale na ten moment ale mi wszystko działa respi dość często nie tak jak było wcześniej 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blavik 8 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Tak, bug został naprawiony, rozmawiałem już o tym z prezesem na steam :). Wszystko działa jak należy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adist8 61 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 nikt nie zglasza to ja to zrobie NIEZNISZCZALNOŚĆ - perk po aktywacji nie niszczy sie, dziala caly czas, a nie te 3s. Ten sam blad co wczesniej z niewidzlanoscia jednorazowy w opisie, normalny podczas uzycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) @RyKoS@-_- UWAGA ! zwiadowcą zadaje -31 [1 poziom] a pulkownikiem 90 LVL zadaje -30 -31 gdy powinienem zadawać -40 ze względu na mój +9 DMG od Bonusu 90 LVL Oraz Na każdej klasie nawet bez perku Otrzymujemy jakiś +8 DMG z niczego Podsumowując : * Statystyka DMG nie działa * +Dmg za LVL dla Pułkownika Nie działa * Jest jakiś zbugowany +8 DMG dla każdej klasy* Nie sprawdzałem Furiata ale przypuszczam że u niego też +DMG [Do AK] nie działa poprawnie Edytowane 30 Marca 2019 przez Tsumi SS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 @RyKoS nie zgłaszał mi żadnych błędów powiązanych z ostatnim update i poza tym, że serwer nie załadował się poprawnie po restarcie w nocy, to nie zauważyłem niczego innego Z tego co widzę, po restarcie większość rzeczy działa już poprawnie -> wyjaśnione na steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 14 godzin temu, adist8 napisał: nikt nie zglasza to ja to zrobie NIEZNISZCZALNOŚĆ - perk po aktywacji nie niszczy sie, dziala caly czas, a nie te 3s. Ten sam blad co wczesniej z niewidzlanoscia jednorazowy w opisie, normalny podczas uzycia To że nikt nie napisał tego na forum nie znaczy że nie zostało zgłoszone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AskerPL 61 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Błąd z komendą !exp (mały błąd ale jest) Poprostu nie działa gdy umrzemy i jak patrzymy na kogoś Po umarciu gdy patrze na kogoś: Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez AskerPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Ryko/Mahes cały czas sprawdzają Podporucznika Co do krwawienia i trucizny - zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slajdEN 296 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Niektóre rakiety wsparcia, które zbugują się w suficie (w momencie use_class punkt wyrzutu rakiety znajduje się w teksturze) działają na zasadzie min przyklejonych do sufitu xDhttps://gfycat.com/FirmFancyImperialeagle @down, no tak, ja wiem jak to działa, bardziej chodzi mi o to, że pozwala to np na minowanie wsparciem niskiego przejścia(na dole mina, podskakujesz nad nią i wpadasz na rakietę przyklejoną do sufitu ) Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez dratewka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zwróć uwagę, że akurat podskoczyłeś i dotykałeś sufitu. Rakiety zaczynają lecieć z poziomu głowy lub lekko nad nim z tego co pamiętam i dlatego tak się stało ( Wystartowała z tekstur) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjahack 21 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) Perk bodajże moc smg, który ma dawać losowe smg zacina się i dostaje się cały czas 1. @Mahesvara2 wiem, ale po zmianie rundy dalej masz to samo Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez ninjahack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, ninjahack napisał: Perk bodajże moc smg, który ma dawać losowe smg zacina się i dostaje się cały czas 1. Bo to raz klikniesz i ci losuje a nie co runde @ninjahack to nie daje co runde losowego pm'a tylko jak raz uzyjesz i wylosuje ci np. MP7 to masz to do końca Edytowane 25 Kwietnia 2019 przez Mahesvara2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adist8 61 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 KLASA PODPORUCZNIK zabilem typa na tej klasie, medyk go odrodzil, a on znowu mial te swoje notatki po odrodzeniu, czy tak powinno byc? jak oszust/wsparcie czy inne sie odradzaja traca swoje umiejetnosci jesli wykorzystali, to dlaczego podporucznik mial je znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi