ziomm 164 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 11 godzin temu, -_- napisał: Ale jak mam to usprawnić? Przecież to jest kod. if(GetRandomInt(1, 100) <= 7+PlayerData[attacker][pSKILL1]) Losuje od 1 do 100, jak wpadnie liczba mniejsza lub równa 7+rozwój skilla, to dropi broń No przy normalnych broniach tak jest i mi to nie przeszkadza, ale jak ktoś weźmie pompę (przy strzale wylatuje kilka pocisków i każdy ma te 7% szans) to zazwyczaj po jednym strzale nic nie masz ... dałoby radę coś z tym zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Mogę jedynie dodać bloka na te broń, ale to traci wtedy sens. Przecież shotgun to broń, która strzela większą ilością pocisków. Dodatkowo musiałbym to zablokować wszędzie, a nie tylko tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Może zmienjszyć trochę tą szansę? Sam nie wiem, luźno proponuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Tak zapytam, jaki atut ma ta klasa oprócz wyrzucania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Eagle 2 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Piorun? Który też coś zadaje, i nie mówię o usunięciu tego ale na zmianie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Na wszystko jest sposób, jeśli gość gra tym demonologiem i ma pompe, to na odległość go łatwo dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 W dniu 29.04.2018 o 22:12, WOJTASIK napisał: Na wszystko jest sposób, jeśli gość gra tym demonologiem i ma pompe, to na odległość go łatwo dojechać. Wojatas mało grałeś ostanio demonlog jak odda ci 2 strzały z pompy już nie masz broni Gram Nekromata mam 63 poziom Demolition ma glocka jak ak i on w 2 z piorunem zadaje mi 240 a ja jemu 50-60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 1 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 Godzinę temu, Shadow #RoadToSilver napisał: Wojatas mało grałeś ostanio demonlog jak odda ci 2 strzały z pompy już nie masz broni Gram Nekromata mam 63 poziom Demolition ma glocka jak ak i on w 2 z piorunem zadaje mi 240 a ja jemu 50-60 Malo gralem ostatnio? A to ostatnio były jakies zmiany w tej klasie? Nie sądzę. Nie ucz weterana, pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2018 To nie temat do rozmów. Skoro są problemy z tym wyrzucaniem, to jedyną opcją jest wprowadzenie ogólnej poprawki DLA KAŻDEJ klasy, używającej XM, bo powinna oberwać wtedy każda. Chodzi o sytuację z pompami i szansą procentową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 23:16, -_- napisał: To nie temat do rozmów. Skoro są problemy z tym wyrzucaniem, to jedyną opcją jest wprowadzenie ogólnej poprawki DLA KAŻDEJ klasy, używającej XM, bo powinna oberwać wtedy każda. Chodzi o sytuację z pompami i szansą procentową No ja jestem za i to nawet bardzo, bo pompa ostatnio jest tylko do tego wykorzystywana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Cytat de_dust2 de_train de_inferno de_mirage de_cbble de_overpass de_cbble de_aztec de_cache cs_office de_dust de_westwood_csgo cs_assault de_dust2002 de_dust69_csgo de_eldorado_csgo_b3 de_kabul_b3 de_inferno2 de_oldwest de_wetwood de_resort de_mill_ce de_rats_1337_v2 de_tuscan de_nuke_ve de_mirage_ce de_bastion2 de_dustec de_mill de_zoo Zwykły mapcykl Mała mapa Cytat cs_wiocha_go ar_poolstay cs_sauna_go de_awe de_rats_kitchoon de_bikinibottom Coś się nie zgadza? usunąć jakąś mapę, bo nie gracie na niej lub nie da sięna niej grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 23:16, -_- napisał: To nie temat do rozmów. Skoro są problemy z tym wyrzucaniem, to jedyną opcją jest wprowadzenie ogólnej poprawki DLA KAŻDEJ klasy, używającej XM, bo powinna oberwać wtedy każda. Chodzi o sytuację z pompami i szansą procentową Czekam na listę umiejętności i klas, które powinny być tak ograniczone poza Demonolog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Hmm de_rats_kitchoon to chyba nie do końca mała mapa. A de_bikinibottom prawie w ogóle nie grywana jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Poprawione. Mam rozumieć, że reszta jest okej, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 14 minut temu, -_- napisał: Poprawione. Mam rozumieć, że reszta jest okej, tak? De_resort i de_bastion2 też raczej nie grywane. Co do klas to: Khazra - podpalenie Imp- zmiana na nóż, kradzież $$ Nekromanta - kradzież hp Diablo - oślepienie Pustoszyciel - wybuch granatów i atak rozpruwający Zjawa - wewnętrzny wybuch Siewca - kradzież magazynku, naćpanie wroga Lord - zakrwawienie ekranu Upadły - krytyczne obrażenia Nie jestem pewny co do talica - regeneracja hp od strzału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Proszę, nie cytuj mnie gdy napisałem wiadomość nad Tobą. Nie cytuje się postów nad sobą, chyba że dotyczy danej części posta xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Proponuję usunąć 2x pkt za zabójstwo z kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Chodzi o gameme, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Tak oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Proponuje usunąć możliwość kupna pomp w sklepie figurują jako ciężkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 W dniu 6.05.2018 o 13:47, Shadow #RoadToSilver napisał: Proponuję usunąć 2x pkt za zabójstwo z kosy W dniu 6.05.2018 o 17:20, -_- napisał: Chodzi o gameme, tak? Mnożnik z kosy na gameme jest x3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 W dniu 6.05.2018 o 20:20, Shadow #RoadToSilver napisał: Tak oczywiście Sprawdź. Poprawiłem to zliczanie, bo było bezsensu W dniu 6.05.2018 o 23:49, MeowTO napisał: Proponuje usunąć możliwość kupna pomp w sklepie figurują jako ciężkie Czemu? Proszę o jakiś argument Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liseq 23 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 (edytowane) Odblokować bizona, skoro taka pompa jest dostępna to nie rozumiem problemu dlaczego jest on zabroniony. Mana to jakiś żart, w ciagu calego sezonu da się za nią ulepszyć max tylko raz bo zebranie 200 pkt to już wyczyn. Kiedyś lepiej to działało i zachęcało ludzi do wbijania na serwer. Exp za $. Teraz poza itemami $ jest zbędne tak jak i sklep. Zamiast mozliwosci ulepszenia przedmiotu bym proponowal dodac kupno expa Jak dla mnie te 3 zmiany słabo się przyjęły i potrzeba starych rozwiazan Edytowane 9 Maja 2018 przez liseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeowTO 8 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Zgadzam sie zwlaszcza z mana ale nie odblokowalbym bizona tylko zablokowal pompe bo jak ktos trafi kolosalna spise i ma pompe to juz po tobie po hicie nic nie widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 2 godziny temu, MeowTO napisał: Zgadzam sie zwlaszcza z mana ale nie odblokowalbym bizona tylko zablokowal pompe bo jak ktos trafi kolosalna spise i ma pompe to juz po tobie po hicie nic nie widzisz nie rozumiem po co wy chcecie żeby zablokować pompe? To będzie wtedy taki ala COD mod. Będziesz mial ograniczoną ilość broni itp, nie rozumiem czemu zablokowali p90 i biozona. Bizon zabiera mało hp tak samo jak p90, a wy jeszcze chcecie zabrać pompe? Jeżeli chodzi o kolosona spise to wystarczy zagrać na daleko i ten item nie robi problemu. Zamiast broni usunął bym itemy, ponieważ niektóre są p2w np; archy,kolodona spina( chodzi mi o item 1/2 z flashem), 1/2 z awp itp, ponieważ taki początujący gracz jak dostanie ten item to będzie otwierał xd ( wiem bo bylo tak ze mną ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi