spizgany brock 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ale np normalni gracze nie mogą kupić auto a mogą negeva, to nie da się zrobić coś w podobie jak auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Można kupić negeva? Myślałam, że jest to zablokowane dla graczy, zostanie to poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Tak gracze jeszcze mogą kupić negeva. Sytuacja z dzisiaj, gdy admin wychodzi laba i nie przestrzeganie regulaminu. http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1439758665__2015-08-16_00003.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black eye 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A może by tak jeszcze zablokować tzw Pro90 wszystkim by sie grało lepiej Hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) To od razu m4 i ak bo za dużo osób tym gra. Odsyłam do postów wyżej, decyzja zapadła więcej broni nie będzie blokowanej. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Kasiaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zrobcie cos z tymi dziecimi na serwerze bo przeciez sie grac nie da.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zrobcie cos z tymi dziecimi na serwerze bo przeciez sie grac nie da.... Banujemy ich ale i tak wejdą jak im się ban skończy a admin nie siedzi 24/7 na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ja to rozumiem chcialem dluzej pograc na tym serwerze lecz sie nie da. To juz nie to co w 1.6 teraz serwery przejmuja dzieci (niestety). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zrobcie cos z tymi dziecimi na serwerze bo przeciez sie grac nie da.... Staramy się banować/wyrzucać/mutować osoby które przeszkadzają Wam w rozgrywce jednakże nie ma na serwerze adminów 24/7 najlepiej by było jakbyś zgłaszał takowe osoby w momencie gdy nie ma admina np. mi poprzez napisane na Steam i w razie możliwości postaram się na serwer przyjść i pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 @THWALAZAUR, staramy się zapobiegać sytuacjom, które wymykają się spod kontroli. Jeśli nie ma Admina to napisz skargę lub zgłoś na TS 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spizgany brock 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Może jednak można by przemyśleć wprowadzenie votekick, a osoby które nadużywały by tego w znacznym stopniu były by banowane np. na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black eye 3 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Wiesz co Brock to zbyt nie pomoże bo dzieci nadal będą wchodzić nawet jak ich kickniesz A tak wgl to jest Cs Go nie source przecież jeżeli nie ma admina to możesz sam sobie ich pomutować Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez Black eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Może jednak można by przemyśleć wprowadzenie votekick, a osoby które nadużywały by tego w znacznym stopniu były by banowane np. na 3 dni votekick odpada na 100% byłby nadużywany. Dzieci jak tylko na serwerze są i nie przestrzegają regulaminu są jak najszybciej usuwane. Najlepszy przykład to FIdos i nostal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Votekick odpada myślę, że każdy z Was kiedyś wiedział jakie z tym były zabawy jak i "manipulacje" aby wyrzucić niewinnych graczy stąd takich sytuacji nie chcę na serwerze. W przypadku braku admina wszelkie kłopoty można zgłosić na: Forum ~ pisząc skargę bądź na SB ewentualnie pisząc do mnie prywatną wiadomość (Mam powiadomienia na telefonie i zawsze widzę czyjąś wiadomość) TS3 ~ można przyjść i wezwać admina jeżeli aktualnie przebywa, a ja jestem można, że non stop. Steam ~ można dodać adminów do znajomych i ich powiadomić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jeśli juz piszecie tu o adminach to moze zrobicie jakas liste aktualnych adminów bo nie moglem sie doszukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black eye 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 tak mniej więcej te osoby mają admina : Neffju , Grzechu| North #cs-classic.pl , Jaskier Kasiaaa xoxo Crypton2309 KropkA (Chyba nwm dokładnie ) Q♥een Besiałke Wystarczy troche poszukac Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=members§ion=view&module=list&filter=75tu jest lista adminów, trzeba do niej dodać opiekunkę serwera i jest. Każdy powinien mieć w profilu steam'a więc nie ma problemu z kontaktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black eye 3 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dodałem tych których zapamiętałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 a może dodać tak szymczoki na czas rozgrzewki? bo te granaty, kosy i digle są nudne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Karol powiedział, że mogę to dodać jeżeli umiem to edytować, a niestety nie wiem jak to się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) @up jak trzeba to mogę wytłumaczyć na tsie jak to zrobić @edit pewka, jak sie złapiemy na steam/tsie (co nie jest trudne xd) to służę pomocą ^^ Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 @Rewox to wytłumaczysz wszystko Besi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wiem że już temat wcześniej był ale poruszę go znowu mianowicie o dodanie jeszcze jednej mapy, serwer ma już swoich graczy więc może na próbę dodajmy jeszcze jedną mapę zróbmy głosowanie, jeżeli się Administracja zgodzi. Ja proponuje wybrać pomiędzy Nuke, Cache i Overpass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Był ten temat poruszany już niejednokrotnie. Właściciel nie wyraża zgody na kolejną mapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Chce znowu poruszyć temat rozgrzewki Po 1. Będą inne rozgrzewki, tak jak było pisane wcześniej? a może dodać tak szymczoki na czas rozgrzewki? bo te granaty, kosy i digle są nudne Po 2. Można coś zrobić z bugiem na rozgrzewkach. Po zabiciu pierwszej osoby na rozgrzewce wszystkich przenosi na resp. Jest to dosyć wkurzające, gdyż my się tu strzelamy a tu przenosi na resp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi