DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Witam, co wy na to żeby zrobić konkurs nie tylko na top1 serwera ale np. na top3... Dlaczego? A no dlatego, że zawsze w każdym miesiącu wejdzie jakiś no-live co umie grać typu: kacperovsky czy pontomeister<----1-2 miesiące temu). Nabiją sobie dużo fragów i potem nie ma szans ich dogonić. Jak by to wyglądało: np.: Top 1 -- vip na 30 dni Top 2 -- vip na 15 dni Top 3 -- vip na 7 dni Na pewno zwiększyło by to rywalizację na serwerze i mam nadzieję, że się uda Pozdrawiam DuNg. Edytowane 15 Listopada 2015 przez DuNg3()N 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 "no-live co umie grać typu: kacperovsky czy pontomeister<----1-2 miesiące temu). Nabiją sobie dużo fragów i potem nie ma szans ich dogonić." Kacperka prosze zostawic w spokoju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacyk 15 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tie misiek czemu jeczysz o ranking? To gra 4fun tak mi sie wydaje i prosze abys mnie nie obrazal, okreslenie no live mnie obraza i nie zycze sobie tego bo mi smutno. Zacznij grac na troszku wyzszym poziomie, a na pewno bedziesz miszczem haha. Na kazdej mapie dobijaj 50+ fragow jak ja, a bedziesz top1! Ale mimo wszystko co do tej propozycji jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Dung miał zawsze Topkę i nagle zagrożenie wyczuł 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jak ja byłem to mnie mogli gonic xD Nie no w sumie to dobry pomysł. Więcej osób będzie cisnelo żeby do top3 chociaż dobic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Uzgodniliśmy razem z polaczkiem, że przystaniemy na waszą propozycję odnośnie Vipa za 3 pierwsze miejsca w ranku, ale dopiero to rusza od grudnia, bo z racji tego, że mamy już połowę listopada. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja moge tez jakis konkurs wymyslic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ja moge tez jakis konkurs wymyslic? Możesz. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Moge sam zasponsorowac nagrode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Jeśli chcesz, to nikt nie stoi na przeszkodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Ok wymysle cos na andrzejki, a nagroda bedzie vip na 3 miesiace fundowany przez moja skromna osobe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @QubaS Ty i wymyślenie konkursu ... pewnie będzie silnie związany z homoseksualizmem. Muahaha, może nawet go wygram. ^_- Twoje zdrowie sponsorze. :pije: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jestem za ! a ja co dostane na moje ultra mega fajne combo urodzinowo-imieninowe ? :D:D:D hihihi w razie w mogę tez zadziałać w kierunku sponsorowania nagród, pozdrawiam misiaczki *** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 spokojnie najlepiej rozłożyć te konkursy na różne okazje (andrzejki, mikołajki, święta, sylwestra) Tak żeby było pare szans na zdobycie vipa czy innyhc nagród, a pokazać że nasz serwer ma sporo konkursów itd,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj 8 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ja proponuje komende /pecik żeby nie wyrzucało z serwa za afk a tak serio to sam chętnie się dołożę do konkursu i nad czymś pomyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Chciałbym poznać waszą opinię dot. zmiany modeli i tekstur na okres zimy. Do dyspozycji mamy dodanie czapek mikołaja dla graczy, padający śnieg na mapach, ogłos chodzenia po śniegu i zmieniona paka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czapka czasem przeszkadza w grze bo widac np. jak ktos sie chowa za skrzynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenaj 8 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jedynie paka zmieniona. Reszta utrudnia w mniejszy lub większy sposób gre. Dodać rs`y świąteczne i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciacho 1 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Ja mam propozycje dotyczacą przenikania przez siebie. To jest bardzo fajna rzecz kiedy startuje sie z respa i ciezko sie przebic, lecz uniemozliwia w dalszej fazie podsadzania, na skrzynki itp. Stąd moja propozycja brzmi aby ten plugin trwał przez pierwsze 15-20 sekund każdej rundy. Dodatkowo ten plugin wywołuje błąd w postaci widzenia przez smoki jesli jakis gracz stanie w tym samym miejscu co kolega to ten który jest z tylu widzi przez smoke'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 temat wałkowany x razy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 pojawił się inny bug związany z przenikaniem Doktorek podkładała pake, a ja stałem jak by zaraz przy niej (w niej...) i utknąłem w choince czy bałwanie nie mogłem wyjść byłem zablokowany (jakiś Bug) To mógło być związane z przenikaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 No nie poradzimy nic na tego buga. Następnym razem będziesz wiedział, że takie stanie zbuguje Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacyk 15 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Ja ze swojej strony prosiłbym aby usunąć mapę snow / zrobić coś aby dało się wyłączyć ten dźwięk biegania po śniegu, na prawdę jest to denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recykling.śmieć 1 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Przyjaciele widzę, że poruszany jest temat przenikania. Osobiście bez róźnicy mi czy można przenikać przez swoich team-mate czy nie, jednak w wypadku granatów to troszkę irytuje.. Skoro można przenikać ciałem to czemu nie granatem pozdrawiam Przyjaciele <3 szczególnie Martę xD #heheszky Edytowane 8 Grudnia 2015 przez polaczekkkkkkkkkk Nic z tym nie zrobimy, chyba, że umiesz edytować pluginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Da rade dodac caly stroj mikolaja? Albo zeby czapeczki wrocily. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi