damianzwolak 182 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam jak pewnie niektórzy z was zauważyli od jakiegoś czasu nie możemy wychodzić z domu przez co większość z nas ma więcej wolego czasu stąd pomysł żeby sprawdzić waszą sprawność fizyczną "test" będzie polegał na zrobieniu jak największej ilości pompek przy jednym podejściu chciałbym żeby jak najwięcej osób spróbowało i napisało swój wynik pod tematem możecie też nominować jakieś osoby no to tyle mój wynik na dzień dzisiejszy 48 pompek nominuje @Coelhino @Bane @-_- @KamuiKirito @polski_sniperkto nie przyjmie wyzwania ten śmierdzi ziemniakami Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez damianzwolak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coelhino 71 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 74 stykło, dzieki wielkie za nominacje, fajna zabawa Nominuje @WhiteBlood kalistenicznego świra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) 23 minuty temu, Coelhino napisał: 74 stykło, dzieki wielkie za nominacje, fajna zabawa Nominuje @WhiteBlood kalistenicznego świra Jak ty jakiś kox jesteś chybaXD albo jakieś lewe na szybko robisz nwm, 40 by pykło ale już nie chciałem czerwonego ryjca dobra nominuje @DonSalerii bo mi hajs wysyłał na strimku to zadbam o jego sprawność video-1586085080.mp4 Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez WhiteBlood 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jest lipa bo ledwo 29 🤣 🤣 🤣 Na moje usprawiedliwienie nie ćwiczę nic od prawie 7 miesięcy co za tym idzie moja waga skoczyła znacznie do góry hahaha @Kvasek @Miverse Dawać grubaski ;3 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Po przerwie 64 całkiem dobrze chyba @damianzwolakdajesz do 50 😃💪 @Miversedawaj byku 💪👊 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 na teraz to 52 może być @polski_sniper Przypominam osobom które są wyzwane a jeszcze nie zrobiły że jeżeli nie zrobią to śmierdzą ziemniakami @aassingo:) zrób sobie z 50 z okazji niedawnych urodzin @Agnes oderwij sie na chwile od pracy i zrób sobie kilka pompek chciałbym też wyzwać nowe osoby na forum @Pycek @Rejku @vedo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bane 64 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @damianzwolakZiemnior, jako że nie mogę robić pompek (zakaz od lekarza po wypadku) to machnąłem sobie 100 brzuszków myślę, że może być taki zamiennik za pompki @Mahesvara2@DraY@rilu ruszcie się troche 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) No to ja wieczorkiem zrobie przysiady i podam wynik wtedy. dobra robione i spokój na pare miesięcy 87 zrobione nie doszło do 100 niestety dupa woli fotel Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Mahesvara2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycek 47 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @damianzwolak Dzięki za nominacje ! Zrobione 30 i nie męcz więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ALCMDZ Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Bane Tatusiowy bebzon rośnie to porobię wieczorem pompeczki i przysiady ale brzuszków niestety przez krzywicę żeberek nie mogę bo po 2 już ucisk skurwysyński xD edit : (dodam zawartość) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi