Marina. 1 405 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy jest taka osoba na forum którą bardzo polubiłeś? Dlaczego? Pytanie z propozycji @Wercia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Yup @Mercus** i @ŁukaszxD dlaczego ? Bo tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Wypowiem sie bo to pytanie z Propozycji Werki więc @ElPabloDeLaBori @Wercia. @Sasquatch @Discus @Ten Brzydki @PIOTR_xD i wielu inncyh za duzo by pisac:) no i mój Misiek @SHOKE Edytowane 13 Listopada 2017 przez krzychux 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Jest dużo takich osób, po prostu przyjemnie się z nimi gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejzzzz 15 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @King bo jest spoko i płacze jak go zabijam @Wercia. taki śmieszek z niej i jest to pierwsza osoba którą poznałem na forum i na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Oooooczywiście, między innymi @Wercia. @krzychux @Sasquatch @Shino @InnVis @Araaab @vabastian @Zygi @SHOKE @Peter @Ten Brzydki @Trojka @WujoS @Broxzuri wiele innych ;d Edytowane 11 Listopada 2017 przez ElPabloDeLaBori 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Dużo jest osób które polubiłam, ale tak najbardziej to @King @Huczin @ElPabloDeLaBori @krzychux @ElPabloDeLaMori @Hejzzzz @Peter @WujoS @Netherslay @KonWoy @Trojka @Bocik @Araaab @MapetTV @Zygi @PIOTR_xD @Maus @Nemciooo @ŁukaszxD @Mercus** @Son of the Scream @Creativity @RUDI @aassingo @SharD @Ang9lek @Parys @Ten Brzydki @TajskaZupkaPupka @Shino @vabastian Edytowane 11 Listopada 2017 przez Wercia. 3 1 1 1 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Ojj jest tego sporo: @NeO12 @lemiwiki @Zygi @DzikI MasakratoR @Gang Albanii @Domellenel @Kasia! @Wercia. @ElPabloDeLaMori @ElPabloDeLaMori @Maus @OptimusPrim @dieta @Weronikaa @Semi @Nemciooo @ŁukaszxD @EsC @MistrzBremu22 @Troplelek. @VORDEN @Esme @I.KILL.YOU SEBUŚ @Bracon33 @h0w@PelleK @BoNzO :P @Meduza @vabastian @Kakuś @Binek** i wiele wiele innych, dlatego jak kogoś nie wymieniłem przepraszam nie ma dla mnie osoby którą lubię bardziej/mniej wszystkich lubię tak samo. Dlaczego polubiłem? Wszystko przychodzi z czasem, najczęściej za zachowanie 7 4 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Jest dużo taki osób: @ElPabloDeLaBori @Sznycelek @Araaab @Trojka @Mercus** @PIOTR_xD @Zygi @Nemciooo @Broxzur @Ten Brzydki @Rapcio i wiele innych. Jest też osoba dzięki której zostałem na CSC i którą lubię najbardziej, dziękuję @Wercia. 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Najbardziej to lubię @Lift12 i @StyX, bo jakoś tacy fajni są. XD //No i oczywiście osoby z kanału 1, nie obraźcie się, jak was nie oznacze, ale was jest dużo Edytowane 11 Listopada 2017 przez Nemciooo 2 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Myślę, że spokojnie mogę zaliczyć do grona najbardziej lubianych @TheGumiS @dieta @MajuN @dzika ryba @Ilonezna ten moment najlepiej mi się kojarzą ze wszystkich poznanych tutaj. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomix, że jest. @MajuN, mimo miliona kłótni to i tak bez wahania mogę napisać, że on, no po prostu nie ma drugiej osoby którą mogłabym tutaj oznaczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Kanał 1 ts <3 Pozdrawiam Kochani 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trojka 74 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Rozumiem @Araaab że chodzi Ci tylko i mnie i @Broxzur Osoby które polubiłem na tej SERWEROWNI i które zostawiły ślady na mojej psychice to:@Huczin @KonWoy @Netherslay @RUDI @SharD @SerwuS @aassingo oraz reszta osób, które są na FEJSBUKU @Wercia. @ElPabloDeLaBori @ElPabloDeLaMori @Araaab @Broxzur @Peter @Ang9lek @Nemciooo @WujoS <-- Was poje*ało do reszty <3 Ale największą krzywdę psychiczną wyrządził mi @Pszczułka wysyłając mi swoje zdjęcie na FB [*] A.. i jeszcze @Lift12 Edytowane 11 Listopada 2017 przez Trojka 3 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Nikogo? Ja akurat nie rozumiem jak można kogoś lubić w Internecie xD Ja osobiście wolę używać słowa: dogadywanie się i jest tylko jedna osoba u mnie, czyli: @Huczin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) Tak naprawde to na FORUM poznalem @Wercia. i to ona zaciagnela mnie na ts kanal 1 <3 Edytowane 12 Listopada 2017 przez Son of the Scream 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) @Trojka SIECI SERWERÓW * Jeśli chodzi o moją listę osób które najbardziej itd. to nie wyjawię takowej. Osoby, które nic do mnie nie mają i ja nie mam nic do nich, wiedzą że są na owej liście i oczywiście mogą listę utworzyć samodzielnie, dając jakąkolwiek REAKCJĘ ( nie dającą punktów reputacji rzecz jasna ), bo na tym mi nie zależy (zresztą w tym dziale chyba nie są przyznawane ??) !! Jeśli nie są tego pewne że na liście mogą być, to znaczy że coś musiały przeskrobać i tak naprawdę ich nie ma =D Sorki, taka godzina, wali mi na łeb ? PEACE ;D Edytowane 11 Listopada 2017 przez Sasquatch 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) @TomeK. i @Polar Te dwie osoby sprawiają, że nie mam myśli samobójczych. @SharD skąd wiedziałeś? Edytowane 11 Listopada 2017 przez Pszczułka 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 @Pszczułka myśli może i nie ma ale są za to realne plany xD @KonWoy @Ang9lek @Netherslay i kilka osob xd 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) najbardziej wyróżniające się to @dieta Wiele osób z jb, które są też na forum m.in. @Pszczułka @Huczin @KonWoy @PortiZ @Son of the Scream No i klasyka tsa to wiadomo. +duzo osob z serwerów, których tez nie chce mi sie wymieniać Edytowane 16 Listopada 2017 przez Peter 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszxD 16 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Mam tu pare osób, @Mercus** @Troplelek. @EsC @PelleK osoby które bardzo Lubie i @Nemciooo aa i @ElPabloDeLaMori tego botka to ja lubię denerwować że mam wh 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 @krzychux wariacie, jak ty jest? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 @ŁukaszxD @Mercus** @vabastian @StyX @h0w @King of Lions czemu? Bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 @H1ROTO @aassingo @Huczin @Polar @KonWoy No co moge powiedziec kiedy mam gorsze dni mam sie z kogo posmiac 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) @H1ROTO @Fikussss @KonWoy @SKLEJ TAM @RUDI @Peter @I.KILL.YOU SEBUŚ @ceberi Gdyby nie te osoby moje życie na JB nie miałoby sensu, jak i na forum Jeszcze zapomniałem dodać (moją najlepsza ziomalke x)@Wercia. za to że robi mi najlepsze zlecenia na świecie Rudi ma mutacje. Edytowane 15 Listopada 2017 przez Polar 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi