_Hades 60 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 @liseq@ziomm Ile ludzi było na serwie wtedy? Blokada chyba na sprzedaż jest jeśli jest 2 lub mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 10 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 No właśnie byłem sam z liskiem. Więc możliwe, że ta blokada działała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 No i to jest powodem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Wskrzeszenie na nekro nie działa Gdy się weźmie mapę fy_snow... Po 15 min gry crushuje serw i daje dd2 i cofa lvl wbity Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Shadow #RoadToSilver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Mapa najpewniej jest uszkodzona. Usunąłem ją. Dziękuję bardzo za zgłoszenie. -> Nekro sprawdze Dzisiaj powinna pojawic się rekrutacja na opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Czy uszkodzona mapa, ciężko stwierdzić, grałem wielokrotnie dzisiaj na niej aż do samego końca do zmiany na następną mapę. Wina raczej nie leży po stronie mapy, chociaż raz po 15 minutach na tej mapie crash wystąpił. Co do nekromanty, mają rację - nie działa wskrzeszanie, tak samo jak i item medicine nekrusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Wszedł update do nekromanty. Do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Nekromanta dalej nie wskrzesza. Poza tym czasami się buguje ten pasek ładowania (na zjawie mi się zaczął pojawiać i na ninji w biegu) 😅 Edytowane 14 Czerwca 2018 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Nie wiem czy to jest bug ale wydaje mi sie ze % redukcja obrazen jest zepsuta (szczegolnie w glowe) u np zjawy albo scavengera. Dzisiejsza sytuacja Mtx wbil na serwer (nie mial itemow) gral scavengerem i dostal w glowe 138 w 2 a gralem paladynem 30/30 adrenaliny + item na 14 ataku + magiczne pociski. edit: Na mapie wiocha ludzie wykorzystuja bug z smokiem, jestli rzuci sie smoke za kratowane drzwi z jednej strony go widac edit2: "Rakieta: Masz samonaprawadzajaca rakiete, ktora mozna uzywac co 10 sekund, uzycie E" item dziala tylko na sm_skill i nie 10 sekund tylko 15 Edytowane 18 Czerwca 2018 przez ckbs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 W dniu 13.06.2018 o 23:36, ziomm napisał: Nekromanta dalej nie wskrzesza. Poza tym czasami się buguje ten pasek ładowania (na zjawie mi się zaczął pojawiać i na ninji w biegu) 😅 Okej, przekaże Karolowi, żeby zerknął jeszcze raz. 15 godzin temu, ckbs napisał: Nie wiem czy to jest bug ale wydaje mi sie ze % redukcja obrazen jest zepsuta (szczegolnie w glowe) u np zjawy albo scavengera. Dzisiejsza sytuacja Mtx wbil na serwer (nie mial itemow) gral scavengerem i dostal w glowe 138 w 2 a gralem paladynem 30/30 adrenaliny + item na 14 ataku + magiczne pociski. edit: Na mapie wiocha ludzie wykorzystuja bug z smokiem, jestli rzuci sie smoke za kratowane drzwi z jednej strony go widac Nie, to nie jest bug, redukcja obrażeń działa poprawnie, lecz w konsoli i tak Ci pokaże normalne DMG, które dostałeś, bo po prostu tej redukcji przy dostawaniu dmg nie czyta, że tak powiem, ale normalnie dostajesz zredukowane obrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Pod komendą !toplvl jest 1 62 mag proszę to usunąć ponieważ nikt nie wbił magiem nawet 30 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 19 godzin temu, Shadow #RoadToSilver napisał: Pod komendą !toplvl jest 1 62 mag proszę to usunąć ponieważ nikt nie wbił magiem nawet 30 To jest prawdopodobnie @-_-, zapewne coś testował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Pasek ladowania się buguje że nie widać ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 8 godzin temu, Shadow #RoadToSilver napisał: Pasek ladowania się buguje że nie widać ++ W jakich okolicznościach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Klasy Baal nie da się podpalić falą ognia na khazra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 11 godzin temu, Frosty napisał: Klasy Baal nie da się podpalić falą ognia na khazra Wydaje mi się to nie prawdopodobne, aczkolwiek sprawdzimy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ckbs 11 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) Zbugowany quest na 4k dmg z deagle; mozna robic tego questa z kazdej broni (przynajmniej mi zadzialalo z m4a1) akt 5 quest 3 "Splamione slonce" Edytowane 28 Czerwca 2018 przez ckbs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frosty 17 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Nie działa piorun na słudze zniszczenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrabOOO 0 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Niewidzialność klasy zniewolony jest zbugowana raz jestem niewidzialny jak to w opisie jest napisane a raz nie na powtórkach widzę jak to latam na kosie widzialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 41 minut temu, KrabOOO napisał: Niewidzialność klasy zniewolony jest zbugowana raz jestem niewidzialny jak to w opisie jest napisane a raz nie na powtórkach widzę jak to latam na kosie widzialny. bo na powtórkach zawsze widać zniewolonego widzialnego, a jak weźmiesz nóż to jest niewidzialny po ok. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Krab ma rację czasami zniewolonego na kosie normalnie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrabOOO 0 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) 12 minut temu, Shadow #RoadToSilver napisał: bo na powtórkach zawsze widać zniewolonego widzialnego, a jak weźmiesz nóż to jest niewidzialny po ok. 1 No doba, ale to nadal nie wyjaśnia czemu gracze mówią ze mnie widzą normalnie czasem oraz dlaczego ktoś mnie na daleko zabije jak leciutko wychyle. Poza tym przed resetem jak grałem taliciem jeszcze to widziałem zniewolonego prawie cały czas jak grał ktoś (nie pamiętam nicku) a z tym nożem to robiłem tak ze ładowałem 1 pancerz i wtedy leciałem na nożu wiec nie chodzi o tą 1 sekundę 😕 Edytowane 30 Czerwca 2018 przez KrabOOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJTASIK 82 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Przyznam szczerze, że też niejednokrotnie widzę normalnie zniewolonego. Sprawdzimy to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 @WOJTASIK Jest jeszcze coś takiego że całkowicie nie widać kogoś, ostatnio sie mnie pytałeś czemu mnie nie widać, no właśnie dlatego. Możliwe że jest to spowodowane tym samym co z widzialnością u zniewolonego ale nwm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) W ciągu jednej rundy zadałem prawie 3 tysiące dmg i miałem tylko jednego fraga i 9 expa, toche mało :/ Damage Given to "adJ" - 2600 in 1 hit A tak na serio to questa na 4k dmg nadal można zrobić na dwa trafienia z jakiejkolwiek broni XD Nwm jakim cudem ale udało sie zrobić takie combo ze adj nie powinien sie zrespić przez kilka kolejnych map, @WOJTASIK jak to się stało że 2,6k dmg wyszło? XD @WOJTASIK1/x zrozumiałbym ale nie miałem. HS AWP pociski paladyna i 60 lub 70 adrenaliny ale to dalej nie daje 2.6k, dlatego sie zastanawiam co to było. Może jeszcze wybuchowe pociski ale te daja tylko 40 dmg. Z AWP master nawet tyle by nie siadło Edytowane 5 Lipca 2018 przez _Hades Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi