James0v 1 688 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dla mnie rozgrzewka moze trwac 60 sekund i bedzie wystarczajaca dla wszystkich:) Było za mało, miało się nie zmieniać 120, chcę dla wszystkich dobrze zrobić ale to dla mnie bez różnicy bo naprawdę mała ilość chce skrócić czas rozgrzewki, mogę ją zostawić taką jaką jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 80/100 sekund rozgrzewki wystarczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Niech bedzie 80 sekund :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Perk Notatki Kapitana zamiast kondycji dają hp Sorka pomyliłem się Tajemnica Kapitana* Edytowane 24 Lipca 2016 przez BukaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Perk Notatki Kapitana zamiast kondycji dają hp Notatki odbijają pociski, nic nie dodają do statystyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jaki lvl na klan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jaki lvl na klan? Chyba 100 lv jest potrzebny do zrobienia klanu. No... chyba, że jakaś zmianka jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mam 110 i nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Mam 110 i nie da rady Możliwe, że któryś z wcześniejszych opiekunów to zmienił, poprawione: ustawione zostało na 100lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Eh.. koniec "adminowania" Mam jeszcze jedno pytanie, czy w przyszłości mógłbym złożyć podanie na administratora? Aby kolejny raz spróbować, tym razem już na 100%. Bardzo mi będzie brakować tej rangi... Mam nadzieję, że wkrótce admin do mnie powróci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Eh.. koniec "adminowania" Mam jeszcze jedno pytanie, czy w przyszłości mógłbym złożyć podanie na administratora? Aby kolejny raz spróbować, tym razem już na 100%. Bardzo mi będzie brakować tej rangi... Mam nadzieję, że wkrótce admin do mnie powróci :) Zostałeś tylko zawieszony, ORION miał Cię o tym powiadomić. Dał Ci tydzień na douczenie się i poprawienie szczegółów, które sprawiają, że odstajesz od reszty adminów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Perk: Ubranie ninjy Opis: Posiada 1hp i jest całkiem niewidoczny (widać tylko cień) Perk: Bankier Opis: Za zabicie HS'em dostaje +5 monet (5 lub 10 wyraźcie opinię) Perk: Lekkoatleta Opis: Dostaje +50 kondycji i +20 wytrzymałości Perk: Lekarz Opis: Dostajesz 2 apteczki na rundę P.S: James/ ORION sprawdźcie Rs'y w innym temacie :) Edytowane 26 Lipca 2016 przez HaXoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Witam, wchodze dzisiaj i widzę że nie ma mojego klanu? Może ktoś to wytłumaczyć? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Też coś z perkami jest, bo normalnie to się wyświetlały na środku ekranu (info o perku) a teraz na say. Jakieś błędy może są, :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) I też dzisiaj na dwóch mapach nie było rozgrzewki plus na drugiej mapie nie miałem vipa i premki (Jak coś wystarczy wyjść i wejść z serwera) jakieś bugi lub prace nad serwerem :p perk Tajemnica Kapitana zamiast kondycji daje hp (chyba, że już poprawiliście) /Widać, że już nie ma rozgrzewki :D Edytowane 26 Lipca 2016 przez BukaJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Też coś z perkami jest, bo normalnie to się wyświetlały na środku ekranu (info o perku) a teraz na say. Jakieś błędy może są, :/ I też dzisiaj na dwóch mapach nie było rozgrzewki plus na drugiej mapie nie miałem vipa i premki (Jak coś wystarczy wyjść i wejść z serwera) jakieś bugi lub prace nad serwerem :p perk Tajemnica Kapitana zamiast kondycji daje hp (chyba, że już poprawiliście) /Widać, że już nie ma rozgrzewki :D Problemy zostały zgłoszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Rozgrzewki dalej nie ma kolejna rzecz która nie nie działa to po wpisaniu komendy /perk nie możemy kupic /sprzedac perku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Rozgrzewki dalej nie ma kolejna rzecz która nie nie działa to po wpisaniu komendy /perk nie możemy kupic /sprzedac perku wystepuja drobne problemy nad ktorymi juz pracuja odpowiedbe osoby prosimy sie uzbroic w cierpliwosc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Nowe RS'y dostępne są już na serwerze. Podziękowania dla za wkład swoich nutek, myślę, że będą wam się podobać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Usunęło mi klan Pluszowe Misie, jest jakaś możliwość żeby go przywrócić?? Wydaliśmy na niego około 18k monet więc trochę szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Usunęło mi klan Pluszowe Misie, jest jakaś możliwość żeby go przywrócić?? Wydaliśmy na niego około 18k monet więc trochę szkoda. Przywrócić klan raczej wątpię bo sam miałem taki problem może dostaniesz monety na rozwój klanu ale to musiał mieć dowody (najlepiej ss ) myślę że na serwerze ponownie pojawiają się bugi usunięcie klanu reset statystyk itp . Więc prosił bym opiekunów o sprawdzenie całej paczki serwera lub właściciela . pozdrowienia Zeus "__" :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Gdybyscie dodali klase typu ninja lub harry potter to by bylo swietnie nawet perk peleryna niewidka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Gdybyscie dodali klase typu ninja lub harry potter to by bylo swietnie nawet perk peleryna niewidka Istnieje klasa cichy . bez przesady że zwykła klasa będzie niewidzialna : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Usunęło mi klan Pluszowe Misie, jest jakaś możliwość żeby go przywrócić?? Wydaliśmy na niego około 18k monet więc trochę szkoda. Odezwij sie do mnie. Byłem w tym klanie i chyba pamiętam statystyki. Zwrócę Ci klan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Dzisiaj jak wszedłem na serwer, gracz Ak47-HeadShot zapytał mnie, czy chcę monety. Napisałem mu, że tak, może przelać. Przekazał mi ponad milion monet. (Mam dowód , że przelał mi on). Spytałem go, czy to on podszył się i ukradł monety, dopowiedziałem, że jak się przyzna, to może będzie łagodniejsza kara. Przyznał mi się na u@, że to on ukradł te monety. Dałem mu perma, po czym napisał obraźliwe dla mnie słowa. Gracz Forward, (niby jego kolega z osiedla) też dostał na 1h 30mint, bo napisał wulgaryzmy na say. Sprawę z monetami uważam za zakończoną, ale nie wiem co z tymi moimi monetami, które przelał. @Edit: Zauważyłem też coś dziwnego w klasie Pirotechnik. W opisie klasy jest, że ma 1 Rakiete ("Posiada Rakiete") a w rzeczywistości ma 2. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez HaXoR 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi