Krypton 983 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Trzeba wgrać blokade zmiany nicku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 wpelni popieram kryptona , gracza sie nudzi i podczas gry zmieniaja sobie nicki na jakies z topki. Blokada zmiany nicku podczas gry to rozwiaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dodałem tą blokadę, tylko że ona działa tak żę podczas gry nie można zmienić, a jak gracz wyjdzie i zmieni nick to wejdzie normalnie. Powtarzałem setki razy że istnieje rezerwacja nicku (żeby potem nie było płaczu że ktoś gra na waszych nickach) Co do modeli, miałem dodać na początku nowe modele ale przypomniałem sobie co działo się wcześniej, połowa graczy na serwerze narzekała i po chwili wychodziła przez modele, czemu?Bo ich kompy tego nie ogarniały i połowa latała z 1FPS'em z takimi klatkami że druga połowa płakała żeby ich zbanować. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Dodałem tą blokadę, tylko że ona działa tak żę podczas gry nie można zmienić, a jak gracz wyjdzie i zmieni nick to wejdzie normalnie.Powtarzałem setki razy że istnieje rezerwacja nicku (żeby potem nie było płaczu że ktoś gra na waszych nickach) Co do modeli, miałem dodać na początku nowe modele ale przypomniałem sobie co działo się wcześniej, połowa graczy na serwerze narzekała i po chwili wychodziła przez modele, czemu?Bo ich kompy tego nie ogarniały i połowa latała z 1FPS'em z takimi klatkami że druga połowa płakała żeby ich zbanować.Rozumiem teraz , dzieki za wytlumaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 http://cs.gamebanana.com/maps/151051 NAJLEPSZA MAPA JAK MOZE BYC NA ZOOMBIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 http://cs.gamebanana.com/maps/151051NAJLEPSZA MAPA JAK MOZE BYC NA ZOOMBIE ta mapka jest spoko tylko fest duzo osob sie pakuje do 1 kampy. Mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ale na każdej all do 1 kp dlatego wlanie 1 zoombi ktory sie respi powinnien zaczynac z paka jak to na zoombi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 To w nowym sezonie teraz juz nie ma sensu tego wprowadzac @pawelek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ok rozumiem a mape zm_five tez w next? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin90009 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja bym zwiększył sloty, ponieważ dostać się na ten server to cud. PS: Mógłbym zrobić mapke na server. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ja bym zwiększył sloty, ponieważ dostać się na ten server to cud. PS: Mógłbym zrobić mapke na server. zrób Co do slotów nie powiększę do nowego sezonu bo w tym są błędy i przy większej ilości slotów gra jest bezsensowna, jeden zombie vs 24 ludzi ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 slotow jest dosc mozna w przyszlosci zrobic max 21 i bedzie idealnie wiecej slotow nie potrzeba bo bedzie masakra. A ta pake dla pierwszego zombie mozna dodac ale w next sezonie najlepiej bo teraz za duzo by bylo sprzeciwow zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 moze jetpack za 80 ap? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jetpack ,ale za 50ap. Jestem za :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Nie, po co wprowadzac cos co nic nie wnosi do rozgrywki poza problemami ? , gracze beda na txt itd. Ja wole dawac mniej banow niz przez glupie dodatki co 3 gracz mialby byc banowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Najlepiej dodać Złote Ak które sie kupuje za ap i musisz mieć ten poziom co ta broń i tak samo z m4 i wszystkimi broniami,żeby można było kupic złote tak za 30-50 ap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Najlepiej dodać Złote Ak które sie kupuje za ap i musisz mieć ten poziom co ta broń i tak samo z m4 i wszystkimi broniami,żeby można było kupic złote tak za 30-50 ap Te bronie maja chore DMG jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie będzie żadnych broni do kupienia Poprawiłem teraz te skrzynki co spadają (usunąłem zabieranie AP oraz spolszczyłem to) W następnej wersji będzie:Poprawiony SVIP (przegrzewanie się broni)Poprawione QuestyDrobne poprawki w broniach, zmiany ustawienia (szybki exp do 10 lvl'a, potem typowy HARD EXP) Na 99% też dodam kupowanie nemesis/survivora za 80 AP Poprawione mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A co z ulepszaniem broni albo dodawaniem stat. Np co lvl dostajesz 2 pkt i mozesz wydac na grawitacje ,hp,armor, obrazenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 to nie cod mod zeby byly jakies staty.... armor masz za ap i hp jako zombie tez masz za ap wystarczy to co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Bazooka zadaje maly dmg a kosztuje 30 ap. Poda mi ktos ile zabiera? mi sie wydaje ,ze malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 bazooka zadaje maly dmg poniewaz mozesz strzelac z niej co chwile i nie kasuje ci sie jesli przezyjesz runde... a pipe bomb masz jedna dlatego zadaje wiecej. Bazooka zadaje 300-600 dmg pipe bomb - 1k + i tak jest dobrze, tak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A to duzo , mi sie wydawalo ,ze malo i ,ze co lvl rosnie. Co lvl wiecej DMG i bylo by git . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie bo to bez sensu bazooka niech zostanie taka jaka jest , bo jak wspomnialem po uplywie rudny masz ja caly czas jesli bedzie walic po 1k zombie znow beda mialy niewyrownane szanse jak to jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 http://cs.gamebanana.com/maps/151051 wgrajcie to mape jest zajebista duzo kamp i nie jest bezsensowna poplaca dla mnie jest najlepsza mapa jak jest wymyslona na zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi