Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Kolejne zmiany Nowy plugin od anty flash Poprawiono admin voice Komenda !gracze lub !players jest już ogólnodostępna Plugin od rang został przepisany Poprawiono resetscore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Poprawiono cały sklep za monety Zmieniono sposób nadawania tagów/kolorów Rozbudowano translację Poprawiono zapis monet Poprawiono VIP Zaktualizowano plugin od restrykcji broni (blokada dla hełmow, danych broni oraz restrykcje awp) #EDIT Dodano kolejne blokady dla krajów (konta nonprime) Dodano blokadę dla nonprime od 24 do 9, chyba że udostępnione godziny będą spełniać wymagania, czyli 100h 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Nowy antycheat Poprawiono sklep - baze Poprawiono błąd z itemami sklepu w custom chat (tag/kolor) Wejdzie dzisiaj w nocy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Kiedys pisalem propozycje w sprawie NEGEVA, zostala ona przyjeta i mial byc przywrocony. Nadal go nie ma. 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 oznaczę tylko jedną osobę, możesz się domyślić o co chodzi @eQu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 (edytowane) Powiem tak negev to "gówno" broń totalnie bez sensu dodatkowo 2k tylko kosztuje i ja jestem na nie żeby go przywrócić. No chyba że zrobić tak że jednen na team i będzie git Edytowane 2 Lutego 2021 przez eQu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanKos 19 Opublikowano 28 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 (edytowane) nie wiem czy to było juz zgłaszane ale jak widac to jak jest smoke gdzies to widac osobe za smokiem na mini mapie powino byc to usuniete bo to jest takie troche wh @MAGnusb0b ale mozna to wykorzystywac tak ? Edytowane 8 Marca 2021 przez DanKos 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Ogólnie to jest problem z flashbangami, jeden flash od przeciwnika oślepia, ale drugi (prawdopodobnie od swojego, nie jestem w stanie tego wyjaśnić na ten moment) resetuje kompletnie widoczność. Ja ten błąd widzę conajmniej raz dziennie i nie wiem, czy to jest tak jak z "błędem" z dymnym, który z tego co wiem jest celowy @DanKos. EDIT. @DanKos, jak jest to korzystaj,parę osób z tego korzysta, m.in. ja dzisiaj raz tak zrobiłem. Edytowane 8 Marca 2021 przez MAGnusb0b 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 https://developer.valvesoftware.com/wiki/CSGO_Bugs Cytat Enemies are shown on radar when starting server with "-nobots" command line option. 2 godziny temu, MAGnusb0b napisał: Ogólnie to jest problem z flashbangami, jeden flash od przeciwnika oślepia, ale drugi (prawdopodobnie od swojego, nie jestem w stanie tego wyjaśnić na ten moment) resetuje kompletnie widoczność. Ja ten błąd widzę conajmniej raz dziennie i nie wiem, czy to jest tak jak z "błędem" z dymnym, który z tego co wiem jest celowy @DanKos. Jakiś ss czy coś, bo nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Marca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Wgrano nowy anty team flash Zmniejszono ceny VIP w sklepie za monety Skrócono czas zakupu Dodano nowe res (dzięki @Noise.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshu [PL] 15 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 do komendy !report proponuję dodać podpunkt typu umyślne przeszkadzanie, kilka razy było tak że ktoś np: co runde bez sensu save'ował (czy nw jak tam się to pisze, wiadomo o co chodzi), kampienie po stronie tt z paką, czekanie aż kogoś zabiją choć i tak widzi przeciwnika i specjalnie do niego nie strzela. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 4 minuty temu, Freshu [PL] napisał: do komendy !report proponuję dodać podpunkt typu umyślne przeszkadzanie, kilka razy było tak że ktoś np: co runde bez sensu save'ował (czy nw jak tam się to pisze, wiadomo o co chodzi), kampienie po stronie tt z paką, czekanie aż kogoś zabiją choć i tak widzi przeciwnika i specjalnie do niego nie strzela. Dla mnie to akurat bezużyteczne, co za problem napisać na u@ do admina co robi dana osoba Ten serwer już wystarczająco laguje jak jest ponad 20 osób, więc nie widzę potrzeby modyfikować pluginu, ale pomysł spoko 😜 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 W dniu 30.03.2021 o 23:17, Freshu [PL] napisał: do komendy !report proponuję dodać podpunkt typu umyślne przeszkadzanie, kilka razy było tak że ktoś np: co runde bez sensu save'ował (czy nw jak tam się to pisze, wiadomo o co chodzi), kampienie po stronie tt z paką, czekanie aż kogoś zabiją choć i tak widzi przeciwnika i specjalnie do niego nie strzela. Dodam griefieng w menu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Poprawiono plugin od AC Dodano do menu !gracze fragi/śmierci, także po kliknięciu Przebudowano plugin od hitbox Poprawiono plugin od rang Zwiększono o parę procent cenę VIP za monety Poprawiono reset score Poprawiono zgłaszanie graczy !report 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Można by pomyśleć zostaję dwóch graczy 1 vs 1 i mozna obstawic monetami który wygra myśle ze to by sie spodobało graczom 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Qubek napisał: Można by pomyśleć zostaję dwóch graczy 1 vs 1 i mozna obstawic monetami który wygra myśle ze to by sie spodobało graczom Można to zrobić już w sytuacji 1vX, gdy wiadomo (lub nie) jak się skończy runda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, Qubek napisał: Można by pomyśleć zostaję dwóch graczy 1 vs 1 i mozna obstawic monetami który wygra myśle ze to by sie spodobało graczom I znajdą się tacy, którzy będą kampić całe rundy, żeby ktoś mógł na nich obstawiać xD Pomysł skopiowany z JB a FFA to normalny serwer A jak już chcecie jakiś pojedynek na 1vs1 to najlepiej dodać na kosy, Zostaje 2 przeciwników i można wyzwać drugą osobę na pojedynek bijąc kosą o txt I wtedy gracz potwierdza czy się biję, czy nie. A najlepiej nic nie wgrywać, bo wczoraj znów był przeciążony serwer... 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Proponuję dodać 2 mapy (cache i stary cbble bądź coś innego). Są momenty gdy jest więcej ludzi na serwerze to zaczynają narzekać, że jest tylko jedna mapa i po prostu zżera ich monotonia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Lepszy pomysłem jest dodanie starego dd2 i cache ze względu na korzyści (fpsów wincyj będzie), chociaż jak wiadomo decyzja będzie pod stronie opiekunów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Temat map był mielony z 20 razy nie ma to sensu bo ludzie grają tylko mirage i to chcą grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Myślę, że Mirage jest mapą, na której praktycznie każdy gracz csa umie grać i nie ma sensu tego zmieniać. Widzę jak pełny jest serwer i nikt mi się nie skarżył, że ta mapa im się nudzi. Nie widzę problemu żeby zmienić mapę, wystarczy napisać do admina, który jest na serwerze czy byłaby możliwość zmiany mapy. Taka propozycja musi zostać poparta przez większość graczy, którzy obecnie grają na serwie, więc admin musi zrobić głosowanie i jak będzie powyżej 80% to nie widzę problemu aby zmienić mapę na jeden mecz. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Października 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Napisałem ostatnio nowy sklep, który jest już dostępny na serwerze. Można w nim kupować przedmioty w danej kategorii sklepu Co to oznacza w praktyce i czym różni się od poprzednika? Przedmioty w wielu przypadkach będą posiadały czas ważności, który jest opisany PRZED zakupem Pojawią się przedmioty unikalne, których nikt nie bedzie mógł zdobyć bez dodania ich przez opiekuna lub mnie - dokładniej rzecz ujmując, planuje wprowadzić specjalne przedmioty za dane zdarzenia Sklep będzie oferował więcej sklepów niż poprzednio, dodatkowo dodawanie nowych przedmiotów jest o wiele prostsze, bo bazuje na pliku konfiguracyjnym, wiec jeżeli amcie jakieś propozycje przedmiotów dla aktualnych sklepów bądź jakieś nowej kategorii sklepu, dajcie znać Bardziej rozbudowany system walut, który aktualnie wygląda tak: Pierwsza krew (zabicie jako pierwszy w danej rundzie): 8 monet Zabójstwo: 3 monety Zabójstwo z HS: 1 dodatkowa moneta Zabójstwo z Noscope: 1 dodatkowa moneta Asysta: 1 moneta Podłożenie/Rozbrojenie bomby: 5 monet Wygranie rundy: 10 monet dla żywych i 7 dla nieżywych Przegranie rundy: 4 monety dla żywych i 2 dla nieżywych MVP rundy: 15 monet TOP1 mapy: 60 monet TOP2 mapy: 50 monet TOP3 mapy: 40 monet Za grę: 2 monety co 2 minuty Dodatkowo, sklep stworzyłem tak, by oferował wsparcie dla konfiguracji monet pod bronie dla dwóch typów: zabójstwa / za zadanie danego DMG Ustaliłem więc 20 monet za zabójstwo z kosy Oczywiście mam już pomysł na parę kolejnych kategorii, które cyklicznie będą pojawiać się na serwerze Nie planujemy resetu monet ani przedmiotów, bo aktualna większość, jak nie wszystkie, posiadają aktualnie dany czas ważności, więc nie będzie problemu z ich dużą ilością. Aktualnie nie można sprzedawać przedmiotów, lecz w kolejnych wersjach planuje dodać coś takiego w oparciu o czas ważności przedmiotu. Dodatkowo, napisałem też plugin pod betowanie wygranych drużyn. Stawiacie daną pulę monet na drużynę, następnie zdobycia dany procent wkładu zgodnie z wygraną całościową, a więc jeśli postawiłeś 700 z 1000 monet na daną drużynę, to jeśli wygraną będzie 10000, zdobędziesz 7000 monet Mam nadzieję, że nowości przypadną Wam do gustu. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Października 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Od ostatniego czasu Poprawiono zliczanie monet dla fragów Dodano boost dla VIP (50%) Dodano boost dla TAG (15%) Dodano nową kategorie w sklepie: Usługi Dodano opcję zakupu własnego tagu w prefiksach nicku. !customtag <nazwa> Dodano poprawkę dla rund pod menu VIP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dodano opcje all dla betowania Zmieniono system rang na fragi, które zdobywamy podczas sezonu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nowe dodatki do kupienia w sklepie Muzyka MVP - wszystkie dostępne kity muzyczne z gry już teraz są dostępne do zakupu w sklepie. Na razie cena jednakowa dla wszystkich, lecz z czasem może ulec zmianie Kupony - 3 rodzaje: mały, średni, duży. Szansa na zdobycie danej ilości monet Usunięto plugin od balansu Dodano nowy plugin od res'ow, który będzie współgrać z muzyką MVP, która ma pierwszeństwo nad res. Co to oznacza? Jeśli gracz będzie miał kupiony MVP ze sklepu, roundsound nie zostanie uruchomiony 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi