Bayashi 82 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam. Chciałbym was przeprosić za Ogolne wyzwiska obrażane,pozwy,skargi itp. Coś mi odwalilo nwm chyba poczułem jakaś zbyt duża władzę w pisaniu Jeszcze raz przepraszam i nie mam do nikogo urazy przyznaje się do błędu. Mam nadzieję że dacie mi 2 szanse powrotu i normalnej gry. Już nikogo nie obraże i nie pozwę bez powodu a jak to zrobię to dacie mi Perma i tyle was zobacze XD @-_- @Suiryu @offen @Bellow @Erwin Rommel4Ever @Medve @ZyXeel @Toxic1 @FreshMan @c9nn @vhs @Jarogg1 i cała reszte... Jeszcze raz przepraszam jak mogę Całą Administrację JB oraz Właścicieli i reszte Graczy CS-Classic.pl Do zobaczenia Edytowane 13 Kwietnia 2021 przez Zireael Jaskółka 3 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DraY 282 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Ta mordeczko przyjmuję twoje przeprosiny, wiadomo w towarzystwie @offenmoże trochę odwalić na bani, a do tego jb to stan umysłu. Najważniejsze, że wiesz, gdzie popełniłeś błąd i naprawisz swoje zachowanie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, no poza @Medvebo dalej nie widzę recenzji krainy lodu. 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Wydaje mi się, że nikt nie przejął się Twoimi oskarżeniami. Bardziej ludzie się przejęli głupotą, jaką zaprezentowałeś w ostatnim czasie. Masz moje błogosławieństwo i karnet na normalne życie, ale nie waż się już nigdy więcej robić z siebie takiego debila. 7 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Ja ci wybaczam i wróć z kreatywnym prowadzeniem na jB heh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs 61 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Przeprosiny przyjęte! Do zobaczenia na JB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi