Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja zawsze wyznaję zasadę, że dopóki nie ma 5 osób w ct to gram na jeden bs, ale to też zależy od innych graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 To mogę rozdać kod na vipa dla ludzi na serwerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaszaBiceps12 1 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dlamnie mapa De_Nuke będzie najlepiej pasowała do serwera only DD2/MIRAGE/INFERNO/NUKE będzie najbardziej pasować bo gracze lubią bardzo mapę De_Nuke i jak najbardziej będę za wgraniem mapy na serwer De_Nuke chociarz by rozkręci się serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ja nie jestem zbytnio za nuke. Dlaczego? Mapa nuke jest bardzo CT. Wiadomo, jeśli CT nie ogarnia to TT wygra, ale jeśli będzie 10vs10 i np. Terro raszuje A to będą się blokować, a CT jeden spray i tyle. Wiem, że jest nb, ale każdy nie będzie tego bindować żeby zrashować jeden bs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgadzam się w 100% z xKardzio że mapa de_nuke jest jednostronna Po drugie z tego co rozmawiam z ludźmi to można powiedzieć że 90% osób chce de_cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Dzięki @up za wyjaśnienie czemu nuke nie będzie nawet proponowane do aktualnej "wymiany" map. Przeprowadzałam ostatnio vote na serwerze i większość chce cache, więc prawdopodobnie od lutego zamiast inferno będzie właśnie cache. W następnym miesiącu inna mapa zastąpi mirage, a i również w kolejnym miesiącu kolejna mapa zastąpi dd2. @Edit Zapraszam również do dalszego komentowania http://forum.cs-classic.pl/topic/43255-dyskusja-zmiana-map/ Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ja zamiast dusta 2 dałbym cache a inferno zostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 eQu, co miesiąc ostatnia mapa z cyklu będzie zamieniana na nową, wybraną przez Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Proponuję wydłużenie czasu AFK. 60 sekund -> 90 lub 120. Po drugie często jest tak, że po rozpoczęciu się rundy (przy 10 sekundowym freeze time) mamy 15 sekund na opuszczenie respa. Czyli oznacza to, że mamy aż 5 sekund na to, żeby się ruszyć. Wystarczy wyjść do pulpitu po to, aby zmienić piosenkę, odpisać komuś na fb czy cokolwiek innego i już lądujemy na spec'u albo poza serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Zostanie wydłużony czas w najbliższym czasie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ostatnio zauważyłam, że jest limit na negev'a 1 na team, a m249 jest całkowicie zablokowane. Proponuję dodać na rozgrzewce jeszcze kilka broni np. Dwie beretty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A ja proponuje dodać do rozgrzewki Obrzyna xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Afk wydłużony Negev i m249 odblokowane Dodano do rozgrzewki Obrzyna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mam pomysł żeby zmienić zestaw granatów dla VIP'ów Aktualny zestaw: 1x Granat Dymny 1x Granat błyskowo-hukowy 1x Granat wybuchający Proponowany zestaw: 1x Granat wybuchający 1x Granat błyskowo-hukowy 1x Granat podpalający 1x Granat dymny albo 1x Granat Dymny 2x Granat błyskowo-hukowy 1x Granat wybuchający 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sziroki 13 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Mam pomysł żeby zmienić zestaw granatów dla VIP'ów Aktualny zestaw: 1x Granat Dymny 1x Granat błyskowo-hukowy 1x Granat wybuchający Proponowany zestaw: 1x Granat wybuchający 1x Granat błyskowo-hukowy 1x Granat podpalający 1x Granat dymny albo 1x Granat Dymny 2x Granat błyskowo-hukowy 1x Granat wybuchający A może jeszcze dawać Wam m4 co runde? Bez sensu jest dobrze jak jest i tak VIP ma dużą przewagę na zwykłym graczem... Może zamiast zmieniać vipy lepiej zacząć od naprawy serwera (lagowanie, ciągłe wywalanie), i zrobieniu jakiejś reklamy bo ostatnio średnia graczy na serwerze to 4... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 A może jeszcze dawać Wam m4 co runde? Bez sensu jest dobrze jak jest i tak VIP ma dużą przewagę na zwykłym graczem... Może zamiast zmieniać vipy lepiej zacząć od naprawy serwera (lagowanie, ciągłe wywalanie), i zrobieniu jakiejś reklamy bo ostatnio średnia graczy na serwerze to 4... Jakie lagi? Ktoś coś mówił o tym? Po to jest forum, żeby informować o takich sytuacjach. Ja niestety ostatnio nie mogę przebywać 24h/dobę na serwerze, bo tak się po prostu nie da. Prosiłabym, żebyś opisał co się wtedy dzieje, albo tu, albo mi na PW na forum. Trzeba coś wiedzieć o problemach, żeby je rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jestem za dodaniem mapy de nuke. Żeby jeszcze bardziej rozmaicić serwer i żeby dodać mapę de mirage mapa bardzo lubiana przez graczy wywalić 1 z map a zamienić na de mirage i żeby były na serwerze 4 mapy m.in.De Dust2,Inferno,nuke,Mirage... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jestem za dodaniem mapy de nuke. Żeby jeszcze bardziej rozmaicić serwer i żeby dodać mapę de mirage mapa bardzo lubiana przez graczy wywalić 1 z map a zamienić na de mirage i żeby były na serwerze 4 mapy m.in.De Dust2,Inferno,nuke,Mirage... Pozdrawiam Co do de_nuke.Moim zdaniem jest to zły pomysł, gracze ze słabszym komputerem mają tam małe fps, co spowoduje że owi gracze niechętnie będą na niej grali.(oczywiście chodzi mi o nową wersję).Jeśli chodzi o de_mirage jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Jestem za dodaniem mapy de nuke. Żeby jeszcze bardziej rozmaicić serwer i żeby dodać mapę de mirage mapa bardzo lubiana przez graczy wywalić 1 z map a zamienić na de mirage i żeby były na serwerze 4 mapy m.in.De Dust2,Inferno,nuke,Mirage... Przekierowuje do tego tematu. http://forum.cs-classic.pl/topic/43255-dyskusja-zmiana-map/ Aktualnie na serwerze jest cykl map (dd2, mirage, cache). W kolejnym miesiącu ma się zmienić mapa mirage na wybraną przez graczy. Edytowane 23 Lutego 2016 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jestem za dodaniem mapy de nuke. Żeby jeszcze bardziej rozmaicić serwer i żeby dodać mapę de mirage mapa bardzo lubiana przez graczy wywalić 1 z map a zamienić na de mirage i żeby były na serwerze 4 mapy m.in.De Dust2,Inferno,nuke,Mirage... Pozdrawiam Administrator sieci ( -_- ) nie zezwala na dodanie 4 mapy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexterovsky 13 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No z tymi granatami to w sumie racja i tak macie dużą przewagę A co do nuke to duzo graczy teraz ma problemy z fpsami na tej mapie ( łącznie ze mną ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 No z tymi granatami to w sumie racja i tak macie dużą przewagę A co do nuke to duzo graczy teraz ma problemy z fpsami na tej mapie ( łącznie ze mną ). No w sumie masz racje z VIP'em, a co do nuke, moim zdaniem mapa de_nuke to mapa CT więc nie wiem czy to ma sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DropsoniX 10 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Co to granatów to dawanie VIP'om jeszcze więcej jest przesadzone. Nuke jest całkiem słabym pomysłem bo na chwilę obecną duża część graczy ma ogromne spadki FPS + mapa CT A ściągnięcie limitów na Negeva jest okropnym pomysłem. Zobaczycie kiedy przynajmniej 4 graczy sobie kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Co to granatów to dawanie VIP'om jeszcze więcej jest przesadzone. Nuke jest całkiem słabym pomysłem bo na chwilę obecną duża część graczy ma ogromne spadki FPS + mapa CT A ściągnięcie limitów na Negeva jest okropnym pomysłem. Zobaczycie kiedy przynajmniej 4 graczy sobie kupi. Vip jak narazie jest i tak "czołgiem" granaty zostaną takie jakie są (w pierwszej po ct można kupić fiveseven, hełm i lecisz, a reszta pada XD ) . Można coś w nim zmienić, ale co? Nuke pewnie nie zostanie wprowadzony do cyklu przez spadki fps'ów u wielu graczy(może coś zmienią), mogłabym zadecydować, że dodajemy cache, ja tam nie mam spadków, ale trzeba popatrzeć na dobro ogółu. Nie można wprowadzić czegoś co jest tylko dla części. Limitu już dawno nie ma i jeszcze nie widziałam armii negev'ów. Nie każdy może o tym wiedzieć, ale jak narazie nie jest to, aż tak bardzo uciążliwe. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Proponuje zrobić noblock na stałe ponieważ jak jest FULL serwer i jest mapa np: de_ inferno to tero zanim się przepcha na banana i mija 15 sek, blokuje się do rzucania granatów itp xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi