Snike 1 Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 1. Nick:✞ѕρяιитєя✞[CSC] 2. Imię:Aleksander 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10):Mocne 7-10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak posiadam sprawny mikrofon 6. Składka (tak/nie):nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/987294 8. Parę słów o sobie **:Przeważnie, zachowuję się poważnie nikogo nie drażnię. Co tu więcej napisać jestem osobą o pozytywnym nastawieniu do życia bardzo lubię żartować jak i prowadzić konwersacje z graczami . Aktualnie uczę się w technikum o kierunku mechanik poj. samochodowych o ile kogoś to interesuje moją największą pasją jest jazda motocyklem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać administratorem ,ponieważ lubię łączyć przyjemności z pożytecznym jako ,iż w tygodniu gram w godzinach późnych mógłbym moderować serwer. Kolejnym aspektem który może potwierdzić że moja kandydatura jest słuszna to cechy administratora które posiadam np. obiektywne spojrzenie na konflikty miedzy użytkownikami cod'a. 10. Steam_ID:STEAM_1:1:459375896 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3/5 godziny dziennie (tak jak widać w sumie po sesjach + plusem jest to że gram też po godzinie 24:00 a nie wielu adminów ma czas żeby wejść w takich godzinach ) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze:17:00/01:00 | weekendy przeważnie nocki/poranki 9:00|4;00| 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:Mój staż rozpoczełem w CS 1.6 jako iż na początku swoich rozgrywek nie miałem najlepszego komputera co nie pozwalało mi toczyć rozgrywki jak i mieć z niej przyjemność.Moja przygoda z CS:GO zaczeła się w 2015r i jak narazie trwa po dziś dzień fakt z przerwami ale dalej trwa :). 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie było jeszcze takiej okazji na społeczności gram tylko na codzie 1 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 @Snike Grasz niecały miesiąc i widać, że nie masz dużo tych 3/5 h dziennie, niby dużo cię jest, a ja cię mało widzę i słyszę, na tę chwilę nie widzę cię na posadzie admin'a nawet próbnego. Podanie odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha byku 2 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1. Nick: sacha byku 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 18 ( w styczniu 19) 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6 ze wzgledu na dluga przerwe, po nadrobieniu zaleglosci mysle ze 8-9 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/974891 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Patryk, pochodzę z okolic Opola, uczę się w Technikum na kierunku technik informatyk, moje hobby to muzyka, siłownia i gierki komputerowe 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jestem pomocną osobą oraz mam sporo czasu do dyspozycji,gram sporo na serwerze i zdarzają sie sytuacje (najczęscięj nocą) gdzie wejdzie ktoś odpalony,ktoś wyzywający innych lub ktoś nowy kto nie ma pojęcia o serwerze a chciałby sie czegoś dowiedzieć a nie wszyscy są skorzy do pomocy. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:498245708 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zależy od dnia ale myślę,że nie mniej niż 4h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):różnie, najczęściej wieczorami 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4-5 lat lecz nie na jednym koncie 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak, nie tylko w cs:go ale również w cs 1.6 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bengay 5 Opublikowano 26 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 1. Nick:Bengay ︻デ 一一 #NO FORM [CSC] 2. Imię:Kacper 3. Wiek:19lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7-8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak owszem 6. Składka (tak/nie):Tak średnio(od czasu do czasu napewno bym coś dał od siebie na serwer) 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/914288 8. Parę słów o sobie **: Jak napisałem wyżej nazywam się Kacper lubię grać w piłkę nożną i gry komputerowe. Interesuje się służbami mundurowymi(klasa strażacko-sportowa) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ,sporo czasu spędzam na serwerze, jestem pomocną osobą, myślę że sporo graczy również mnie lubi, nie robię zbędnych awantur, i oczywiście pomógłbym w pilnowaniu porządku na serwerze. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:60282096 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: jak jest nauczanie zdalne to oczywiscie duzo czasu spedzam na serwerze,całe dnie, lecz tak normalnie to na weekendach głównie bym grał(szkoła z internatem.). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):teraz jestem do dyspozycji od 8 do 22 smiało w weekendy to samo nawet i dłużej. Ale najczęściej 14-22 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2500h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadałem 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 30 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @sacha byku / @Bengay Podanie przyjęte na okres próbny Zapraszam na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edekk 50 Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 (edytowane) 1. Nick:Malfoy 2. Imię:Kacper 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:Ta 6. Składka (tak/nie):Oczywiście 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/1000911 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kacper mieszkam w Gdańsku,interesuję się piłką ręczną od 5 lat i w wolnym czasie przebywam na serwerze 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę dalej utrzymywać porządek i kulturę na serwerze 10.Steam_ID:STEAM_1:1:82682101 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myślę,że spokojnie minimum 3h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Od popołudnia do późnego wieczora 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):No tak,2 razy tutaj Edytowane 15 Listopada 2020 przez Edekk 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 @Edekk Rozmawiałem z adminami oraz mahesem. Dodatkowo jak widzisz po reakcjach, większość osób jest na NIE. Nie wiem czy domyślasz się powodu, ale jest on prosty i najczęstszy, czyli ZACHOWANIE. Pracuj dalej na swoje zachowanie, a może następnym razem się uda. A co do pozostałych. Zgłaszajcie się śmiało. Potrzeba nam świeżej krwi 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edekk 50 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Nick:Malfoy 2. Imię:Kacper 3. Wiek:18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/1000911 8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Kacper mam 18 lat i mieszkam w Gdańsku,moim hobby jest piłka ręczna a w wolnym czasie przebywam na serwerze Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę dalej utrzymywać porządek i kulturę na serwerze 10.Steam_ID:STEAM_1:1:82682101 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 4h w górę 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależy ale najczęściej od popołudnia w każde dni 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3000h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak (ostatni raz składam podanie) 1 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Cały czas szukamy chętnych adminów. Zapraszam gorąco 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro 28 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 1. Nick: faro - 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: jest 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/280452 8. Parę słów o sobie **: mieszkam w Krakowie, chodzę do X LO, profil mat-fiz-inf, lubię popykać w CS'a 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: spoko rola, wiem z doświadczenia, często gram w godzinach, w których nie ma nikogo z administracji i niektóre osoby nie potrafią przestrzegać regulaminu 10. Steam_ID: STEAM_0:1:101739251 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: do zazwyczaj od 2 do 10 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): aktualnie w każdej porze, zalerznie od losowych zdarzeń 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3500 h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 2 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) @Edekk PODANIE PRZYJĘTE - gratuluje, odezwij się na pw @faro jak utrzymasz aktywność to też Cię powitamy w szeregach administracji EDIT: @faro aktywność trzymasz więc PODANIE PRZYJĘTE. Witamy na pokładzie, zgłoś się na pw Edytowane 22 Grudnia 2020 przez RyKoS 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) W dniu 9.06.2019 o 20:18, RyKoS napisał: Potrzeba kilku adminów. Zapraszam do składania podań! Wymagania: Ukończone 15 lat Spędzone 25 godzin na serwerze --> Spędzone 20 godzin na serwerze Zachowanie kultury na serwerze Przynajmniej 5 sensownych postów na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Regularna gra na serwerze Osoba pozytywnie oceniania przez graczy Wzór: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Składka (tak/nie): 7. Link do swojego GameMe**: 8. Parę słów o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID: 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) SZYBKA REKRUTACJA PONOWNIE OTWARTA - ZAPRASZAM Edytowane 6 Marca 2021 przez RyKoS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 1. Nick: Nyuu 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10):5 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/763252 8. Parę słów o sobie **: Hej, nazywam się Jakub, chodzę do technikum, jestem na profilu technik informatyk. Głównie interesuje się podróżowaniem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: W głównie mierze, aby dbać o serwer i zajmować się graczami. 10. Steam_ID:STEAM_0:1:419231492 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: okolo 2-3 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Najczęściej w godzinach wieczornych, ale równie często gram w godzinach porannych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Gram od 2014-15, oraz około 5000h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 5 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodzuu 13 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 1. Nick:[CSC] Wodzuu 2. Imię:Tomasz 3. Wiek:21 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1119074 8. Parę słów o sobie **:Witam nazywam sie Tomek Pracuję w dużej firmie stora w wolnym czasie gram na serwerze 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jestem pomocny i komunikacyjny, chcę pomagać w utrzymaniu porządku na serwerze . 10. Steam_ID:STEAM_0:0:554052967 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3godz 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w godzinach porannych i wieczornych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:5-6 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaczek1337 25 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 1. Nick: Polaczek 2. Imię: Eryk 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8-9/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/m/playerinfo/1136499/info?b=https://classicffa.gameme.com/m/search/csgo6?q=Polaczek&si=players&rc=csgo6 8. Parę słów o sobie **: Jestem Eryk, mieszkam w trójmieście, moje hobby to granie hah. Kiedyś miałem swój serwer jb, byłem również Administretorem sieci csgo, mam dziewuchę oczywiście młodszą bo takie lepsze XD. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Żeby pilnować porządku na serwerze, aby pomagać nowym graczą, mam duże doświadczenie w byciu administratorem 10. Steam_ID: STEAM_1:1:548290451 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: tygodniowo z 10h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze : 16-23 weekendy: 13-23 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: gram od 2014, łącznie już przegranych godzin mam z 10k 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 1 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyKoS 474 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 @wodzuu @Polaczek1337 Podania przyjęte, odezwijcie się na PW @Nyuu za dużo rozrabiasz, odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 21 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 1. Nick: Nyuu 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 4. Znajomość Sourcebans (1-10):5 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/763252 8. Parę słów o sobie **: Hej, nazywam się Jakub, chodzę do technikum, jestem na profilu technik informatyk. Głównie interesuje się podróżowaniem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: W głównie mierze, aby dbać o serwer i zajmować się graczami. Jestem również, jedną z najaktywniejszych osób w ostatnim czasie. Mam nadzieję, że opinia o mnie się poprawiła i liczę na pozytywne rozpatrzenia podania :D 10. Steam_ID:STEAM_0:1:419231492 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 7-9 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W ciągu tygodnia od około 8 do 19 jednak może to się zmienić ze względu na praktyki. W weekendy zależy to od humoru, często w weekendy nie mam ochoty grać. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Gram od 2014-15, oraz około 5100h 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 @Nyuu Przyjęty na okres próbny Zgłoś się do mnie na PW Gratulacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacWil 15 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 1. Nick: McWild 2. Imię: Maciej 3. Wiek: 24 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1030114 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Maciej, mieszkam w Szwecji od 14 lat moje hobby to gry oraz wędkowanie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często otrzymuję masę pytań od nowych graczy pod nieobecność Administracji więc chciałbym kontynuować pomoc nowszym graczom oraz pilnować porządku jako Admin. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:53601079 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 15h Tygodniowo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 18-20, weekend 12-16 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5-6 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 8 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 @MacWil Przyjęty na okres próbny Napisz do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Panda 27 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 1. Nick: Szef Pānda 2. Imię: Damian 3. Wiek: 21 (w tym roku 22 :#) 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/241919 8. Parę słów o sobie **: Witam serdecznie, mam na imię Damian, mieszkam w małej wsi pod Wrocławiem woj. Dolnośląskie, moim hobby jest gotowanie oraz granie w gry, jestem osobą bardzo pozytywną oraz zabawną (tak mi się wydaje) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym walczyć z osobami które używają nie dozwolonych modyfikacji oraz pilnować regulaminu serwera, a z tego co wiem to dodatkowa para rąk do pracy jest zawsze przydatna w pilnowaniu porządku na serwerze 10. Steam_ID: STEAM_1:0:70848994 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: aktualnie bardzo dużo ponieważ mam l4 w pracy więc myślę że 5h dziennie, oczywiście gdyby była taka potrzeba to mogę i dłużej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12:00 - 23:00 jak tylko wrócę do domu to trochę godziny się zmienią, 8:00 - 11:00 i 21:00 do 1:00 w nocy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5-6 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, posiadałem admina na serwerze :D 4 1 5 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 @Sakku Nie widzę cię w roli admina. Odrzucam 2 1 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 @Szef Panda Na tą chwilę Odrzucam Fajnie że masz takie wzięcie pod podaniem tylko obecnie z osób które grają jakoś systematycznie na serwerze mało kto cię zna. Pograj gdzieś do końca edycji i jak dalej będziesz tak systematycznie grać jak do tej pory i więcej się udzielał na mikrofonie, to jak dalej będziesz miał ochotę na granie i adminowanie to złożysz kolejne podanie i tu już mam nadzieje że wszyscy będą na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szef Panda 27 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 1. Nick: Szef Pānda 2. Imię: Damian 3. Wiek: 21 (w tym roku 22) 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/241919 8. Parę słów o sobie **: Witam serdecznie, mam na imię Damian, mieszkam w małej wsi pod Wrocławiem woj. Dolnośląskie, moim hobby jest gotowanie oraz granie w gry, jestem osobą bardzo pozytywną oraz zabawną (tak mi się wydaje) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym walczyć z osobami które używają nie dozwolonych modyfikacji oraz pilnować regulaminu serwera, a z tego co wiem to dodatkowa para rąk do pracy jest zawsze przydatna w pilnowaniu porządku na serwerze 10. Steam_ID: STEAM_1:0:70848994 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-5 Godzin dziennie oczywiście w wolne dni od pracy będę o wiele dłużej, oczywiście gdyby była taka potrzeba to mogę i dłużej 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12:00 - 23:00 jak tylko wrócę do domu to trochę godziny się zmienią, 8:00 - 11:00 i 21:00 do 1:00 w nocy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5-6 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak, posiadałem admina na serwerze 4 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 @Szef Panda Przyjęty na okres próbny Zapraszam PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi