Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Dodano nowy cennik monet w sklepie WWW Zmniejszono cennik większości rzeczy w sklepie za monety Zwiększono ilość monet zdobywaną za różne akcje z gry, w tym za granie na serwerze 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Kolejna aktualizacja, która powinna pojawić się do poniedziałku Dodano możliwość odtwarzania dźwięków MVP dostępnych w sklepie pod komendą !mvp Poprawiono wymaganą ilość fragów dla rang Poprawiono menu przenoszenia do drużyn - opcja dla adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Poprawiono betowanie Dodano opcję !qszukaj <nazwa> dla wyszukiwania przedmiotów w sklepie Od teraz można wyszukiwać itemów w sklepie po ich nazwie co usprawni ich wyszukiwanie, ponieważ w niedługim czasie doszło naprawdę sporo itemów na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgodnie z ostatnimi aktualizacjami moich pluginów, które pojawiają się też na forum, doszło do paru poprawek Nowy, odświeżony plugin od hitboxow Poprawki dla pluginu od sklepu Nowy, odświeżony plugin od warmup (jutro albo pojutrze pojawi się z nim temat na forum) - TESTOWO Nowe tryby, ciekawsze, nie skupiające uwagi tylko na broniach Nowy, odświeżony plugin od reportów Najważniejszą z poprawek jest rozbudowanie logów ze sklepu, które pozwolą nam lepiej dostosowywać itemy w sklepie do oczekiwań graczy. Niedługo pojawi się też kolejny event 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zaktualizowano pluginy: Rangi za fragi, restrict oraz podsumowanie rundy gracza Poprawiono błąd dla itemu turkusowego koloru w sklepie Dodano info na czacie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Zaktualizowano pluginy: reklamy na czacie oraz menu Dodano ograniczenie dla !ws 25 sekund po starcie rundy menu się blokuje ograniczenie nie działa gdy gracz nie żyje *Ma to ograniczyć siedzenie i wybieranie skinów Kolor czerwony zostaje wycofany (Ci którzy go mają, dalej będą go mieć do czasu wygaśnięcia) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Wydaje mi sie ze świetna propozycją jest dodanie autobalansu 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Wgrane, choć ten auto balans ma taki problem, że potrafi z dupy respić ludzi na środku mapy, dlatego został wycofany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam taka propozycja wiem że kiedyś było losowanie vipa na początku meczu i trwał do końca mapy myślę że dobry pomysł przywrócić. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Napisałbym tego VIP od zera i tak by on wyglądał Strzykawka Prefiks z CustomChat (VIP) Możliwość wyboru motylkowego/karambitu Darmowa kamizelka + hełm, ale hełm od drugiej rundy (nie na pistoletach) Zestaw granatów (he+smoke+fb) Menu broni od 3 rundy tak jak jest teraz +30% zdobywania waluty (wejdzie też nowy qShop) Rezerwacja slota Brak limitu AWP Przywitanie/Pożegnanie I wtedy nie jest mu też potrzebny hajs skoro i tak większość rzeczy ma za darmo. Dodałbym wtedy to losowanie raz na mapę od 3 rundy i oczywiście nocnego VIP 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur00 46 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 2 godziny temu, -_- napisał(a): Napisałbym tego VIP od zera i tak by on wyglądał Strzykawka Prefiks z CustomChat (VIP) Możliwość wyboru motylkowego/karambitu Darmowa kamizelka + hełm, ale hełm od drugiej rundy (nie na pistoletach) Zestaw granatów (he+smoke+fb) Menu broni od 3 rundy tak jak jest teraz +30% zdobywania waluty (wejdzie też nowy qShop) Rezerwacja slota Brak limitu AWP Przywitanie/Pożegnanie I wtedy nie jest mu też potrzebny hajs skoro i tak większość rzeczy ma za darmo. Dodałbym wtedy to losowanie raz na mapę od 3 rundy i oczywiście nocnego VIP Uważam, że kamizelka + hełm od 3-ciej rundy byłby git oraz dodatkowo menu broni od 3 rundy ale z możliwością kupna tych broni (podstawowa cena) co pozwoli w CT kupić kałacha a w TT m4, bardziej zbalansowany a graczy niekiedy zniechęca zbyt op VIP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właśnie to mnie dziwi, bo ten VIP wcale jakiś dobry nie jest. Trochę już napisałem tych VIP na zlecenia innych sieci i jakoś tam są o wiele lepsze opcje, a same serwery jakoś działają i ba, potrafią generować dość często ponad 25 graczy. Wiele z nich ma nawet u VIP doublejump, a u nas tego nie ma, więc nie rozumiem czemu ludzie mówią o OP VIP gdy na innych ffa są one o wiele lepsze i wiem, że nie wpływa to na rozgrywkę skoro są to serwery pełne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur00 46 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) Nie mówię, że twoja opcja jest zła. Ja tylko napomknąłem jakiego VIP'a robiliśmy kiedyś na zamkniętej już serwerowni gdzie byłem Senior Adminem. Bez Double Jump'a idealnie to co napisałem i generowaliśmy 27 slotów pełnych z czego 3/4 VIP'y więc sprzedaż oraz prezencja graczy była spora. odp do kom: Tak ale musisz pamiętać że nie każdy gracz może tego VIP'a kupić więc trzeba patrzeć na dwie strony medalu, takie moje spojrzenie na to Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez Artur00 -_-, 6 Kwietnia 2023 Tak, tylko napisałeś "graczy zniechęca zbyt OP VIP", a ja uważam że to nie jest prawda i poparłem to tym, że aktualnie jestem technikiem na dość sporej ilości serwerów w Polsce / wykonuje zlecenia i w większości przypadków te VIP są lepsze, ba, posiadają właśnie double jump. Nie chodziło mi oto, że te ich VIP wpływają na wzrost graczy, a że właśnie nie powodują spadków graczy skoro te serwery są po prostu pełne lub mają sporą ilość graczy, która nie rezygnuje z tego powodu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 W sumie nie wiem po co dodaje notatki, skoro to dział dyskusje 42 minuty temu, Artur00 napisał(a): odp do kom: Tak ale musisz pamiętać że nie każdy gracz może tego VIP'a kupić więc trzeba patrzeć na dwie strony medalu, takie moje spojrzenie na to Tak, ale mi nie chodzi oto, że każdy ma kupować tego VIP. 9 godzin temu, -_- napisał(a): Napisałbym tego VIP od zera i tak by on wyglądał Strzykawka Prefiks z CustomChat (VIP) Możliwość wyboru motylkowego/karambitu Darmowa kamizelka + hełm, ale hełm od drugiej rundy (nie na pistoletach) Zestaw granatów (he+smoke+fb) Menu broni od 3 rundy tak jak jest teraz +30% zdobywania waluty (wejdzie też nowy qShop) Rezerwacja slota Brak limitu AWP Przywitanie/Pożegnanie I wtedy nie jest mu też potrzebny hajs skoro i tak większość rzeczy ma za darmo. Dodałbym wtedy to losowanie raz na mapę od 3 rundy i oczywiście nocnego VIP Dorba, to taki VIP wejdzie na serwer i teraz krótkie info, ale wazne info Pod koniec tygodnia zaktualizuje qShop, a wiąże się to z całkowitym resetem przedmiotów i waluty. Od pół roku wisi już moja nowa wersja qShop, więc pora zaktualizować ją na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Proponuję wprowadzić tryb turniejowy, do 16 wygranych rund 😛 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur00 46 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 w sumie na tak, więcej ludzi to przydałoby się i dłuższe mecze imo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 26 minut temu, Medve napisał(a): Proponuję wprowadzić tryb turniejowy, do 16 wygranych rund 😛 Zmieniłem z 22 na 30 rund Co do trybu, na razie jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilimig 73 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Propozycja żeby być w topce z danej kategori np. najlepsze K/D trzeba mieć przynajmniej 100 killi (nie będzie tam osób które raz wbiły na serwer zrobiły 15/0 i nigdy nie wróciły) + możliwość podnoszenia strzykawki po vipe jak zginie(może będzie op ale obecnie przy stałych 20+ osobach przyda się w cluchach) Edytowane 24 Maja 2023 przez bilimig 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 25 minut temu, bilimig napisał(a): Propozycja żeby być w topce z danej kategori np. najlepsze K/D trzeba mieć przynajmniej 100 killi (nie będzie tam osób które raz wbiły na serwer zrobiły 15/0 i nigdy nie wróciły) To jak najbardziej można przemyśleć, ale z troche mniejszymi wartościami. Może 50? 25 minut temu, bilimig napisał(a): + możliwość podnoszenia strzykawki po vipe jak zginie(może będzie op ale obecnie przy stałych 20+ osobach przyda się w cluchach) To odpada. Zablokowałem to celowo i nie chcę tego zmieniać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilimig 73 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 5 minut temu, -_- napisał(a): To jak najbardziej można przemyśleć, ale z troche mniejszymi wartościami. Może 50? Liczba była totalnie losowa, 50 też zadziała chodzi o fakt żeby znajdowali się tam stali,reguralni gracze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Gotowe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medve 497 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Błąd - co zmianę mapy/retry usuwa się kolor prefiksu, który trzeba od nowa zdejmować i zakładać na nowo Propozycje; - Skoro tylko ranga VIP ma dostęp do /DMG, to wrócić do tego, żeby pokazywała też damage z granatów, a nie tylko z broni. - Usunąć te misje, szczerze mówiąc nie wiem nawet czy jest o tym jakaś wzmianka na czacie, a nawet osoby które grają na co dzień o tym zapominają. Poza tym takie jak np. 250 zabić czy coś podobnego dla przeciętnego (np. Batona) gracza jest jak Mount Everest. Nie lepiej jest to zastąpić osiągnieciami? Oczywiście by się nabijał same, po kolei np. Zabij 100, 300, 500, 1000 itd. graczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 7 godzin temu, Medve napisał(a): Nie lepiej jest to zastąpić osiągnieciami? Nie. Codzienne zadania wymagają od gracza codziennej gry, a to co Ty proponujesz, to po prostu stałe zdobywanie danych rzeczy, więc w końcu się kończysz 7 godzin temu, Medve napisał(a): nie wiem nawet czy jest o tym jakaś wzmianka na czacie Jest info na czat 7 godzin temu, Medve napisał(a): - Skoro tylko ranga VIP ma dostęp do /DMG, to wrócić do tego, żeby pokazywała też damage z granatów, a nie tylko z broni. Odpada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AskerPL 61 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Kupiłem kolor nicku różowy i go nie mam, probówalem zdejmowac zakladac tagi itp nic nie pomaga PS. mialem karolowi tutaj to przypomniec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 4 godziny temu, AskerPL napisał(a): Kupiłem kolor nicku różowy i go nie mam, probówalem zdejmowac zakladac tagi itp nic nie pomaga PS. mialem karolowi tutaj to przypomniec. Update wejdzie dzisiaj w nocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi