Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich! Dla waszej wygody, postanowiłam zrobić spis recenzji gier, które pojawiły się u nas na forum. Mam nadzieje, że ułatwi wam to odnalezienie jakiejś gry. Lista oczywiście będzie aktualizowana. A Aliens: Colonial marines Assassins creed 3 Assassin creed: Brotherhood Army of Two; The Devil's cartel B Battlefield hardline Battlefield 4 C Call of duty: Black ops 3 Call of duty modern warfare Chivalry: Medieval Warfare Cod black Commandos strike force Counter strike Global offensive Crysis 3 D Dead island Deus ex: Bunt ludzkości Doom 1 Dragon age: Inkwizycja Driver 1 E Epick Mickey 2 F Fallout 3 Far cry 3 Fifa world G God of war God of war 2 Gothic Gothic 1; Mroczne tajemnice Gothic 3 Grand theft auto Grand thef auto san andreas Grand theft auto V H Hearthstone heroes of warcraft Heroes of might and magic Heroes of the storm Hitamn Hitman: Rozgrzeszenie I J K L League of legends Left 4 dead M Mafia 2 Margonem Mass effect 2 Medieval 2: Total war Metin2 Minecraft Mortal kombat N NBA Need for speed most wanted Need for speed underground 2 No More Room in Hell O Operation flashpoint red riverP Path of exile Papers, please Prince of Persia Q R Resident evil 4 Rocket league S S.T.A.L.K.E.R: Cień Czarnobyla Starcraft: Brood war Super mario bros T Test drive unlimited The walking dead U V W Wiedźmin Wiedźmin 2 Wiedźmin 3: Dziki gon WRC 3 X Y Z RESZTA 4story Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jak dla mnie bardzo fajny pomysł z tym ogarnięciem przepisów,recenzji gier/filmów. Mam nadzieję ,że z wywiadami też coś ciekawego zrobisz, zostawiam wielkiego plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jak dla mnie bardzo fajny pomysł z tym ogarnięciem przepisów,recenzji gier/filmów. Mam nadzieję ,że z wywiadami też coś ciekawego zrobisz, zostawiam wielkiego plusa Niestety, na wywiady nie mam na razie pomysłu, jednak kto wie, może z czasem coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tymbuś świetną robotę odwalasz na dniach A co do wywiadów to nie ma nad czym myśleć Po prostu po nickach wypisać, jeżeli ktoś będzie chciał poczytać o danej osobie to po prostu wejdzie w wywiad o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zdecydowanie dobry pomysł z tym spisem treści , Czekamy tylko na więcej gier ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi