Besi523 3 023 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 1. Totalnie o tym zapomniałam z powodu braku czasu ze strony -_- wypadło mi to z głowy przeprszam i dziękuje za przypomnienie 2. Pierwszy raz słyszę o tym bugu, często sie on pojawia? Musze sie temu przyjrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Pojawia się co rozgrzewka, gdy pierwsza osoba zostanie zabita. Obojętnie z jakiego teamu. Wszyscy z automatu przenoszą się na respa i lecimy od nowa na przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Z tym bugiem to nie tylko tutaj na FFA tak jest. Na innych serwerach tak samo było, że po killu rozgrzewka się restartowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Od nowej mapy powinny losować się przeróżne bronie na rozgrzewce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Losowały się, trafiliśmy na he. Tylko czy w planach było że przez 50 s nie mamy broni, a potem nam ją losuje i przez kolejne 50s walczymy ? Dowód @editDodatkowo czemu na rozgrzewce traci się punkty ? Jak dotąd tego nie było Edytowane 19 Września 2015 przez Nolife :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) Nadal występuje ten bug? + fajny screen Edytowane 19 Września 2015 przez Q♥een Besiałke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Jeśli chodzi o bug z brakiem broni to nie występuje, ale nadal jest bug z cofaniem na respa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Na DD2 również podobno był ten bug więc jest on chyba ogólny, z tym trzeba już pisać do Karola. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Tak u nas ten bug jest cały czas. Póki nie zostanie naprawiony to od razu na początku niech ktoś wpisze kill w konsoli. Nie będzie się wtedy trzeba denerwować ,że podczas strzelania cofa na respa bo automatycznie zacznie się ta druga rozgrzewka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Karol pracuje nad naprawieniem tego bugu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Do rozgrzewki została dodana NOVA, jeżeli chcecie aby inne bronie się pojawiły to czekam na wasze propozycję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Kochani, zrobiłabym jakiś konkurs ! Tylko jaki byście chcieli Oraz wciąż czekam na propozycje odnośnie innych broni na rozgrzewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Rozgrzewka z Negevem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Z jednej strony dobry pomysł bo taka rekompensata za zablokowanie go ogólne, a z drugiej uszy mnie bolą gdy w obroty szedł jeden negev a co dopiero jakby ich było 20 w przypadku full serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Jak zauważyłam wczoraj negeva zwykły gracz może jeszcze kupić. A na rozgrzewce i tak zawsze jest śmiesznie, więc na próbę można by tak zrobić. @Edit A może zeus? Edytowane 26 Września 2015 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Rozgrzewka granatami palącymi xD A tak całkiem serio to negev dobry plan \\ Albo rozgrzewka Negevem i Granatami Palące Edytowane 27 Września 2015 przez RocketAsh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Negev i zeus zostały dodane. Czekam na wasza opinie odnośnie tych broni jak i na propozycje następnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja mam propozycje dodania "Knife Get" czyli każdy wybiera se nóż jaki mu się podoba, wpadłem na to bo widziałem to na innych serwerach a jak ktoś nie ma kosy swojej to jest fajna alternatywa żeby się pobawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Kiedyś było to, ale valve banuje serwery za użycie takiego pluginu dlatego zostało to wycofane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Hmmm moze rozgrzewka z ssg (scout) wszyscy 50hp i zmniejszona grawitacja ? Ta bron jest celna nawet w powietrzu a mozna sie fajnie pobawic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Co do ostatnio dodanych to szkoda, że jest tylko jeden zeus. Mogłyby się odnawiać. Co do propozycji wyżej, fajny pomysł, ale nie wiem czy każdemu się to spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nie odnawia sie zeus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Po śmierci tak ale gdy już się go wykorzysta zanim się zginie, to zostaje tylko nóż. Mogłoby być jak w przypadku granatów, po wyrzuceniu odnawiałby się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Okej, myślałam, że się odnawia, zobaczę co da się zrobić Odnośnie tego scout'az hp też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zeus zostanie usunięty - nie możliwe jest dodanie jego odnawiania Propozycja z scoutem + 50 Hp rownież jest nie możliwa, jezeli ustawi sie taka ilośc Hp bedzie ona występowała na każdej rozgrzewce, a nie tylko w przypadku danej broni. Jednakże możliwe jest dodanie samego scouta jezeli takowa ochotę posiadacie. Czekam na wasza opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi